Mikkelberg - Nordisk center for kunst og cricket

Kunstudstillingen på Mikkelberg er altid et besøg værd, når man interesserer sig for kunstnere fra regionen og de skandinaviske lande. Men stedet med sine smukke bygninger, gode faciliteter og smukke omgivelser kan også danne rammerne for jeres næste sammenkomst i jeres forening eller andre events.
Seværdigheder

Rundvisning på Flensburger Brauerei

Vil I vide, hvorfor Flensborg-øllen er den bedste i verden? På en rundvisning på Flensburger Brauerei kan I få hele historien, få indblik i bryggeprocessen og opleve det rasende hurtige påfyldningsanlæg. Selvfølgelig er der også smagsprøver og en god, lille bid mad til jer efter rundvisningen.
Seværdigheder

Trenehytten

Er I på udkig efter et hyggeligt lejrskolested til en lidt mindre gruppe? Trenehytten er en rustikal spejderhytte med en stor naturhave og floden Trenen med sit smukke, fredede naturområde lige i baghaven. Hyttens beliggenheden mellem Slesvig og Flensborg gør det derudover nemt at besøge Sydslesvigs vigtigste kulturelle seværdigheder.
Seværdigheder

Campingplatz "Fördeblick" i Westerholz

Er I på udkig efter en enkel, men hyggelig familiecampingplads ved vandet? Omgivet af smuk natur, gode strande og en hyggelig havn med spisesteder og isbutikker byder pladsen på en god balance mellem afslappet ferie og lidt afveksling. Og hvis I alligevel skulle begynde at kede jer, så er der kun en lille halv times kørsel til Flensborg.
Seværdigheder

meerGrün - die Westküsten-Lodge

Turistbyen St. Peter-Ording er en populær rejsedestination for alle dem, der elsker en rigtig god badeferie. Hvis I er på udkig efter en hyggelig og fredelig campingplads med god underholdning til børnene, så er dette måske det rigtige tilbud til jer.
Seværdigheder

meerGrün Campingpark Olsdorf

Sankt Peter-Ording er kendt for sin 12 km lange og 2 km brede, flotte sandstrand og en af de populære badeferie-destinationer i Tyskland. Hvis I er på udkig efter en god og hyggelig campingplads tæt på turistbyens centrum, så er dette måske et spændende tilbud til jer.
Seværdigheder

Campingplatz Seehof

Er i på udkig efter en campingplads med gode muligheder for at nyde havet og naturen? Campingplatz Seehof byder på en flot naturstrand og gode muligheder for udstrakte cykel- og vandreture. Og hvis I alligevel for lyst til kultur, shopping og lidt natteliv, så kan i nå til Flensborg eller Slesvig på under en time.
Seværdigheder

Braasch Rum Manufaktur Museum

Rombyen Flensborg har en lang handelstradition med de karibiske øer. Spor af denne del af byens historie kan stadig den dag i dag opleves i byen, f.eks. ved at besøge romhuset Braasch, som udover smagsprøver og salg af rom byder på en spændende udstilling omkring byens populære signature drink.
Seværdigheder

Café Kranz

Kan en café være en rejse værd? Café Kranz er i hvert fald et sted, som mange sydslesvigere planlægger deres udflugter efter. Der lokkes med et stort udvalg af lagkager og andre søde sager og en hyggelig atmosfære med antikke møbler, historisk kakkelovn og en idyllisk sommerhave.
Seværdigheder

Schloss Glücksburg

Lyksborg Slot er et ægte vandslot, som har stået model i flere TV-udsendelser og som er et af de mest kendte fotomotiver fra regionen. Her kan i opleve stedets spændende forbindelse til det danske monarki og hvis I planlægger jeres bryllups, har i måske fundet det rigtige sted til jeres fest.
Seværdigheder