Meerwasser Wellenbad Eckernförde Logo

Meerwasser Wellenbad Eckernförde

Fotos: SWE

Du er her

Bølgebad med ægte havvand og udsigt over strand og fjord

Er i på udkig efter en sjov indendørsaktivitet på en kedelig gråvejsdag? I bølgebadet i Egernførde er der bølger i bassinet hver halve time og både store og små kan glæde sig til en 75 m lang rutsjebane. Og så er der et særligt tilbud, som faktisk kun findes 3 gange i hele Tyskland.

Hvis I er på besøg i Egernførde og omegn er der masser af oplevelser i form af udendørsaktiviteter. Byen er kendt for sine lange og smukke strande, den smukke indre by med sin hyggelige gågade og det smukke historiske fiskerkvarter og blandt andet klatreparken i Altenhof.

Hvis vejret ikke er til udendørsaktiviteter eller hvis i ikke har mod på at tage en dukkert i den ofte kolde Østersø, så er bølgebadet (Meerwasser Wellenbad) i Egernførde måske et passende alternativ.

Bølgebad med ægte havvand fra fjorden og en 75 m lang rutsjebane

Badets centrale omdrejningspunkt er det 42 m lange og 15 m brede bølgebassin, som er fyldt med ægte havvand fra fjorden lige udenfor svømmehallen. I modsætning til den ægte vare på stranden kan i dog glæde jer til dejlig varmt vand og en ordentlig omgang bølger hver halve time. Derudover er der en 75 m lang rutsjebane, som ikke kun børnene plejer at have stor glæde af. For de helt små gæster er der derudover et hyggeligt børnebassin, hvorfra man kan nyde udsigten henover stranden og fjorden.

Stor saunaafdeling med et særligt tilbud, som kun findes tre gange i hele Tyskland

Badet byder derudover på en saunaafdeling på over 870 kvadratmeter. I kan glæde jer til to klassiske, finske saunaer, et moderne dampbad, et sanarium, som er en blid sauna med forholdsvis lave temperaturer, og en saltgrotte, hvor luften er meget saltholdig, hvilket skulle have positive effekter på både huden og åndedrætssystemet. Et særligt hit er snekabinen, som faktisk kun findes tre gange i hele Tyskland. Her er der mulighed for at få en effektiv afkølig efter saunaturene i minus 10 graders kulde og der er endda ægte sne. Derudover tilbydes der massager på stedet. Det er en god idé at kontakte udbyderen i forvejen, for at booke en tid, hvis I vil være sikker på at få en massage under opholdet.

Bemærk, at der plejer at være fællessauna i Tyskland og at begge køn færdes sammen i hele saunaafdelingen. Saunaafdelingen må kun benyttes uden badetøj.

Særlige begivenheder til store og små

Der er regelmæssigt spændende begivenheder for både store og små, som f.eks. biograf i svømmehallen, hvor der vises film på et 24 kvadratmeter stort lærred, børnedisko og de meget populære saunanatte. En liste over aktuelle begivenheder finder I på udbyderens hjemmeside (på tysk).

Hold børnefødselsdag i bølgebadet

Hvis i er en børnefamilie, så er der mulighed for at holde børnefødselsdag i svømmehallen. Der tilbydes en særlig fødselsdagspakke, som indeholder entreprisen med ekstralange besøgstider, et hyggeligt fødselsdagsbord i badets nye børnehjørne og en lækker børnemenu. Vær venlig at kontakte udbyderen på forhånd, for at booke jer ind, hvis i planlægger at holde børnefødselsdag i bølgebadet.

Stor restaurant, som også kan besøges af gæster, der ikke vil i svømmehal

Bølgebadet har derudover en egen restaurant, som både kan besøges under og efter opholdet eller også af dem, som slet ikke ønsker at komme i svømmehallen. Der er 108 siddepladser til rådighed, som både kan tilgås fra selve svømmehallen, fra saunaafdelingen og udefra. Om sommeren er der mulighed for at sidde udenfor på restaurantens smukke terrasse, som byder på en flot udsigt henover stranden og fjorden. Restauranten byder på et stort og varieret spisekort med skiftende frokosttilbud. Der er også mulighed for at booke sig ind for brunch eller at tage imod særlige cateringtilbud, hvis i skulle komme på besøg med en større gruppe. Der er ikke behov for at have kontanter med, når i vil spise under opholdet i svømmehallen. Chippen, som også bruges til at låse skabene i omklædningsrummene, kan også bruges til at betale i restauranten. På denne måde behøver i først at betale, når i forlader svømmehallen.

OBS! Der er dage på ugen, hvor der IKKE er bølger!

Bemærk, at badet har forholdsvis komplekse åbningstider og prismodeller. Således er der f.eks. ikke bølger alle dage på ugen og der er dage, hvor der er særlig varmt vand og hvor der er særlige priser for familier. Prisoversigten og åbningstiderne kan ses på udbyderens hjemmeside (på tysk). Hvis i er i tvivl, er det en god idé at kontakte udbyderen på forhånd, for at undgå skuffelser (f.eks. at der ikke er bølger på en bestemt dag).

Generel information

Sted Meerwasser Wellenbad Eckernförde
Preußerstraße 1, 24340 Eckernförde, Tyskland
Aktivitetstype Leg og bevægelse
Målgruppe Familier, Lærere / skoler, Studerende, Voksengrupper, Voksne / par, Ældre
Priser

Voksne
Morgentakst uden bølger
4,00 €
Svømning uden bølger
4,00 €
Formiddagstakst
5,00 €
Almindelig takst
5,50 €
Tillæg til almindelig entré på dage med ekstra varmt vand
1,50 €
Hver ekstra halve time
1,00 €
Diskotek
7,00 €
Børn (3-14 år)
Morgentakst uden bølger
2,00 €
Svømning uden bølger
2,00 €
Formiddagstakst
2,50 €
Almindelig takst
2,50 €
Tillæg til almindelig entré på dage med ekstra varmt vand
1,00 €
Hver ekstra halve time
0,50 €
Diskotek
4,00 €
Taksterne indeholder 2.5 timer i badet. For morgentaksten er den inkluderede opholdstid 1.5 timer. Vær opmærksom på, at der ikke er bølger alle dage og taksterne gælder på forskellige tidspunkter og dage i ugen. En detaljeret oversigt over tiderne og hvornår der er bølger finder I på udbyderens tyske hjemmeside. Alternativt bedes i kontakte udbyderen for at høre nærmere.
Telefonnummer +49 4351 90 54 00
E-mail mwb@stadtwerke-eckernfoerde.de
Betjening på dansk Ja
Foregår begivenheden på dansk? Ikke relevant
Åbningstider Mandag - Fredag:
6:00-21:00
Lørdag - Søndag:
9:00-18:00
Info til åbningstider På tyske helligdage åben fra 09:00 - 18:00. Kassen lukker en time før lukketid. Bemærk at der kun er bølger på bestemte tidspunkter på dagen og dage på ugen. Kontakt venligst udbyderen for at høre nærmere eller se nærmere på udbyderens hjemmeside (på tysk).
Varighed 2,5 timer til en hel dag
Er aktiviteten egnet til kørestolsbrugere? Ja
Anbefalet mindstealder 0 år
Forplejning Ja
Mulighed for at indtage medbragt mad / madpakker Nej
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt
Er tilmelding/booking på forhånd påkrævet? Nej
Er aktiviteten afhængig af vejret? Nej
Er aktiviteten sæsonafhængig? Nej

Service og faciliteter

Adgang til offentlig transport
Handicapvenligt
Parkering

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre aktiviteter i nærheden

Overnatningsmuligheder i nærheden

Begivenheder i nærheden

Spisesteder i nærheden

Seværdigheder i nærheden