Alt

Forlystelsesbadet Dünentherme

Foto: ©Oliver Franke

Du er her

Oplevelser til hele familien

Vesterhavsbølger i bølgebassinnet, turborutsjebane med faldlem og countdown og solnedgang over stranden nydt direkte fra saunaen. Det er de vigtigste stikord, der beskriver båndbredten af oplevelser, som du kan glæde dig til i badelandet Dünentherme, og som kan redde en hver gråvejrsdag i ferien.

Forlystelsesbadet Dünentherme ligger i centrum af Sankt Peter-Ording i nærheden af stranden. Badet er et af de smukkeste på den tyske vesterhavskyst og blev moderniseret i 2014. På 1.000 kvadratmeter kan i glæde jer til et stort udvalg af aktiviteter for familier med børn og selvfølgelig også for dem, der ønsker at slappe af og få lidt afstand fra den travle hverdag.

Vesterhavsbølger i bølgebassinnet og andre spændende vandattraktioner

Bølgebassinnet er det centrale omdrejningspunkt i forlystelsesbadet og fyldt med saltvand fra havet. Hver halve time sættes vandet i bevægelse og i får mulighed for at prøve kræfter med Vesterhavets bølger uden at skulle undvære tropiske forhold under og over vandoverfladen. Derudover kan i nyde udsigten ud i landskabet fra den 36 grader varme whirlpool eller i kan gå på opdagelse i oplevesesbassinnet med sine mange gejsere, vandfaldsbrusere og en strømningskanal. Rundt omkring bassinerne er der liggestole og opvarmede sæder, hvor man kan hygge og slappe af.

Få et glimt af naturen i udendørsbassinnet

I kan også komme ud at svømme i det opvarmede udendørsbassin, hvor i kan nyde udsigten ud over klitterne og forlandet til vadehavet. I udearealet omkring bassinnet er der strandkurve, hvor i kan hvile jer mellem svømmeturene og hvor i kan nyde vadehavslandskabets helt særlige stemning.

Tre rutsjebaner til familier, speedentusiaster og naturelskere

Et hit for store og små er selvfølgelig rutsjebanerne. Der er tre af slagsen i forlystelsesbadet. Den 95 m lange ringrutsjebane benyttes med baderinge og er særlig egnet til familier med børn, da man kan være to sammen om at rutsje på en badering eller rutsje direkte efterhinanden med flere ringe. Rutsjebanen må allerede benyttes af børn fra 6-års-alderen.

Derimod kræver det lidt overvindelse for mange at tage en tur med den 55 meter lange turborutsjebanen. Man skal stille sig på en faldlem som åbner efter en countdown, hvorefter man fræser gennem tunnellen i en svimlende fart.

Den 120 meter lange Vildbæk (Wildbach) snor sig derimod igennem udearealet og klitlandskabet og byder på en flot udsigt ud over havet og naturen. For at komme hele vejen ned skal man overvinde forskellige forhindringer som små bassiner, skarpe sving og forskellige hvirvler.

Børnebassin med feskvandslegeplads til de helt små

De helt små kan derimod glæde sig til børnebassinnet, som ud over 33 grader varmt vand byder på en ferskvandslegeplads, et fyrtårn, der inviterer til at gå på opdagelse, og et skib med rat, hvor man kan få afprøvet sine evner som kaptajn. For forældrene står der liggestole klar rundt omkring bassinnet og der er barnesenge, hvis børnene skulle få behov for en lille lur.

Nyd solnedgangen over havet ved ilden i pejsen direkte fra saunaen

Badet har også et hyggeligt saunalandskab, som byder på fire forskellige saunaer med forskellige temperaturer og klimaer og derudover et dampbad. Et sanarium med forholdsbis lave temperaturer er i særlig grad egnet til nybegyndere, som for første gang vover sig ind i saunaverdenen.

Et high-light er pælebygningssaunaen, som ligeledes byder på moderate temperaturer og som efterligner stemningen i de ikoniske, op til 7 meter høje pælebygninger, som står på stranden i Sankt Peter-Ording flere steder. Her kan du nyde udsigten henover stranden og klitterne, mens ilden danser i saunaens kamin. En helt særlig oplevelse er solnedgangen over stranden, som du kan nyde direkte fra selve saunaen.

