Logo af meerGrün - die Westküsten-Lodge i Tating

meerGrün - die Westküsten-Lodge

Foto: mobbys-pics.com

Du er her

Fredelig og børnevenlig campingplads ikke langt fra Sydslesvigs største strand

Feriebyen St. Peter-Ording er en populær rejsedestination for alle dem, der elsker en rigtig god badeferie. Hvis I er på udkig efter en hyggelig og fredelig campingplads med god underholdning til børnene, så er meerGrün et oplagt valg.

Campingpladsen meerGrün - die Westküsten-Lodge ligger i den lille landsby Tating ca. 10 minutters kørsel fra den berømte badeby Sankt Peter-Ording. Sankt Peter, som de lokale ofte afkorter bynavnet, er kendt for sin enorme strand på 12 kilometer. Især om sommeren og i weekender med godt vejr kan der være trængsel i byen. Derfor er denne campingplads lidt udenfor det populære centrum et godt valg for alle dem, der foretrækker lidt mere ro og fred.

Store, afgrænsede pladser til campingvogne med el og vand

Campingpladsen ligger i landlige omgivelser ved landevejen mellem Garding og Sankt Peter-Ording og tager imod campister med autocampere, campingvogne og telte. Standpladserne til campingvogne er på mindst 120 kvadratmeter og som regel afgrænset af buske eller hække. Standpladserne har egen vandforsyning, tilslutningsmuligheder til kloaksystemet og 16 A-strømtilslutninger. Græsarealet til telte er udstyret med 6 A-strømudtag.

Gode sanitære forhold, fælleskøkken og vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler

Campingpladsen har moderne sanitære indretninger med aflukkede brusekabiner. Der er et separat badeværelse til familier med børn og småbørn og et badeværelse, der er egnet til handicappede. Derudover er der et fælleskøkken med gode opvaskemuligheder og et vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler.

Naturhave og naturbadesø

Campingpladsen har en landlig atmosfære. Der er blandt andet en stor naturhave med gamle frugttræer og en naturbadesø for dem, der har lyst til en dukkert i ferskvand efter en lang stranddag i Sankt Peter-Ording.

Stort indendørs legeland med mange aktiviteter til børn

Børnefamilier kan glæde sig til et stort indendørs legeareal med blandt andet et klatrelabyrint, en boldbane til forskellige boldspil, billard, bordfodbold og et legehjørne til småbørn. I godt vejr er der også mulighed for at hygge sig på legepladsen med ægte vesterhavssand fra de omkringliggende strande.

Udvalg af dagligvarer i campingpladsens kiosk

Pladsens kiosk tilbyder et lille udvalg af de vigtigste dagligvarer. Mulighed for at købe rundstykker om morgenen, is, forskellige drikkevarer samt gas og campingudstyr.

Hyggelig bar og mulighed for at oplade mobile enheder

I baren "Felix Bar" i hovedbygningen kan man nyde kreative cocktails og andre drikkevarer i den lounge-agtige atmosfære. Et særligt tilbud er de såkaldte powerBoxes. Her er der mulighed for at oplade batterier til el-cykler, smartphones og andre mobile enheder.

Strandene i Sankt Peter-Ording ligger kun 10 minutter i bil fra campingpladsen

Den vigtigste seværdighed i området er selvfølgelig stranden i Sankt Peter-Ording, som strækker sig over 12 km langs halvøen Ejdersteds vestlige kyst. De fleste tilbringer her deres badeferie, men der er også mange kitesurfere, strandsejlere og andre vandsportsentusiaster, der nyder de gode vindforhold såsom fladt vand og meget plads til at udøve deres sport. Flere forskellige steder er der mod gebyr mulighed at køre i bil over diget og ud på stranden, hvilket gør det lidt nemmere at få sit grej ud til vandkanten.

Badelandet Dünentherme er et populært alternativ i dårligt vejr

Hvis vejret ikke er til at ligge på stranden, så er der mulighed for at tilbringe dagen i badelandet Dünentherme. Store og små kan blandt andet glæde sig til tre forskellige rutsjebaner og et bølgebad med salt vesterhavsvand. De voksne kan dyrke wellness, enten i badets eget saunaområde eller, hvis man skulle være på udkig efter et lidt mere avanceret wellnessophold, i sundhedscentret, som ligger lige ved siden af badelandet.

Besøg vadehavscentret Multimar i Tønning eller hollænderbyen Frederiksstad

I Tønning ligger vadehavscentret Multimar, hvor man kan fordybe sig i alt hvad der har med UNESCO verdensarven Vadehavet at gøre. Udstillingen på vadehavscentret er både interaktiv og meget børnevenlig, sådan at også små børn kan få glæde af besøget. Hvis man kører lidt længere kommer man til hollænderbyen Frederiksstad, som er kendt for sin historiske indre by med mange flotte facader og kanaler i hollandsk stil.

Shopping i Husum og historiske oplevelser i Slesvig

Hvis man vil have mere shopping end hvad Sankt Peter-Ording kan byde på, så er Husum den næste større indkøbsby, som ligger ca. 40 minutter i bil fra campingpladsen. Hvis I skulle interessere jer for de store historiske seværdigheder i og omkring Slesvig, så kan I besøge museerne på Gottorp Slot, Danevirke og Hedeby. Det tager ca. en time i bil.

Sådan rejser I til Tating ved Sankt Peter-Ording

Tating ligger ca. 88 km fra grænsen ved Padborg. Når I har passeret grænsen, skal I allerede køre fra motorvejen E45 (A7) ved anden afkørsel i Tyskland. Herfra fortsætter turen på landevejen via Husum og Tönning hele vejen til Tating. Turen fra grænsen tager små to timer ved almindelig trafik.

Generel information

Sted meerGrün - die Westküsten-Lodge
Martendorf 4, 25881 Tating, Tyskland
Overnatningstype Campingplads
Målgruppe Familier, Studerende, Voksne / par, Ældre
Telefonnummer +49 4862 20 19 85 1
E-mail info@meergruen-lodge.de
Betjening på dansk Nej
Receptionens åbningstider
1. April - 31. Oktober
Mandag - Søndag:
08:00-12:00
14:00-18:00
Info til åbningstider Pladsen er også åben omkring jul og nytår.
Check in tidligst 11:00
Check ud senest 11:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt
Antal standpladser 100
Tager imod grupper Nej

Service og faciliteter

Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Legeplads på stedet
Parkering
Wi-fi
Faciliteter til campingbiler (toilettømning, vandpåfyldning m.m.)
Fælleskøkken
Pool
Puslerum
Strøm
Tørretumbler
Vaskemaskine

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre særlige tilbud
  • Salg af rundstykker om morgenen
  • Kiosk på campingpladsen
  • Indendørs legeland
  • PowerBox (mulighed for at oplade mobiltelefoner, tablets o.l. i aflåselige fag)

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden