Restaurant Meierei Dirk Luther

Foto: Vitalhotel Alter Meierhof

Du er her

Stjernegastronomi med udsigt over Flensborg Fjord

En 2-stjernet restaurant parret med et af de bedste hoteller i regionen samt en spektakulær beliggenhed. Hvis I er ude efter en helt særlig kulinarisk oplevelse i enestående omgivelser, så er et besøg på Meierei Dirk Luther i Lyksborg-Mejervig noget I ikke må gå glip af.

Regionen omkring Flensborg Fjord er kendt for sit flotte landskab med udstrakte skovområder, smukke strande og utallige steder med en spektakulær udsigt til den danske kyst. En af de flotteste udsigter møder man på restauranten Meierei Dirk Luther på Vitalhotel Alter Meierhof, som er så heldig af have en af de smukkeste beliggenheder i regionen.

Gennemgående 2 Michelin-stjerner siden 2008

Men udsigten er kun et af de mange krydderier til en enestående kulinarisk oplevelse. Meierei Dirk Luther har efter alle vurderinger siden 2008 fået tildelt 2 stjerner i MICHELIN-guiden. Stjernerestauranten er dermed et af de kulinariske, hvis ikke dét kulinariske højdepunkt i Sydslesvig.

Nydelse til alle sanser på højeste niveau

Den flotte udsigt er dog ikke den eneste grund til, hvorfor stedets beliggenhed er noget helt særligt. Gastronomi er dybt forankret i hotellets gener. Allerede ved udgangen af det 19. århundrede kunne gæster for første gang nyde et måltid på den nuværende grund, hvor der før i tiden stod en gammel herregård. Hotellet har siden med sit slogan "Tid til sanserne" fokuseret på at skabe nydelse til alle sanser på højeste niveau.

Klassisk, fransk kogekunst på stjerneniveau akkompagneret af en enestående indretning

Stjernerestauranten er i denne sammenhæng et af hotellets største succeser og dets flagskib udadtil. Der præsenteres og serveres retter fra det klassiske, franske køkken med moderne accenter. I vil komme til at opleve kreative kompositioner og enestående smagsoplevelser med en åben og særlig imødekommende service under jeres ophold. Restaurantens indretning læner sig tæt op ad regionen omkring Flensborg Fjord. Bordene er lavet af 100 år gamle, udtjente træbroer fra området, som vidner om havets og naturens kræfter. Udsigten over fjorden bliver indrammet af tekstiler i afdæmpede naturtoner, der skaber en blid overgang over grænsen mellem inde og ude. Derudover sætter dyrebare lamper, der stiliserer træernes grenværk, de kulinariske kreationer i det rette lys.

Hvis I ikke ønsker at trille ud i den almindelige hverdag efter en enestående middag på Meierei Dirk Luther, så kan det varmt anbefales at udvide opholdet med et par dage på selve hotellet. Du kan læse mere om Vitalhotel Alter Meierhof her.

Generel information

Sted Meierei Dirk Luther
Uferstraße 1, 24960 Glücksburg (Ostsee), Tyskland
Type Restaurant
Køkkener Fransk
Måltider Aftensmad
Målgruppe Voksne / par
Telefonnummer +49 4631 61 99 41 1
E-mail restaurant@alter-meierhof.de
Betjening på dansk Nej
Åbningstider Mandag:
Lukket
Tirsdag - Lørdag:
18:30-24:00
Søndag:
Lukket
Info til åbningstider Lukketiden er fleksibel og orienterer sig efter gæsternes behov. Sidste bestilling modtages kl. 19:30. Lukket fra 2. Juli til 10. August og 8. til 19. Oktober 2019.
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Antal pladser indendørs 24 pladser
Bordreservation Ja
Prisniveau Højt prisniveau
Tager imod grupper Nej

Service og faciliteter

Adgang til offentlig transport
Parkering
Wi-fi
Opladning til elbiler
Puslerum

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre spisesteder i nærheden

Overnatningsmuligheder i nærheden

Begivenheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Seværdigheder i nærheden