Columbus Genusswirtschaft på Hotel Hafen Flensburg

Foto: Hotel Hafen Flensburg

Du er her

Gennemført stil og god atmosfære

Flensborgs historie og maritime flair kan ikke kun opleves på museer og byture. På Columbus Genusswirtschaft kan I få en fin og stadigvæk ærlig middag i spektakulære, historiske omgivelser direkte nede ved havnen. Derudover kan I glæde jer til et stort udvalg af Flensborgs signaturedrink: Rom.

Når man bevæger sig gennem Flensborgs historiske kvarterer, opdager man hurtigt at havet og sø-handelen ligger i byens gener. Både havnen, de smukke, historiske købmandsgårde og de gamle pakhuse er kun nogle af vidnerne til byens maritime blomstringstider.

En kulinarisk oplevelse af byens maritime historie

På baggrund af dette undrer det ikke, at mange spisesteder i byen bygger på maritime emner, sådan at man også på det kulinariske område kan opleve byens maritime flair. Columbus Genusswirtschaft, restauranten på det forholdsvis nye og flotte Hotel Hafen Flensburg, er sådan et sted. Hotellet er blevet bygget ind i i alt otte historiske bygninger på havnekanten samtidig med at der blev suppleret med stilistisk passende nybygninger. Både udvendig og især indvendig har bygherren præsteret at skabe en sand arkitektonisk perle, som både bevarede en del af byens truede historiske arkitektur samtidig med at man på spændende og kreativ måde var med til at videreudvikle denne del af byen.

Navnet på restauranten henviser sø-handelens rolle i udviklingen af den vestlige madkunst

Restauranten på hotellet tager således hånd om historien. Allerede opkaldelsen efter den berømte opdager Christopher Columbus henviser både til byens tradition for sø-handelen med fjerne lande samt at mange af de lækkerier restauranten tilbyder bygger på Columbus opdagelser. Interiøret afspejler således den tid, hvor de historiske bygninger blev opført. Der er både hyggelige læderbænke, store og flotte rundbuevinduer ud mod fjorden samt antikke, gyldne spejle.

Enkle, ærlige og velsmagende retter i et fint gevandt

Restauranten Columbus byder på enkle og ærlige retter med smagfulde råvarer, der stammer fra regionen. Der lægges vægt på spændende smagsvarianter og en særlig kærlig hånd under tilberedningen af maden. Traditionen tro byder kortet selvfølgelig på et stort udvalg af fiskeretter, hvilket dog ikke skal afskrække kødelskere eller vegetarer, der ligeledes vil finde spændende retter på menukortet. Køkkenet går for alvor i gang med retterne på hovedkortet kl. 17:30 hver dag. Henover dagen bydes der på forskellige snacks som sandwichs, forskellige supper og kager. Og på hverdage er der også for gæster, der ikke overnatter på hotellet, mulighed for at få en god morgenmad ved hotellets buffet, som byder på et stort udvalg af lækkerier som et grundlag for en god start på dagen.

Restaurantens vinotek byder på et spændende udvalg af vine

En god kulinarisk oplevelse kræver selvfølgelig også en god vin. Restaurantens vinotek byder på et spændende udvalg af vine af høj kvalitet. Udvalget følger netop ikke de store, kendte mærker. Restauranten har i stedet for valgt at samarbejde med en håndfuld udvalgte partnere, der deler restaurantens filosofi. Hver vin bærer sin egen håndskrift og hvert glas fortæller sin egen historie - som personalet i øvrigt gerne vil fortælle jer.

Baren byder på en stor samling af romsorter samt cocktails og longdrinks

Derudover er restaurantens bar kendt for sit udvalg af forskellige romsorter, hvor I har mulighed for at smage på Flensborgs historie som romby. Rommene er som regel specialiteter fra byen og stammer fra Flensborgs traditionelle romhuse. Derudover holder baren på et stort udvalg af Cocktails og Longdrinks, som tilberedes friskt og individuelt for jer. Der bydes selvfølgelig også alkoholfrie cocktails.

Hotellets Captains Lounge: bar-lounge i engelsk stil på to etager

Hvis I ikke skulle ønske at tage hjem direkte efter måltidet eller hvis I bare er ude efter et par drinks I et spændende, historisk ambiente, så kan i lade aftenen klinge ud på hotellets Captains Lounge, som strækker sig over to etager i et historisk bindingsværkshus og som er indrettet i engelsk stil. Udover almindeligt selskabeligt samvær er der mulighed for at fordybe sig I en bog eller at hygge over et spil skak eller backgammon.

Selvfølgelig er det også oplagt at overveje, at vælge stedet som det primære omdrejningspunkt for jeres rejse til Flensborg. Hvis I skulle interessere jer for at overnatte på Hotel Hafen Flensburg, så kan i læse mere om hotellet her.

Generel information

Sted Columbus Genusswirtschaft på Hotel Hafen Flensburg
Schiffbrücke 33, 24939 Flensburg, Tyskland
Type Restaurant
Køkkener Borgerligt tysk køkken, Tysk
Særlige kostkrav Vegetariske retter
Måltider Aftensmad, Frokost, Kaffe & kager, Morgenmad
Målgruppe Familier, Virksomhedsledere / firmaer, Voksengrupper, Voksne / par, Ældre
Telefonnummer +49 461 16 06 82 00
E-mail info@hotel-hafen-flensburg.de
Betjening på dansk Nej
Åbningstider
Morgenmad for hotelgæster og gæster udefra
Mandag - Fredag:
06:30-10:30
Morgenmad kun for hotelgæster
Lørdag - Søndag:
07:00-11:00
Snacks & lette retter
Mandag - Søndag:
12:00-17:00
Varmt køkken
Mandag - Søndag:
17:30-22:00
Info til åbningstider Tiderne for lørdag/søndag gælder også for tyske helligdage.
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Antal pladser udendørs 38 pladser
Antal pladser indendørs 72 pladser
Bordreservation Anbefales
Prisniveau Højt prisniveau
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 70 personer

Service og faciliteter

Adgang til offentlig transport
Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Handicapvenligt
Parkering
Legeplads på stedet
Wi-fi
Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Opladning til elbiler
Præsentationsudstyr ved leje af lokaler
Puslerum
Toiletter
Udlejning af lokaler / konferencerum

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre spisesteder i nærheden

Overnatningsmuligheder i nærheden

Begivenheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Seværdigheder i nærheden