Videobloggeren Hans Henriks lille Tour de Sydslesvig

Foto: Hans Henriks RejseVlog

Du er her

Tyskland er ikke lig med Tyskland…

Vloggeren Hans Henrik elsker Tyskland. I Sydslesvig blev han dog konfronteret med uventede forhindringer, da han skulle ud og spise pølser, få tysk øl og snakke med de lokale.

”Du taler dansk, og sælger ikke karrywurst?” Vlogger og influencer Hans Henrik fra Ulstrup er på besøg i Syslesvig for at gå på jagt efter den ægte, tyske højkultur. Han har fundet sine lederhosen frem og han glæder sig til et spændende ophold med lækre tyske pølser, kolde øl og ikke mindst til en god snak med de lokale.

I Flensborg støder han dog på uventede forhindringer. Pølser er der ikke mange af og det viser sig, at det kan være skide svært, at spotte en tysker i fjordbyen.

I fire episoder kan du følge Hans Henriks Videoblog, hvor han dokumenterer, hvad man kan rode sig ud i, når rejseplanlægningen måske gik en smule for stærk. Den 10. januar starter vi med den første episode. Hold godt øje med vores Facebook-side i de kommende måneder, sådan at I ikke går glip af lanceringen af de kommende episoder. 

Episode 3: ”Johann Vilhelm Gøthe, Karl Lagerfeld og andre store, tyske forfattere”

I dette afsnit er Hans Henrik på jagt efter ægte tysk højkultur og lander på det lille teater – til stor irritation for de andre gæster.

Andre kulturelle oplevelser i Sydslesvig

Episode 2: ”Det ka’ vel ikke være så skide svært at spotte en tysker”

I dette afsnit af Hans Henriks rejsevlog forsøger youtube-stjernen fra Ulstrup at afdække det ægte tyske hipstermiljø i downtown Flensborg.

Her kan I opleve det danske mindretal i Sydslesvig

Episode 1: ”Karrywurst og andre kräutereien”

Mød rejsevloggeren Hans Henrik og følg ham i forsøget på at komme ind under huden på den ægte, tyske kultur.
 

Andre kulinariske oplevelser i Sydslesvig

Indholdsfortegnelse