Cykelture i Sydslesvig: Halvøen Holnis

Sydslesvig er ikke kun et spændende rejsemål for kulturinteresserede. Landsdelen byder også på masser af spændende naturoplevelser. På denne side tager vi jer med på en cykeltur rundt omkring halvøen Holnis (Holnæs) gennem de lokale skove, forbi smukke strande og gennem flotte naturområder.

Rejsetip

Vikingebyen Slesvig

Slesvig er et af de vigtigste kulturelle centre i Slesvig-Holsten og et must for alle kultur- og historieinteresserede.

Rejsetip

Tag på kør selv ferie i Sydslesvig i Nordtyskland

Kør selv ferien er et godt og klimavenligt alternativ til flyrejser til fjerne lande. Her kan du få at vide, hvad du kan opleve i Sydslesvig i Nordtyskland og hvordan du bedst planlægger rejsen, når du skal rundt i egen bil.

Rejsetip

Mikkelberg - Nordisk center for kunst og cricket

Horstedter Chaussee 1, 25856 Hattstedt, DE

Kunstudstillingen på Mikkelberg er altid et besøg værd, når man interesserer sig for kunstnere fra regionen og de skandinaviske lande. Men stedet med sine smukke bygninger, gode faciliteter og smukke omgivelser kan også danne rammerne for jeres næste sammenkomst i jeres forening eller andre events.

Seværdighed

Rundvisning på Flensburger Brauerei

Flensburger Brauerei , Flensburg

Vil I vide, hvorfor Flensborg-øllen er den bedste i verden? På en rundvisning på Flensburger Brauerei kan I få hele historien, få indblik i bryggeprocessen og opleve det rasende hurtige påfyldningsanlæg. Selvfølgelig er der også smagsprøver og en god, lille bid mad til jer efter rundvisningen.

Aktivitet

Koncert: Svaneborg Kardyb indtager Flensborg

07. oktober 2023 20:00 - 22:00

Norderstr. 59, 24939 Flensburg, DE

Musikelskere i Flensborg og omegn kan glæde sig til en aften fyldt med sublime melodier, delikat minimalisme og subtile elektroniske vibes, når den prisvindende danske duo, Svaneborg Kardyb, indtager Blå Sal på Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig.

Begivenhed

Koncert: Tina Dickow spiller i Flensborg

18. oktober 2023 20:00 - 22:00

Berliner Platz 1, 24937 Flensburg, DE

Tina Dickow udgiver album efter album, rammer nummer 1 på hitlisterne og er et kendt navn i Danmark. Hendes musik er elsket af en stor fanskare takket være dens blanding af poptilgængelighed, lyrisk påstand og uformindsket kærlighed til eksperimentering. Den 18. oktober kan du opleve hende i Deutsches Haus i Flensborg.

Begivenhed

Bytur: Büschen durche Stadt mit Petuhtante

06. oktober 2023 17:00 - 19:00

, , DE

Den 6. oktober har du mulighed for at komme på en underholdende opdagelsestur i Flensborg sammen med Petuh-Tante Hilke Rudolph.

Begivenhed

Sydslesvigs festival for tråd og garn

04. november 2023 09:00 - 17:00

Norderstr. 49, 24939 Flensburg, DE

Sydslesvigs festival for tråd og garn inviterer den 4. september fra kl. 9:00 - 17:00 til en dag fyldt med håndarbejde, spændende mennesker, inspiration og input på Aktivitetshuset og Flensborghus.

Begivenhed

Udstilling: GRÆNSELANDSUDSTILLINGEN

01. oktober - 03. december 2023

Horstedter Chaussee 1, 25856 Hattstedt, DE

På Grænselandsudstillingen kan man hvert år se, hvad der kunstnerisk set sker af spændende nyt i regionen nord og syd for grænsen. Kernen i Grænselandsudstillingen er en sammenslutning af anerkendte kunstnere fra begge sider af grænsen. Hvert år inviteres også gæster fra begge sider af grænsen.

Begivenhed

Gymnastikshow: KATA

11. oktober 2023 19:00 - 21:00

Moltkestraße 20C, 24937 Flensburg, DE

Når DGI Verdensholdet går på gulvet med showet KATA, kommer du til at opleve nogle af landets allerbedste gymnaster udføre rytmisk gymnastik, dans, spring og akrobatik af højeste kaliber.

Begivenhed

AFLYST! Farverig Jam-Session & unge talenter à la carte

29. september 2023 20:00

Norderstr. 59, 24939 Flensburg, DE

+++ Arrangementet er desværre AFLYST på grund af sygdom! +++

Begivenhed