Alt

Sydslesvigs danske Kunstforening

Foto: Hans Christian Davidsen

Dansk og nordisk kunst

Sydslesvigs danske Kunstforening har til formål at øge kendskabet til kunst og at fremme kendskabet til dansk og nordisk kunst.

Sydslesvigs danske Kunstforening arrangerer primært udstillinger, men også foredrag, koncerter og møder.

Foreningens hjemsted er Flensborg, og aktiviteterne udgår fra Dansk Centralbibliotek, som både er udstillingssted og postadresse.

Sydslesvigs danske Kunstforening er en af 25 foreninger under Sydslesvigs Forening, der yder økonomisk og anden støtte til aktiviteterne.

Adresse
Norderstr. 59
24939 Flensburg
Tyskland
E-mail sdk_flens@sdkflens.org

Kommende begivenheder fra Sydslesvigs danske Kunstforening

Udstillingsåbning: Bovbjerg & Gerlif – maleri og keramik fra Viborg

19. januar 2023 20:00

Flensborg Bibliotek

Den 19. januar inviterer Dansk Centralbibliotek og Sydslesvigs danske Kunstforening til udstillingsåbning. I udstillingen viser billedkunstner Annette Gerlif og keramiker Helle Bovbjerg deres værker inden for maleri og keramik. Begge stammer fra Viborg og er uddannet på Århus Kunstakademi og Designskolen Kolding.

Udstilling: Bovbjerg & Gerlif – maleri og keramik fra Viborg

20. januar - 11. februar 2023

Flensborg Bibliotek

Fra den 20. januar står der igen kunst på programmet på Flensborg Bibliotek. I den aktuelle udstilling viser billedkunstner Annette Gerlif og keramiker Helle Bovbjerg deres værker inden for maleri og keramik. Begge stammer fra Viborg og er uddannet på Århus Kunstakademi og Designskolen Kolding.

Udstillingsåbning: Kunstnergruppen PLAN C

27. april 2023 19:00

Flensborg Bibliotek

Fra den 28. april udstiller fem kunstnere fra kunstnerkollektivet PLAN C deres værker på Flensborg Bibliotek. Der inviteres til udstillingsåbning den 27. april kl. 19:00.