Cykelture i Sydslesvig: Halvøen Holnis

Sydslesvig er ikke kun et spændende rejsemål for kulturinteresserede. Landsdelen byder også på masser af spændende naturoplevelser. På denne side tager vi jer med på en cykeltur rundt omkring halvøen Holnis (Holnæs) gennem de lokale skove, forbi smukke strande og gennem flotte naturområder.

Rejsetip

Vikingebyen Slesvig

Slesvig er et af de vigtigste kulturelle centre i Slesvig-Holsten og et must for alle kultur- og historieinteresserede.

Rejsetip

Tag på kør selv ferie i Sydslesvig i Nordtyskland

Kør selv ferien er et godt og klimavenligt alternativ til flyrejser til fjerne lande. Her kan du få at vide, hvad du kan opleve i Sydslesvig i Nordtyskland og hvordan du bedst planlægger rejsen, når du skal rundt i egen bil.

Rejsetip

Mikkelberg - Nordisk center for kunst og cricket

Horstedter Chaussee 1, 25856 Hattstedt, DE

Kunstudstillingen på Mikkelberg er altid et besøg værd, når man interesserer sig for kunstnere fra regionen og de skandinaviske lande. Men stedet med sine smukke bygninger, gode faciliteter og smukke omgivelser kan også danne rammerne for jeres næste sammenkomst i jeres forening eller andre events.

Seværdighed

Rundvisning på Flensburger Brauerei

Flensburger Brauerei , Flensburg

Vil I vide, hvorfor Flensborg-øllen er den bedste i verden? På en rundvisning på Flensburger Brauerei kan I få hele historien, få indblik i bryggeprocessen og opleve det rasende hurtige påfyldningsanlæg. Selvfølgelig er der også smagsprøver og en god, lille bid mad til jer efter rundvisningen.

Aktivitet

PATINA

13. november 2020 20:00

Schiffbrücke 67, 24939 Flensburg, DE

Oplev det frembrusende indie-pop band PATINA, når de lægger vejen forbi Volksbad på deres omfattende turné i 2020.

Begivenhed

Sommerkoncert i haven med Vesselil

27. august 2020 19:00

Norderstr. 59, 24939 Flensburg, DE

Oplev den danske trio Vesselil i til en sommerkoncert i bibliotekshavens hyggelige atmosfære.

Begivenhed

Julehygge på biblioteket: Lillis julesalon

08. december 2020 15:00

Norderstr. 59, 24939 Flensburg, DE

Vær med, når bibliotekar Lilli Bruhn tager jer med til en helt særlig juleaften hos polarforskeren Knud Rasmussen under hans Grønlands-ekspedition i 1903. Der vil være kaffe og julebag ved juletræet.

Begivenhed

Hyggetime

05. december 2020 11:30 - 12:30

Neustadt 81, 25813 Husum, DE

Et sprog lærer man bedst ved at bruge det, men der skal være en lejlighed til at komme i gang. Under hyggetimen er der mulighed for at tilbringe tid med ligesindede og samtidig at snakke og høre lidt dansk, mens vi spiller brætspil eller lytter til et foredrag eller til lidt højtlæsning.

Begivenhed

Udstilling: Årets Pressefoto

03. december 2020 - 09. januar 2021

Norderstr. 59, 24939 Flensburg, DE

Pressefotografforbundet har igen kåret Årets Pressefoto, en pris, som hvert år hylder de bedste pressefotografier og fotografer. I udstillingen på Flensborg Bibliotek kan du opleve de bedste pressefotografier og samtidig genopleve mange af de store medie-øjeblikke fra det forgangne år.

Begivenhed

Workshop: Kreativ bogfoldning og Lyspiger

27. november 2020 16:00

Norderstr. 59, 24939 Flensburg, DE

Winnie Frederiksen sprudler af kreativitet. Cement, strandfund, dåseringe - der findes ikke noget, som hun ikke kan lave om til noget nyt og spændende. Den 27. november kommer hun til Flensborg, hvor hun viser jer, hvordan man begår sig i kreativ bogfoldning. Og Lyspigerne er også med.

Begivenhed

Foredrag: Den nye Højskolesangbog

26. november 2020 19:30

Norderstr. 59, 24939 Flensburg, DE

I november lanceres den nye Højskolesangbog. Ingen ved, hvilket sangudvalg vi bliver præsenteret for. Men biblioteket i Flensborg har inviteret to foredragsholdere, der har været med til at vælge, hvad vi skal synge fremover.

Begivenhed