Alt

Sydslesvigs danske Kunstforening

Foto: Hans Christian Davidsen

Dansk og nordisk kunst

Sydslesvigs danske Kunstforening har til formål at øge kendskabet til kunst og at fremme kendskabet til dansk og nordisk kunst.

Sydslesvigs danske Kunstforening arrangerer primært udstillinger, men også foredrag, koncerter og møder.

Foreningens hjemsted er Flensborg, og aktiviteterne udgår fra Dansk Centralbibliotek, som både er udstillingssted og postadresse.

Sydslesvigs danske Kunstforening er en af 25 foreninger under Sydslesvigs Forening, der yder økonomisk og anden støtte til aktiviteterne.

Adresse
Norderstr. 59
24939 Flensburg
Tyskland
E-mail sdk_flens@sdkflens.org

Kommende begivenheder fra Sydslesvigs danske Kunstforening

Udstillingsåbning: Øjeblikke

17. januar 2024 18:30

Flensborg Bibliotek

Den 17. januar åbner udstillingen "Øjeblikke" på Flensborg Bibliotek. Du kan glæde dig til en spændende aften med musik og et glas vin i hyggeligt selskab. Udstillingen åbnes af Elisabeth Hertztum, og der vil være mulighed for at møde alle tre kunstnere.

Udstilling: Øjeblikke

18. januar - 10. februar 2024

Flensborg Bibliotek

Fra den 18. januar kan du glæde dig til en spændende udstilling af malerier og skulpturer på Flensborg Bibliotek, hvor de tre kunstnere Mette Tønder, Anne Østergaard og Kirsten Holm Nielsen udstiller deres værker.

Udstillingsåbning: Tidsbillede

18. april 2024 19:00

Flensborg Bibliotek

Den 18. april åbner udstillingen "Tidsbillede" på Flensborg Bibliotek, hvor den internationale kunstnergruppen Riimfaxe udstiller deres værker inden for forskellige teknikker og medier. I kan glæde jer til en spændende aften i godt selskab, hvor der også serveres et lille traktement.