Restauranten & Café på Ringhotel Aquarium

Foto: Ringhotel Aquarium

Du er her

Regionalt, tysk køkken på højt niveau

Er i på udkig efter en spændende kulinarisk oplevelse i Frederiksstad? På restauranten på Ringhotel Aquarium bydes der på spændende tyske retter, både som menu eller á la carte. Fra terrassen kan i samtidig nyde udsigten over kanalen og de smukke facader i Sydslesvigs historiske hollænderby.

Over 300.000 turister besøger Sydslesvigs ægte hollænderby Frederiksstad (Friedrichstadt) hvert år. Hvor floden Trenen (Treene) og Ejderen (Eider) flyder sammen, blev byen i 1600-tallet grundlagt af nederlandske tilflyttere. Derfor fremstår byen med sine mange historiske facader, kanalerne og de små hyggelige gyder i dag som en tro kopi af en lille og hyggelig hollandsk kanalby, som danner et ægte kulturelt highlight på jeres besøg i Sydslesvig.

Kulinariske oplevelser på højt niveau og stort vinsortiment

Når det bliver tid til at gå på jagt efter en god middag, så er restauranten på Ringhotel Aquarium måske det rigtige valg for jer. Restauranten ligger lige op ad en af kanalerne og om sommeren byder den store terrasse på en oplagt mulighed for at nyde byens charme, mens I nyder maden og kigger ud over kanalen. Restauranten byder på avancerede tyske retter og man kan både spise á la carte eller lade sig overraske af en af menuerne, som serveres med enten 3, 4 eller 5 retter. Restauranten lægger vægt på at kreere spændende kulinariske oplevelser, hvortil der hovedsageligt bruges friske råvarer fra regionen. Til maden kan I vælge en passende vin fra restaurantens omfattende vinsortiment. Husets sommelier hjælper jer gerne med at finde en passende vin til maden.

Daglig stor gourmet-morgenmadsbuffet og lækre søde sager fra husets egen konditori

Derudover tilbyder restauranten dagligt en lækker morgenmadsbuffet fra 07:30 til 10:30, hvor der serveres forskellige kaffe-specialiteter og champagne. Husets egen konditori kreerer derudover kager og lagkager ud fra råvarer fra den aktuelle sæson. Disse kan nydes på caféens terrasse fra kl. 11:00 helt til 22:00.

Familiefester og andre selskabelige sammenkomster

Hvis I planlægger en familiefest eller anden form for selskabelig sammenkomst, så tilbyder restauranten og hotellet gode faciliteter og selvfølgelig den passende kulinariske ramme. Udover planlægningen af menuen og udvalget af de passende vine hjælper restauranten gerne med borddekorationer og mange andre ting, der kan være med til at skabe de rigtige rammer for jeres fest. Kontakt venligst restauranten, for at høre nærmere om mulighederne.

Det anbefales, at I bestiller et bord i forvejen. Hvis I eller jeres selskab er på udkig efter et passende overnatningssted i byen, så kan I læse mere om hotellet her.

Generel information

Sted Ringhotel Aquarium Friedrichstadt
Am Mittelburgwall 2-8, 25840 Friedrichstadt, Tyskland
Type Bar, Café, Restaurant
Køkkener Avanceret tysk køkken med regionale råvarer
Måltider Morgenmad, Kaffe & kager, Aftensmad, Frokost
Målgruppe Voksengrupper, Voksne / par, Ældre
Telefonnummer +49 4881 93 05 0
E-mail info@hotel-aquarium.de
Betjening på dansk Nej
Åbningstider Mandag - Søndag:
7:00-22:00
Info til åbningstider Personalet kan derudover kontaktes telefonisk om natten.
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Antal pladser udendørs 50 pladser
Antal pladser indendørs 80 pladser
Bordreservation Anbefales
Prisniveau Højt prisniveau
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 100 personer

Service og faciliteter

Adgang til offentlig transport
Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Busparkering
Parkering
Wi-fi

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre spisesteder i nærheden

Overnatningsmuligheder i nærheden

Begivenheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Seværdigheder i nærheden