Vitalhotel Alter Meierhof logo

Vitalhotel Alter Meierhof

Foto: Vitalhotel Alter Meierhof

Du er her

En oplevelse for alle sanser

Savner du at komme væk fra hverdagen og at dykke ned i en helt anden verden for et par dage? Lidt udenfor Flensborg mellem fjord og skov ligger et vidunderligt hotel, som byder på alt fra spa og pool med udsigt til den danske kyst til et præmieret køkken. Derudover ligger Flensborgs spændende seværdigheder lige om hjørnet.

Hotel Alter Meierhof er et 5-stjernet hotel som ligger i Mejervig (Meierwik) mellem Lyksborg og Flensborgs bydel Mørvig (Mürwik).

5-stjernet hotel med udsigt over Flensborg Fjord og den danske kyst

Hotellet ligger på Flensborg Fjords sydlige kyst på et højt plateau, som bevirker en fremragende udsigt over fjorden og til den danske kyst. Udsigten kan nydes mange steder, ikke kun fra nogle af værelserne, men også fra restauranten, den store have og endda spa-afdelingen.

Hotellet har hele pakken, hvis det handler om et afbræk fra den travle hverdag. Værelserne er indrettet klassisk og med ægte antikviteter og hvert rum fremstår med sin egen, unikke identitet. Du kan bo på mange forskellige måder, som f.eks. i en klassisk suite eller på to plan, hvor det øverste f.eks. huser et hyggeligt soveværelse under taget eller et stort badekar i midten af rummet med en flot udsigt over hotellets grund.

Spa, sauna og wellness får dig til at glemme din travle hverdag

Et af hotellets highlights er spa-afdelingen. Der er forskellige slags saunaer og dampbade som f.eks et stendampbad og et hø-aromabad. Derudover er der en opvarmet indendørspool, som er forbundet med udendørspoolen, så man kan svømme ind og ud af bygningen. Udenfor kan man nyde det dejlig varme vand og samtidig se ud over fjorden og henover grænsen til fædrelandet.

Spa-afdelingen byder derudover på forskellige, individuelle behandlinger som f.eks. Hamam-ceremonier, som gør, at man kan bliver fuldkommen afslappet og i ligevægt med sig selv. Derudover har hotellet en egen frisør og et stort udvalg af andre individuelle tilbud indenfor massage, medicinsk kosmetik, ayurveda og meget andet.

Meierei Dirk Luther - stjernepræmieret restaurant med prominent køkkenchef

Et højdepunkt i dit ophold er det kulinariske univers. Restauranten "Meierei Dirk Luther" har ry for at være en af de bedste restauranter nord for Berlin og den præmierede køkkenchef Dirk Luther er efterhånden en velkendt mand i regionen. I restauranten kan du opleve det klassiske franske køkken med moderne og regionale nuancer. I kan læse mere om stjernerestauranten her.

Udover de klassiske menuer indenfor de bedste kulinariske oplevelser er der også tilbud til dem, der har det bedre med lavere gastronomiske flyvehøjder. Brasseriet byder udover den varierede morgenmadsbuffet på en fin aftenanretning i stil af en klassisk, fransk madboulevard. Et highlight her er det åbne køkken, hvor man kan se henover skuldrene af Dirk Luther og hans medarbejdere og samtidig for alvor lære noget om at lave mad på et højere niveau. Derudover er der en lille vinbodega og vitalbaren, som sørger for, at man også i spa-afdelingen kan nyde nogle af de kulinariske tilbud, som hotellet har at byde på.

Kultur- og naturoplevelser i Flensborg og omegn

Hotellet ligger kun et stenkast fra Flensborgs ydre grænse. I bil er man i midtbyen indenfor 10-15 minutter, hvor man kan opleve byens mangfoldige seværdigheder og den unikke atmosfære, som især den gamle by med de klassiske købmandsgårde byder på. Byen er derudover det danske mindretals "hovedstad", hvor mange af mindretallets organisationer har deres hovedsæde. Hvis du vil opleve, hvordan de dansksindede udfolder sig i en fredfyldt hverdag med den tyske flertalsbefolkning, så er der altid et udvalg af arrangementer og tilbud i f.eks. Flensborghus eller Det Danske Centralbibliotek i Nørregade, som man kan tjekke.

Lyksborg Slot, naturområdet Holnæs og på sporet af vikingerne i Slesvig

I modsat køreretning kommer man indenfor 5-10 minutter til den lille by Lyksborg, som ud over Sydslesvigs grænser er kendt for sit hvide vandslot og hvor man møder en vigtig del af det danske monarkis historie. Derudover er Lyksborg kendt for sit flotte naturområde på halvøen Holnæs (Holnis), som inviterer til lange vandreture i naturen såsom de flotte strande på Flensborg Fjords tyske kyst.

Hvis man nu skulle føle trang til at forlade hotellet en hel dag, kan det anbefales at tage en 40 minutters biltur til museerne på Gottorp Slot, Danevirke og Hedeby (Haithabu) i og omkring Slesvig, hvor man kan fordybe sig i både Sydslesvigs og den danske historie.

Generel information

Sted Vitalhotel Alter Meierhof
Uferstraße 1, 24960 Glücksburg (Ostsee), Tyskland
Overnatningstype Hotel
Målgruppe Virksomhedsledere / firmaer, Voksne / par
Telefonnummer +49 4631 61 99  0
E-mail info@alter-meierhof.de
Betjening på dansk Ja
Check in tidligst 16:00
Check ud senest 11:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Booking URL Book her!
Antal værelser 54
Antal twin-værelser 52
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 108
Antallet af stjerner

Service og faciliteter

Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Adgang til offentlig transport
Busparkering
Parkering
Wi-fi
Cykeludlejning eller cykler til rådighed
Eget badeværelse
Ekstra senge (tillægsgebyr)
Fitnessfaciliteter
Halvpension
Have
Morgenmad
Opladning til elbiler
Pool
Præsentationsudstyr ved leje af lokaler

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre vigtige informationer
  • På almindelige tyske hverdage kan der allerede tjekkes ind på værelserne fra kl. 15:00
Andre særlige tilbud
  • Cykeludlejning med færdigpakket picnic-kurv
  • Stand Up Paddling direkte fra hotellet
  • Opladning af elbiler (Tesla og andre bilmærker)
  • Spændende oldtimer-oplevelser inkl. dagstur med en historisk bil

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden