Jugendherberge List - Mövenberg

Mövenberg, 25992 List auf Sylt, DE

Vidste du, at der er en ø i Sydslesvig, som er en af de mest populære feriesteder i Tyskland? Sild byder på masser af oplevelser og en unik natur på grænsen af Vadehavet til det åbne hav. Er du på udkig efter et helt specielt og samtidig billigt overnatningssted midt i klitterne, så bør vandrehjemmet i List være på din liste.

Overnatning

Jugendherberge Westerland - Dikjen Deel

Lorens-de-Hahn-Straße 44, 25980 Sylt, DE

Vidste du, at en af de mest populære, tyske feriedestinationer ligger tæt på den sønderjyske vestkyst? Øen Sild er med sin 40 km lange sandstrand et paradis for alle, der er ude efter en god badeferie eller spændende naturoplevelser. Vandrehjemmet Dikjen Deel i Vesterland er et billigt alternativ på den ellers ikke helt billige ø.

Overnatning

Jugendherberge Wyk auf Föhr

Fehrstieg 41, 25938 Wyk på vadehavsøen Før, DE

Vidste du, at der ligger en ø i Vadehavet, som de lokale kalder for den grønne ø? Øen Før har på trods af sit ry som populær ferieø bevaret sin oprindelige charme og byder på masser af spændende naturoplevelser. Og hvis I vil bo billigt, centralt og tæt på stranden, så er vandrehjemmet i øens hovedby Vyk oplagt.

Overnatning

Jugendherberge Kappeln

Eckernförder Str. 2, 24376 Kappeln, DE

Kappel er en smuk og hyggelig havne- og fiskerby ved fjorden Slien med 14 strande i nærheden og mulighed for at sejle på fjorden eller bare hygge i den historiske gamle by og ved havnen. Leder du efter efter et godt og billigt overnatningssted til din familie eller gruppe, så er det lokale vandrehjem oplagt.

Overnatning

Jugendherberge Wittdün

Mittelstraße 1, 25946 Wittdün på Amrum, DE

Søger du efter en spændende destination ude i naturen til et lejrskoleophold eller en rejse med din ungdomsgruppe? Et sted, hvor der er fokus på samvær og nyde vand, strand og kulturen i et forholdsvis velbevaret ø-samfund? Så er vandrehjemmet på vadehavsøen Amrum et godt bud.

Overnatning

Jugendherberge Flensburg

Fichtestraße 16, 24943 Flensburg, DE

Vidste du, at Flensborg har en fortid som dansk handelsby og, at der er et dansk bibliotek, danske skoler og en hel masse mennesker med dansk hverdag i Flensborg? Hvis du vil på interkulturel opdagelse med dine lejrskoleelever eller gruppe, så byder det tyske vandrehjem i Flensborg-Mørvig på et godt og billigt overnatningssted.

Overnatning

Jugendherberge Tönning

Badallee 28, 25832 Tönning/Nordsee, DE

Gå på opdagelse i det unikke Vadehav, som også har den fornemme ære at være UNESCO Verdensarv. Vandrehjemmet i Tønning er et dejligt og billigt overnatningssted. Samtidig er Tønning et perfekt udgangspunkt, når I skal udforske alle de spændende seværdigheder på den sydslesvigske vadehavskyst.

Overnatning

Jugendherberge Schleswig

Spielkoppel 1, 24837 Schleswig, DE

Vidste du, at Slesvig spillede en vigtig rolle i Danmarkshistorien? Med UNESCO Verdensarven Danevirke, Hedeby og Gottorp Slot, byder byen på nogle af de væsentligste kulturelle seværdigheder i Sydslesvig. Vandrehjemmet i Slesvig er et oplagt overnatningssted, hvis I vil bo centralt i vikingebyen.

Overnatning

Jugendherberge Eckernförde

Sehestedter Str. 27, 24340 Eckernförde/Ostsee, DE

Nyd et ophold lige ved en af Sydslesvigs fineste strande på østkysten. Vandrehjemmet i Egernførde er en perfekt base for udflugter i naturen, cykelture langs Østersøen, et smut til Slesvig-Holstens hovedstad Kiel eller et eventyr i nervepirrende højder i en af de største klatreparker i Tyskland.

Overnatning

Jugendherberge Borgwedel

Kreisstraße 17, 24857 Borgwedel/Ostseefjord, DE

Slien, som allerede i vikingetiden var en vigtig handelsrute, snor sig mellem de to smukke og kuperede landsdele Angel og Svansen. Vandrehjemmet i Borgvedel ligger direkte til bredden - med egen badebro, mulighed for at sejle i kano og med Slesvigs historiske seværdigheder i baghaven.

Overnatning

Jugendherberge Husum

Schobüller Str. 34, 25813 Husum/Nordsee, DE

Vil du bo centralt i Nordfrieslands hovedby og samtidig have nem adgang til mange af de spændende naturoplevelser i og omkring vadehavet? Så er vandrehjemmet i Husum måske det rette overnatningssted til dig. Her kan du bo billigt og komme i kontakt med andre unge rejsende på Sydslesvigs vestkyst.

Overnatning

Jugendherberge Niebüll

Mühlenstraße 65, 25899 Niebüll, DE

Vidste du, vandrehjemmet i den lille nordfrisiske by Nibøl danner en god basis for dagture til mange seværdigheder og aktiviteter ved vestkysten? Stedet ligger så fredeligt, at det derudover er et perfekt tilholdssted, hvis i har planlagt aktiviteter, der skal foregå på vandrehjemmets store grund. Dette gælder både for ungdomsgrupper og familier.

Overnatning