Logo af meerGrün - die Westküsten-Lodge i Tating

meerGrün - die Westküsten-Lodge

Foto: mobbys-pics.com

Du er her

Fredelig og børnevenlig campingplads ikke langt fra Sydslesvigs største strand

Turistbyen St. Peter-Ording er en populær rejsedestination for alle dem, der elsker en rigtig god badeferie. Hvis I er på udkig efter en hyggelig og fredelig campingplads med god underholdning til børnene, så er dette måske det rigtige tilbud til jer.

Campingpladsen meerGrün - die Westküsten-Lodge ligger i den lille landsby Tating ca. 10 minutters kørsel fra den berømte badeby Sankt Peter-Ording. Sankt Peter, som de lokale ofte afkorter bynavnet, er kendt for sin kæmpe strand på 12 kilometers længde. Især om sommeren og på weekender med godt vejr kan der være en del trængsel i byen. Derfor er denne campingplads lidt udenfor det turistiske centrum et godt valg for alle dem, der foretrækker at få lidt fred efter en feriedag med mange oplevelser.

Store, afgrænsede standpladser til campingvogne med el og vand

Campingpladsen ligger i landlige omgivelser ved landevejen mellem Garding og Sankt Peter-Ording og tager imod campere i både autocampere, campingvogne og telte. Standpladserne til campingvogne er på mindst 120 kvadratmeter og som regel afgrænset af buske eller hække. Standpladserne byder på en egen vandforsyning, tilslutningsmuligheder til kloaksystemet og 16 A-strømtilslutninger. Græsarealet til telte er udrustet med 6 A-strømudtag.

Gode sanitæranlæg, fælleskøkken og vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler

Campingpladsen byder på moderne sanitære indretninger med aflukkede brusekabiner. Der er et separat badeværelse til familier med børn og småbørn og et badeværelse, der er egnet til handicappede. Derudover er der et fælleskøkken med gode opvaskemuligheder og et vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler.

Naturhave og naturbadesø

Campingpladsen byder på en landlig atmosfære. Der er blandt andet en stor naturhave med gamle frugttræer og en naturbadesø for dem, der har lyst til en dukkert i ferskvand efter en lang stranddag i Sankt Peter-Ording.

Stort indendørs legeland byder på mange aktiviteter til børnene

Børnefamilier kan glæde sig til et stort indendørs legeareal med blandt andet et klatrelabyrint, en boldbane til forskellige boldspil, billard, bordfodbold og et legehjørne til småbørn. I godt vejr er der også mulighed for at hygge sig på legepladsen med ægte vesterhavssand fra de omkringliggende strande.

Et lille udvalg af dagligvarer kan købes direkte på campingpladsen

Pladsen egen kiosk byder på et lille udvalg af de vigtigste dagligvarer. Der er mulighed for at købe rundstykker om morgenen, is, forskellige drikkevarer samt gas og campingudstyr.

Hyggelig bar og mulighed for at oplade mobile enheder

Baren "Felix Bar" i hovedbygningen byder på kreative cocktail-kreationer og andre drikke i en lounge-agtig atmosfære. Et særligt tilbud er de såkaldte powerBoxes. Her er der mulighed for at oplade batterier til el-cykler, smartphones og andre mobile enheder.

Strandene i Sankt Peter-Ording ligger kun 10 minutter i bil fra campingpladsen

Den vigtigste seværdighed i området er selvfølgelig kæmpestranden i Sankt Peter-Ording, som strækker sig over 12 km langs halvøen Ejdersteds vestlige kyst. De fleste tilbringer her deres klassiske badeferie, men der er også mange kitesurfere, strandsejlere og andre vandsportsentusiaster, der nyder de gode vindforhold såsom fladt vand og meget plads til at udøve deres sport. Flere forskellige steder er der mod gebyr mulighed at køre henover diget og ud på stranden, hvilket gør det lidt nemmere at få sit grej ud til vandkanten.

Badelandet Dünentherme er et populært alternativ i dårligt vejr

Hvis vejret ikke er til at ligge på stranden, så er der mulighed for at tilbringe dagen i badelandet Dünentherme. Store og små kan blandt andet glæde sig til tre forskellige rutsjebaner og et bølgebad med ægte vesterhavsvand. For de voksne er der gode muligheder for at dyrke wellness, enten i badets eget saunalandskab eller, hvis I skulle være på udkig efter et lidt mere avanceret wellnessophold, i sundhedscentret, som ligger lige ved siden af badelandet.

Besøg vadehavscentret Multimar i Tønning eller hollænderbyen Frederiksstad

I Tønning kan i besøge vadehavscentret Multimar, hvor I kan fordybe jer i alt hvad der har med UNESCO verdensarven Vadehavet at gøre. Udstillingen på vadehavscentret er både interaktiv og meget børnevenlig, sådan at også små børn kan få glæde af besøget. Hvis I kører lidt længere kommer i til hollænderbyen Frederiksstad, som er kendt for sin historiske indre by med mange flotte facader og kanaler i hollandsk stil.

Shopping i Husum og historiske oplevelser i Slesvig

Hvis der ikke skulle være nok shoppingmuligheder i Sankt Peter-Ording allerede, så er Husum den næste større indkøbsby, som ligger ca. 40 minutter i bil fra campingpladsen. Hvis I skulle interessere jer for de store historiske seværdigheder i og omkring Slesvig, så skal i regne med ca. en times kørsel. For at besøge museerne på Gottorp Slot, Danevirke og Hedeby kan det derfor anbefales at planlægge med en eller flere heldagsture.

Sådan rejser I til Tating ved Sankt Peter-Ording

Tating ligger ca. 88 km fra grænsen ved Padborg. Når i har passeret grænsen, skal i allerede fra motorvejen E45 (A7) ved anden afkørsel i Tyskland. Herfra fortsætter turen på landevejen via Husum og Tönning hele vejen til Tating. Turen fra grænsen tager lidt over en time og tre kvarter ved almindelig trafik.

Generel information

Sted meerGrün - die Westküsten-Lodge
Martendorf 4, 25881 Tating, Tyskland
Overnatningstype Campingplads
Målgruppe Voksne / par, Ældre, Familier, Studerende
Telefonnummer +49 4862 20 19 85 1
E-mail info@meergruen-lodge.de
Betjening på dansk Nej
Receptionens åbningstider
1. April - 31. Oktober
Mandag - Søndag:
08:00-18:00
Info til åbningstider Pladsen er også åben omkring jul og nytår.
Check in tidligst 11:00
Check ud senest 11:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt
Antal standpladser 100
Tager imod grupper Nej

Service og faciliteter

Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Parkeringspladser
Legeplads på stedet
Wi-fi
Faciliteter til campingbiler (toilettømning, vandpåfyldning m.m.)
Puslerum
Pool
Strøm
Fælleskøkken
Tørretumbler
Vaskemaskine

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Tematisk forbindelse til mindretallet: Nej

Andre særlige tilbud
  • Salg af rundstykker om morgenen
  • Kiosk på campingpladsen
  • Indendørs legeland
  • PowerBox (mulighed for at oplade mobiltelefoner, tablets o.l. i aflåselige fag)

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden