Ringhotel Aquarium Friedrichstadt logo

Ringhotel Aquarium Friedrichstadt

Foto: Ringhotel Aquarium

Du er her

Arkitektur, wellness og kulinariske oplevelser

300.000 turister besøger hvert år den historiske og smukke kanalby Frederiksstad. I Ringhotel Aquarium kan du bo hyggeligt og centralt ved en af kanalerne. Udover gode værelser byder hotellet på spændende kulinariske oplevelser og en lille, men fin wellness-afdeling.

Frederiksstad (Friedrichstadt) er en ægte hollænderby på vestkysten i det sydlige Sydslesvig. Byen blev grundlagt i 1621 og bygget efter nederlandsk forbillede, hvilket ikke mindst var oplagt på grund af byens beliggenhed ved udmundingen af floderne Trenen og Ejderen. I dag er byen på grund af sine arkitektoniske og historiske seværdigheder og det for Sydslesvig udsædvanlige bybillede et populært rejsemål med over 300.000 besøgende om året.

Lille og familiært 4-stjernet lige ved kanalen i den gamle bydel

Hvis I planlægger et besøg i Frederiksstad, er det oplagt at bo midt i den gamle by. I bliver fanget af byens historiske flair lige udenfor hotellets hoveddør. Hotellet Aquarium i Frederiksstad er et lille, hyggeligt 4-stjernet hotel, der ligger lige ud til en af for byens kanaler. Hotellet har på 37 værelser i to forskellige kategorier med moderne indretning med klassiske elementer. I nogle af værelserne er det gamle bjælkeværk efter den sidste renovering af den gamle bygning blevet bevaret og fremstår som et spændende stilelement.

Kulinariske oplevelser på højt niveau i hotellets restaurant

Hotellets restaurant står ikke kun for morgenmaden til hotellets gæster, men byder derudover på kulinariske oplevelser, som er kendt langt udover byens grænser. I kan selv vælge, hvor mange retter jeres menu skal indeholde eller om det skal være à la Carte. Der lægges vægt på de regionale råvarer og menukortet indeholder mange retter med elementer, der kommer fra marker, skove og havet lige udenfor byen. Restauranten har derudover en smuk terrasse direkte ved kanalen og en hyggelig, træbelagt indergård, hvor man kan nyde det gode vejr og de historiske omgivelser. I kan læse mere om restauranten her.

Sauna, pool og forskellige wellness-tilbud

Selv om hotellet er forholdsvis lille, er der både pool og sauna. Derudover tilbydes der forskellige wellness-behandlinger som f.eks. massager, peelings og ansigtsbehandlinger.

Hold familiefest eller andre private arrangementer i Frederiksstads historiske omgivelser

Hvis I leder efter en særlig oplevelse til den næste familiefest, så er hotellet og restauranten et godt bud. Personalet hjælper gerne med at tilrettelægge menu og program. Henvend jer til hotellet og aftal nærmere om de forskellige muligheder.

Gå på opdagelse i den gamle bydel og nyd de historiske huse, kanalerne og de hyggelige gyder

Frederiksstad er kendt for sit arkitektoniske særpræg. Det mest hensigtsmæssige er at gå på opdagelse til fods, da byen ikke er ret stor og fordi man på denne måde kan komme igennem de smukke gyder, for at se alle arkitektoniske seværdigheder. Der er mulighed for at booke byvandringer med guide eller at komme ud at sejle på kanalerne, hvilket er en hyggelig måde at opleve byen på.

Oplev naturen i kano på Ejderen og Trenen eller tag en badedag i Sankt Peter-Ording

Hvis I får lyst til at røre jer, så er der et stort net af cykelruter i oplandet udenfor byen og som er godt skiltet. Floderne Trenen og Ejderen lægger derudover op til at opleve naturen fra vandet, f.eks. med en kanotur. 

Vadehavet ligger ikke langt fra Frederiksstad. Så hvis I får lyst til at tage til stranden, så tager det ca. 40 minutter at køre til Sankt Peter-Ording. Der er ikke langt til Husum, som er Nordfriedlands hovedby med gode muligheder for shopping og sight-seeing, og Slesvig med sine mange historiske seværdigheder ligger også indenfor en lille times rækkevidde.

En time i bil fra grænsen. Eller tag toget hele vejen til Frederiksstad

Fra den dansk-tyske grænse tager det ca. en time i bil at køre til Frederiksstad. Byen har også en banegård og det er muligt at rejse hele vejen til Frederiksstad med tog fra Danmark. DSB kører med InterCity-tog hele vejen til Flensborg. Her skifter man til toget mod Hamborg og derefter igen i Jydbæk (Jübek) og i Husum. Hele rejsen fra Fredericia tager lidt under tre timer med som regel tre skift. 

Generel information

Sted Ringhotel Aquarium Friedrichstadt
Am Mittelburgwall 2-8, 25840 Friedrichstadt, Tyskland
Overnatningstype Hotel
Målgruppe Virksomhedsledere / firmaer, Voksengrupper, Voksne / par
Telefonnummer +49 4881 93 05 0
E-mail info@hotel-aquarium.de
Betjening på dansk Nej
Receptionens åbningstider Mandag - Søndag:
07:00-22:00
Info til åbningstider Personalet kan derudover kontaktes telefonisk om natten.
Check in tidligst 15:00
Check ud senest 11:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Booking URL Book her!
Antal værelser 37
Antal twin-værelser 36
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 60
Antallet af stjerner

Service og faciliteter

Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Adgang til offentlig transport
Busparkering
Parkering
Wi-fi
Cykeludlejning eller cykler til rådighed
Eget badeværelse
Ekstra senge (tillægsgebyr)
Morgenmad
Pool
Restaurant med bar / lounge
Spa-faciliteter
Terrasse

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre vigtige informationer
  • Parkeringspladser (ekstra gebyr, skal reserveres på forhånd)
  • Hunde kan medbringes efter forudgående aftale (ekstra gebyrer kan forekomme).
  • Ekstra gebyrer for adgang til wellness-afdelingen

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden