Mikkelberg - Nordisk center for kunst og cricket

Kunstudstillingen på Mikkelberg er altid et besøg værd, når man interesserer sig for kunstnere fra regionen og de skandinaviske lande. Men stedet med sine smukke bygninger, gode faciliteter og smukke omgivelser kan også danne rammerne for jeres næste sammenkomst i jeres forening eller andre events.
Seværdigheder

Rundvisning på Flensburger Brauerei

Vil I vide, hvorfor Flensborg-øllen er den bedste i verden? På en rundvisning på Flensburger Brauerei kan I få hele historien, få indblik i bryggeprocessen og opleve det rasende hurtige påfyldningsanlæg. Selvfølgelig er der også smagsprøver og en god, lille bid mad til jer efter rundvisningen.
Seværdigheder

Trenehytten

Er I på udkig efter et hyggeligt lejrskolested til en lidt mindre gruppe? Trenehytten er en rustikal spejderhytte med en stor naturhave og floden Trenen med sit smukke, fredede naturområde lige i baghaven. Hyttens beliggenheden mellem Slesvig og Flensborg gør det derudover nemt at besøge Sydslesvigs vigtigste kulturelle seværdigheder.
Seværdigheder

Schloss Glücksburg

Lyksborg Slot er et ægte vandslot, som har stået model i flere TV-udsendelser og som er et af de mest kendte fotomotiver fra regionen. Her kan i opleve stedets spændende forbindelse til det danske monarki og hvis I planlægger jeres bryllups, har i måske fundet det rigtige sted til jeres fest.
Seværdigheder

Spejdergården Tydal

Tydal er en af de største spejdergårde i Nordeuropa og drives i regi af det danske mindretal. På spejdergården Tydal kan I nyde naturen langs den smukke å Trenen - om I er på lejrskole, på en foreningstur, teambuilding med virksomheden eller til familiefest.
Seværdigheder

Restauranten på Hotel Strandleben

Restauranten på Hotel Strandleben ligger direkte ved bredden af fjorden Slien i Slesvig. Hvis I er på udkig efter en fin middag eller blot en kop kaffe med en aldeles flot udsigt over vandet, så er dette sted det rigtige for jer.
Seværdigheder

Peter Pane Burgergrill & Bar

Er I på udkig efter et eventyrligt sted, hvor man kan få rigtig gode burgere? Peter Pane i Flensborg byder på spændende nye fortolkninger af klassikeren. Og om aftenen er der et stort udvalg af cocktails og andre drinks.
Seværdigheder

Jaruplund Højskole

Kender du det at have haft en oplevelse og pludselig se tingene med helt andre øjne? Og har du overvejet at bryde ud af din hverdag for en stund? Måske for at udvide din horisont og få et mere nuanceret syn på dig selv og din omverden. Jaruplund Højskole kan helt sikkert give dig nogle af svarene.
Seværdigheder

Jugendherberge Maasholm - Umwelthaus

Vidste du, at der findes et vandrehjem i Masholm i Sydslesvig, som man kun kan booke eksklusivt for sig og sin gruppe eller familie? Vandrehjemmet ligger midt ude i naturen med udsigt over strand og hav. Her er I helt for jer selv med mulighed for at fordybe jer i naturen, i arbejde eller lære hinanden bedre at kende.
Seværdigheder

Jugendherberge List - Mövenberg

Vidste du, at der er en ø i Sydslesvig, som er en af de mest populære feriesteder i Tyskland? Sild byder på masser af oplevelser og en unik natur på grænsen af Vadehavet til det åbne hav. Er du på udkig efter et helt specielt og samtidig billigt overnatningssted midt i klitterne, så bør vandrehjemmet i List være på din liste.
Seværdigheder