Logo af meerGrün Campingpark Olsdorf i Sankt Peter-Ording

meerGrün Campingpark Olsdorf

Foto: mobbys-pics.com

Du er her

Gode faciliteter og en god beliggenhed tæt på turistbyens centrum

Sankt Peter-Ording er kendt for sin 12 km lange og 2 km brede, flotte sandstrand og en af de populære badeferie-destinationer i Tyskland. Hvis I er på udkig efter en god og hyggelig campingplads tæt på turistbyens centrum, så er dette måske et spændende tilbud til jer.

Campingpladsen meerGrün Campingpark Olsdorf ligger tæt på centrum i feriebyen Sankt Peter-Ording. Pladsen drives som en familievirksomhed og reklamerer selv med at være præmieret med 5 stjerner fra det tyske turismeforbund (Deutscher Tourismusverband).

Campingplads med parkagtig karakter

Campingpladsen byder på en afslappet atmosfære i grønne omgivelser. Standpladserne er oftest underopdelt ved hjælp af hække og små buske, hvilket giver campingpladsen en parkagtig karakter. Alle standpladser er udrustet med græsarmering eller stabilgrus som sikrer, at der også kan køres på pladserne i dårlige vejrforhold.

Gode brusefaciliteter med fælleskøkken og vaskeri

Hovedbygningen i skandinavisk stil huser udover receptionen og sanitærbygningen også et fælleskøkken med komfur, opvaskemuligheder med opvaskemaskine og et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Bruserne har et moderne chip-system med chipkort, som kan oplades med et pengebeløb efter ankomst. Hvis der efter opholdet er penge tilovers på kortet, får i dem udbetalt i receptionen ved afrejsen.

Standpladser med strøm, vandforsyning og afløb

Alle standpladser byder på 16A-strømudtag og en stor del af pladserne har tilslutningsmuligheder til vandforsyningen og kloaksystemet. Derudover er der faciliteter til vandpåfyldning og tømning af kloaktanke til campingbiler og et separat rum, hvor man kan tømme mobile kloaktanke.

Sauna og solarium på campingpladsen

I hovedbygningen er der også en sauna med hvilerum og et solarium, som især er populær hos dem, der besøger pladsen om vinteren eller kommer tilbage fra stranden en stormombrust regnvejrsdag.

Stort lege- og fritidsareal. Indendørs-legeland i nærheden

Campingpladsen byder derudover på et 4.200 kvadratmeter stort lege- og fritidsareal, hvor der blandt andet er mulighed for at spille bordtennis, udendørs skak og hvor børnene kan få tiden til at gå på legepladsen, hvor sandet stammer direkte fra byens strande. Hvis dette ikke er nok, er der mulighed for at tage til meerGrün-campingpladsen i Tating (4 km), hvor der er et indendørs legeland på 500 kvadratmeter med klatrelabyrint, en multifunktionsbane der er egnet til forskellige boldspil, to rørrutsjebaner og et legeareal med boldbad til de helt små.

Badeferien starter på byens 12 km lange strand, som også tiltrækker mange kitesurfere

Sankt Peter-Ording er i første omgang kendt for sin over 12 km lange og op til 2 km brede sandstrand. Destinationen er derfor det perfekte sted til en klassisk badeferie med hele familien. Derudover er der rige muligheder for at tage på vandreture ud i vadehavet. Byen er også kendt som et af de bedste spots til at dyrke forskellige former for vandsport. Kitesurfere, windsurfere og strandsejlere kommer ofte langvejs fra, for at gøre brug af de gode vindforhold og de ofte spejlglatte priler.

Badelandet Dünentherme er et populært alternativ i dårligt vejr

Som turistby er der i selve Sankt Peter Ording gode indkøbsmuligheder og et ret stort udvalg af spisesteder. Hvis der skulle være dårligt vejr, er badelandet Dünentherme et godt alternativ og der er udover badelandet også en del wellnesstilbud i byen.

Besøg vadehavscentret Multimar i Tønning eller Hollænderbyen Frederiksstad

I Tønning er der mulighed for at besøge vadehavscentret Multimar med en flot udstilling om alt hvad der har med UNESCO verdensnaturarven Vadehavet at gøre. Her afgår der også bådture gennem Ejderdæmningens sluser og ud til sælerne i Vadehavet. Ikke langt fra Tønning ligger Hollænderbyen Frederiksstad, som er kendt for sin smukke, historiske arkitektur i hollandsk stil.

Slesvigs store, historiske seværdigheder ligger en times kørsel fra Sankt Peter-Ording

Den næste større indkøbsby er Husum, som ligger ca. 45 minutter i bil fra Sankt Peter-Ording. Byen byder på gode shoppingmuligheder og et stort udvalg af spisesteder. Slesvig med sine kendte historiske seværdigheder som UNESCO-verdensarvene Danevirke og Vikingemuseet Hedeby samt museerne på Gottorp Slot ligger lidt over en time fra vestkysten. Hvis i vil besøge nogle af disse steder, er det mest hensigtsmæssigt at planlægge med en eller flere dagture, alt efter hvor mange historiske steder i ønsker at besøge.

Sådan rejser I til Sankt Peter-Ording

Sankt Peter Ording ligger ca 95 km fra grænsen ved Padborg. Fra grænsen tager turen ca. halvanden time. Få km efter grænsen skal i allerede fra motorvejen og krydse Sydslesvig via Husum, Frederiksstad og Tønning på veludbyggede landeveje.

Generel information

Sted meerGrün Campingpark Olsdorf
Bövergeest 56, 25826 St. Peter-Ording, Tyskland
Overnatningstype Campingplads
Målgruppe Voksne / par, Ældre, Familier
Telefonnummer +49 4863 47 63 17
E-mail campingpark.olsdorf@t-online.de
Betjening på dansk Nej
Receptionens åbningstider Mandag - Søndag:
08:00-19:00
Info til åbningstider Campingpladsen tager imod gæster hele året.
Check in tidligst 11:00
Check ud senest 11:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt
Antal standpladser 73
Tager imod grupper Nej

Service og faciliteter

Adgang til offentlig transport
Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Legeplads på stedet
Wi-fi
Cykeludlejning eller cykler til rådighed
Kogemulighed
Opvaskemaskine
Faciliteter til campingbiler (toilettømning, vandpåfyldning m.m.)
Vaskerum med vaskemaskine / tørretumbler
Legeplads på stedet
Strøm
Handicaprum
Fælleskøkken
Indkøbsmuligheder for dagligvarer

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Tematisk forbindelse til mindretallet: Nej

Andre vigtige informationer
  • Campingpladsen er åben året rundt

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden