Hotel Waldschlösschen logo

Hotel Waldschlösschen

Foto: Hotel Waldschlösschen

Du er her

Nydelse i ligevægt med naturen

Skab balance i din ferie. Kultur og wellness i ligevægt. I Hotel Waldschlösschen i Slesvig kan du nyde din ferie med wellness og spændende kulinariske oplevelser, mens de vigtigste kulturelle og historiske seværdigheder kun ligger et stenkast borte.

Hvis du interesserer dig for kunst, kultur og historie er Slesvig (Schleswig) en af de vigtigste rejsedestinationer i Sydslesvig. Med Gottorp Slot og UNESCO verdensarven Danevirke og vikingebyen Hedeby (Haithabu) har byen været vidne til store historiske begivenheder, som også udgør vigtige led i Danmarkshistorien. Derudover byder regionen omkring Slesvig med fjorden Slien (Schlei) på mange spændende naturoplevelser, som inviterer til lange gåture, cykelture eller dagsture til hyggelige historiske byer og landskaber.

4-stjernet hotel med alt fra enkle værelser til luksus-suiter

Hvis du samtidig ønsker at at krydre din ferie med lidt wellness og god mad i smukke omgivelser, så er Hotel Waldschlösschen det rette overnatningssted for dig. Stedet er et 4-stjernet hotel med forskellige værelseskategorier fra forholdsvis enkle enkelt- og dobbeltværelser til store suiter, som delvis er indrettet med egen sauna, whirlpool-badekar og separat soveværelse.

Spændende gastronomiske oplevelser med de bedste råvarer fra regionen

En vigtig del af opholdet er den kulinariske oplevelse. I to restauranter har du mulighed for at spise á-la-carte eller du kan besøge et af de regelmæssige arrangementer, hvor der bydes på særlige kulinariske oplevelser. I hotellets restauranter lægges der særlig vægt på, at råvarerne stammer fra regionen, og at de ikke har haft en lang rejse til tallerkenen. Ejerfamilien bidrager endda helt personligt til din kulinariske oplevelse. De står fx selv for hotellets egen krydderurtehave og de går selv på jagt i de lokale skove.

Stor wellnessafdeling med pool og fitnesscenter

Hvis I har behov for at slappe af, har hotellet med sin moderne spa-afdeling alt hvad der hører til et omfattende wellness-ophold. Hotellets slogan er "nydelse i ligevægt med naturen". Spa-afdelingen har forskellige saunaer og et aroma-dampbad. Derudover et privat spa med Rasul-tempel, badekar og vandseng. Spa-området ligger direkte ud til den smukke have, hvor man kan nyde naturen og hotellets krydderurtehave i hvileperioderne.

Hvis I har lyst til at være aktive uden at forlade hotellet, så kan I glæde jer til en dejlig pool med modstrømsanlæg og til hotellets fitnesscenter, hvor der også er personale tilstede, der er behjælpelige ved redskaberne.

Lokaler og catering til bryllupper, fødselsdage og andre private fester

Hotellet udlejer forskellige festlokaler og tilbyder catering. Så hvis I har en familiefest som f.eks. et bryllup, dåb, fødselsdag eller lignende, så har I mulighed for at dele de fine kulinariske oplevelser og de smukke omgivelser med jeres familie og venner.

Fine faciliteter til jeres konference, seminar eller firmafest

Hotellet tilbyder også faciliteter og services til konferencer og seminarer. Så hvis I vil tilbyde jeres medarbejdere, kunder eller andre eksterne partnere en oplevelse udover det sædvanlige, så er hotellet et rigtig godt valg. Der er plads og ressourcer til maks. 300 deltagere og 12 forskellige seminar- og konferencerum. Alle rummene er udstyret med moderne præsentationsudstyr. Hotellet sørger gerne for det kulinariske indslag til jeres arrangement. Derudover kan hotellet også hjælpe jer med at tilrettelægge et passende rammeprogram og rådgive jer i forhold til planlægningen af jeres ophold. Hotellets beliggenhed mellem Hamborg og Danmark tæt på motorvejen E45 (A7 i Tyskland) og togstrækningen mellem Hamborg og Fredericia er særlig interessant, hvis jeres gæster skulle komme fra både Danmark og Tyskland.

Besøg UNESCO verdensarvstederne Danevirke og vikingebyen Hedeby

Slesvig er som sagt en af de væsentligste destinationer i landsdelen, når det kommer til historiske og kulturelle seværdigheder. I Slesvig by kan du glæde dig til at besøge Gottorp Slot med sin smukke barokhave, den berømte kæmpeglobus og museet for kunst og kulturhistorie og museet for arkæologi.

I 2018 fik Slesvig med Vikingemuseet Hedeby og Danevirke Museum et UNESCO verdensarvsted. Hedeby var en vigtig handelsmetropol i vikingetiden, som havde stor betydning langt udover regionen. Voldanlægget Danevirke er det største fortidsminde i Nordeuropa og udgør en vigtig brik i Danmarkshistorien, uden hvilken landet nok ikke ville have udviklet sig til det vi kender i dag.

Spændende naturoplevelser i regionen og et besøg i forlystelsesparken Tolk-Schau

Regionen har en meget smuk natur og et flot landskab. Egnen omkring fjorden Slien er et smukt område, der egner sig til cykelture eller vandreture. Der er mange hyggelige byer og fordrømte havne med gamle huse og smukke gyder, som inviterer til sightseeing, hvor tiden ser ud til at stå stille. Hvis I har bilen med, kan det anbefales at tage et smut forbi Egernførde (Eckernförde) eller Flensborg. Og hvis der er børn med, kan I overraske dem med et besøg i forlystelsesparken Tolk-Schau, som ligger ca. 15 minutter i bil fra Slesvig

Hotellet ligger tæt ved motorvejen. Tog til Slesvig fra Danmark hver anden time

Slesvig ligger som tæt på den nord-syd-gående motorvej mellem Hamborg og Fredericia. Fra nærmeste afkørsel tager det kun 10 til 15 minutter at nå hen til hotellet. Skulle I rejse med tog, så er der gode forbindelser fra Fredericia via Flensborg til Slesvig hver anden time. DSB kører med InterCity-tog hele vejen til Flensborg, hvor I skifter til toget mod Hamborg. Rejsen tager lidt under to timer.

Generel information

Sted Hotel Waldschlösschen
Kolonnenweg 152, 24837 Schleswig, Tyskland
Overnatningstype Hotel
Målgruppe Virksomhedsledere / firmaer, Voksengrupper, Voksne / par, Ældre
Telefonnummer +49 4621 38 30
E-mail reception@hotel-waldschloesschen.de
Betjening på dansk Ja
Receptionens åbningstider Mandag - Søndag:
06:00-22:00
Check in tidligst 15:00
Check ud senest 11:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Booking URL Book her!
Antal værelser 116
Antal twin-værelser 30
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 150
Antallet af stjerner

Service og faciliteter

Busparkering
Handicapvenligt
Parkering
Wi-fi
Cykeludlejning eller cykler til rådighed
Eget badeværelse
Ekstra senge (tillægsgebyr)
Fitnessfaciliteter
Halvpension
Have
Helpension
Legeplads på stedet
Morgenmad
Pool

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden