Mikkelberg - Nordisk center for kunst og cricket

Kunstudstillingen på Mikkelberg er altid et besøg værd, når man interesserer sig for kunstnere fra regionen og de skandinaviske lande. Men stedet med sine smukke bygninger, gode faciliteter og smukke omgivelser kan også danne rammerne for jeres næste sammenkomst i jeres forening eller andre events.
Seværdigheder

Rundvisning på Flensburger Brauerei

Vil I vide, hvorfor Flensborg-øllen er den bedste i verden? På en rundvisning på Flensburger Brauerei kan I få hele historien, få indblik i bryggeprocessen og opleve det rasende hurtige påfyldningsanlæg. Selvfølgelig er der også smagsprøver og en god, lille bid mad til jer efter rundvisningen.
Seværdigheder

Trenehytten

Er I på udkig efter et hyggeligt lejrskolested til en lidt mindre gruppe? Trenehytten er en rustikal spejderhytte med en stor naturhave og floden Trenen med sit smukke, fredede naturområde lige i baghaven. Hyttens beliggenheden mellem Slesvig og Flensborg gør det derudover nemt at besøge Sydslesvigs vigtigste kulturelle seværdigheder.
Seværdigheder

Braasch Rum Manufaktur Museum

Rombyen Flensborg har en lang handelstradition med de karibiske øer. Spor af denne del af byens historie kan stadig den dag i dag opleves i byen, f.eks. ved at besøge romhuset Braasch, som udover smagsprøver og salg af rom byder på en spændende udstilling omkring byens populære signature drink.
Seværdigheder

Café Kranz

Kan en café være en rejse værd? Café Kranz er i hvert fald et sted, som mange sydslesvigere planlægger deres udflugter efter. Der lokkes med et stort udvalg af lagkager og andre søde sager og en hyggelig atmosfære med antikke møbler, historisk kakkelovn og en idyllisk sommerhave.
Seværdigheder

Schloss Glücksburg

Lyksborg Slot er et ægte vandslot, som har stået model i flere TV-udsendelser og som er et af de mest kendte fotomotiver fra regionen. Her kan i opleve stedets spændende forbindelse til det danske monarki og hvis I planlægger jeres bryllups, har i måske fundet det rigtige sted til jeres fest.
Seværdigheder

Restaurant Felix

Er I på udkig efter en spændende kulinarisk oplevelse, hvor man samtidig kan nyde en hyggelig aften ved vandet? Restaurant Felix byder ikke kun på et benådet køkken, men også på den perfekte beliggenhed, der i hvert fald skaber forudsætningerne for en uforglemmelig aften.
Seværdigheder

Rundflyvninger i vandfly over Flensborg Fjord

Sydslesvig er kendt for sit smukke, bakkede landskab på østkysten. Her har i mulighed for at opleve landsdelen fra et helt nyt perspektiv, nemlig fra luften. Og i stedet for at skulle tage omvejen til Flensborgs flyveplads, letter vandflyet direkte fra Flensborg Fjord.
Seværdigheder

Restaurant Miral

I den smukke havneby Egernførde, på havnespidsen lige ved vandet, finder I restaurant Miral. Selvom restauranten først åbnede i 2017 har den allerede ry for at være et af de bedste spisesteder i regionen.Dertil kommer en fantastisk beliggenhed midt i byen og en smuk udsigt over havnen.
Seværdigheder

Spejdergården Tydal

Tydal er en af de største spejdergårde i Nordeuropa og drives i regi af det danske mindretal. På spejdergården Tydal kan I nyde naturen langs den smukke å Trenen - om I er på lejrskole, på en foreningstur, teambuilding med virksomheden eller til familiefest.
Seværdigheder