Derudover byder saunalandskabet på hyggelige hvileoaser og en have der ligger i klitlandskabet. Her kan du slappe af mellem saunaturene og samtidig nyde havluften og den særlige stemning på vadehavskysten.

Wellness på højeste niveau i sundheds- og wellnesscentret

Udover saunalandskabet er der også et decideret sundheds- og wellnesscenter, som ligger lige vedsiden af forlystelsesbadet. Her tilbydes der et stort udvalg af sundheds- og wellness-behandlinger fra massager over forskellige bade til ansigtsbehandlinger. Tilbuddene bevæger sig derudover indenfor traditionerne ayuveda, hamam, serail og mange andre. Et spændende tilbud er spa-suiterne, hvor man enten alene eller sammen med en anden kan bade i saltvand eller rosenbade med massage og en lækker drink efterfølgende.

Tilbuddene er både egnet til et endagsophold eller et flerdagsforløb. Kontakt venligst udbyderen, hvis du vil høre mere om tilbuddene og for at få hjælp med planlægningen.

Husk, at der er fællessauna i Tyskland, dvs. at begge køn deler samme faciliteter, og at saunaerne ikke må benyttes med badetøj.

Generel information

Sted Dünentherme Sankt Peter-Ording
Maleens Knoll 2, 25826 St. Peter-Ording, Tyskland
Aktivitetstype Vær aktiv, idræt og fitness, Leg og bevægelse
Målgruppe Voksne / par, Ældre, Familier, Lærere / skoler
Priser

Entré til badelandet
Voksen for 2.5 timer
9,50 €
Voksen for 3.5 timer
11,50 €
Voksen for hele dagen
13,50 €
Børn og unge (3-16 år) for 2.5 timer
6,50 €
Børn og unge (3-16 år) for 3.5 timer
7,50 €
Børn og unge (3-16 år) for hele dagen
8,50 €
Familier (2 voksne og 3 egne børn til 16 år) for 2.5 timer
25,50 €
Familier (2 voksne og 3 egne børn til 16 år) for 3.5 timer
29,50 €
Familier (2 voksne og 3 egne børn til 16 år) for hele dagen
33,50 €
Entré til saunaafdelingen inkl. badeland
Voksen for 2.5 timer
16,00 €
Voksen for 3.5 timer
18,00 €
Voksen for hele dagen
20,00 €
Børn og unge (3-16 år) for 2.5 timer
13,00 €
Børn og unge (3-16 år) for 3.5 timer
14,00 €
Børn og unge (3-16 år) for hele dagen
15,00 €
Byen Sankt Peter-Ording opkræver et gæstegebyr for besøgende, der benytter den turistiske infrastruktur i byen. Priserne for oven forudsætter, at man allerede har købt et gæstekort. Hvis ikke, fås et gæstekort direkte ved kassen. I skal regne med 1 til 3 Euro per person og dag.
Telefonnummer +49 4863 99 91 61
E-mail duenen-therme@tz-spo.de
Betjening på dansk Nej
Foregår begivenheden på dansk? Ikke relevant
Åbningstider
April 2019 - Oktober 2019
Mandag - Søndag:
10:00-22:00
November 2019 til Marts 2020
Mandag - Fredag:
14:00-22:00
Lørdag - Søndag:
10:00-22:00
Info til åbningstider Lukkedage i 2019 på grund af renoveringsarbejde: 25. november - 13. december: Badelandet er lukket, men sauna-afdelingen er åben.
Varighed 2 - 4 timer eller en hel dag
Er aktiviteten egnet til kørestolsbrugere? Ja
Anbefalet mindstealder 0 år
Forplejning Ja
Mulighed for at indtage medbragt mad / madpakker Nej
Betalingsmuligheder
Alt Alt
Er tilmelding/booking på forhånd påkrævet? Nej
Er aktiviteten afhængig af vejret? Nej
Er aktiviteten sæsonafhængig? Nej

Service og faciliteter

Adgang til offentlig transport
Busparkering
Handicapvenligt
Parkering

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre vigtige informationer
  • Grupper fra 10 personer skal tilmeldes på forhånd.
  • Bemærk, at Saunaen i Campusbad som de fleste steder i Tyskland kun må benyttes uden badetøj og at det drejer sig om en fælles sauna til begge køn.

Andre aktiviteter i nærheden

Overnatningsmuligheder i nærheden

Begivenheder i nærheden

Spisesteder i nærheden

Seværdigheder i nærheden