Den 2-stjernede restaurant Söl'ring Hof

Foto: Dorint Söl'ring Hof

Du er her

Stjernegastronomi på vadehavets perle

Er I på udkig efter kulinariske oplevelser, der åbner op for helt nye horisonter? Stjernerestauranten Söl'ring Hof ligger ude i Silds smukke klitlandskab direkte ved stranden og er kendt langt udover Sydslesvigs grænser. Restauranten er det kulinariske highlight på øen og helt bestemt et besøg værd.

Vadehavsøen Sild (Sylt), som ligger udfor den sydslesvigske og sønderjyske vadehavskyst, er en af de mest populære, tyske feriedestinationer. Derudover er øen kendt for sit store udvalg af overnatningssteder og spisesteder, som byder på ferieoplevelser på et særlig højt niveau indrammet af en enestående natur. På grund af dette er øen en af ynglingsdestinationerne for Tysklands prominente personligheder, hvilket har givet øen tilnavnet "de rige og kendtes ø".

Stjernekokken Jan-Philipp Berner tager jer med på en rejse til nye gastronomiske højder

Et af de kulinariske højdepunkter, hvis ikke det kulinariske højdepunkt, er det femstjernede hotel Söl'ring Hof, som ligger i udkanten af den lille by Rantum. Med en enestående beliggenhed direkte i klitterne med Silds berømte, endeløse sandstrand lige udenfor hotellet sætter stedet de helt perfekte rammer for at opleve øens unikke atmosfære parret med luksus og gastronomi på højeste niveau. Restauranten er præmieret med 2 stjerner i MICHELIN Guiden. Med de kendte tyske kokke Jan-Philipp Berner som køkkenchef og Johannes King som vært i spidsen byder restauranten på enestående kulinariske oplevelser.

Ærlige råvarer fra regionen og Sylter Royal direkte fra vadehavet

På trods af de høje standarder fokuserer restauranten på ærlige produkter, der er down to earth og fra den aktuelle sæson, hvilket betyder at en stor del af ingredienserne købes ind hos lokale producenter. For Jan-Philipp Berner er der ingen kompromiser i forhold til udvalget af råvarerne. Grøntsager, frugt og krydderier kommer fra producenter i regionen og fisk og andre havdyr bliver leveret fra lokale fiskere. Et særligt highlight er de lokale østers ved navnet Sylter Royal, som er de eneste østers opdrættet i Tyskland og som kommer direkte fra producenten Dittmeyer's Austern Compagnie i øens nordligste by List.

Udover bare at nyde maden og atmosfæren har gæsterne derudover også mulighed for at opleve, hvordan retterne bliver til. Restaurantens åbne landkøkken inviterer til at I kigger kokkene over skuldrene, mens de kreerer deres kulinariske kunstværker.

Restaurantens vinkælder byder på over 5.000 flasker af de fineste vine i Europa

Til en stjernepræmieret middag hører selvfølgelig også den helt rigtige vin, som restaurantens leder og sommelier Bärbel Ring vil sørge for. Restaurantens vinkælder byder på over 5.000 flasker. Med enkle undtagelser har restauranten valgt at specialisere sig på vine fra Europa, for at gøre det lidt nemmere for jer at få et overblik over det trods alt meget store udvalg. Vinkortet råder på over 1.000 forskellige poster fra Riesling over Bordeaux til de fineste Champagne-sorter. Johannes King og sommelier Bärbel Ring vælger vinene til retterne med stor omhyggelighed. Nogle af producenterne har de selv besøgt indenfor de sidste år, for at danne sig et indtryk af forholdene på stedet. De kender regionerne og vinproducenterne, men har derudover også et personligt forhold til ejerne, som de står i regelmæssig kontakt til. Derudover kan i glæde jer til over 150 forskellige årgange indenfor portvin og madeira fra hele verdenen.

Hotellets Port-Room danner de perfekte rammer for alle former for selskabelige samkomster

Dem der vil gå på opdagelse i vinens verden under deres ophold på Sild, kan glæde sig til restaurantens Port-Room, som skaffer de perfekte rammebetingelser for en vinsmagning i den helt rigtige atmosfære. Rummet stilles også til rådighed til private dining til private sammenkomster eller virksomhedsarrangementer. Indretningen med hyggelige læderstole samt vintage-sofa og et stort, massivt træbord skal nok sørge for, at gæsterne bliver siddende og at aftenen kommer til at blive en af dem, man mindes om langt ud i fremtiden. Rummet egner sig til alle tænkelige former for arrangementer og tilpasser sig jeres behov, ligemeget om i ønsker en romantisk candlelight-dinner, en munter julefrokost eller en decideret festlig polterabend sammen med kammeraterne. Firebenede familiemedlemmer er selvfølgelig også velkommen.

Hvis i vil tilbringe flere dage på øen samtidig med at i ønsker en særlig luksuriøs oplevelse, så er det oplagt at bo på selve 5-stjerne-hotellet Søl'ring Hof. I kan læse mere om selve hotellet her.

Generel information

Sted 2-stjerne-restauranten Söl'ring Hof
Am Sandwall 1, 25980 Rantum/Sylt, Tyskland
Type Restaurant
Køkkener Centraleuropæisk, Europæisk, International, Tysk
Retter Regionale fiskeretter
Særlige kostkrav Glutenfri retter, Veganske retter, Vegetariske retter
Måltider Aftensmad
Målgruppe Familier, Virksomhedsledere / firmaer, Voksengrupper, Voksne / par
Telefonnummer +49 4651 83 62 00
E-mail info.soelringhof@dorint.com
Betjening på dansk Nej
Åbningstider
7. Juli til 7. September 2019
Mandag - Søndag:
19:00-24:00
Åbningstider resten af året
Mandag - Lørdag:
19:00-24:00
Info til åbningstider Om vinteren lukket om mandagen!
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt
Antal pladser indendørs 40 pladser
Bordreservation Ja
Prisniveau Højt prisniveau
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 60 personer

Service og faciliteter

Adgang til offentlig transport
Parkering
Wi-fi
Opladning til elbiler
Præsentationsudstyr ved leje af lokaler
Toiletter
Udlejning af lokaler / konferencerum

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre spisesteder i nærheden

Overnatningsmuligheder i nærheden

Begivenheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Seværdigheder i nærheden