Restaurant Felix

Foto: Strandhotel Glücksburg

Du er her

Skandinavisk flair med udsigt over Flensborg Fjord

Er I på udkig efter en spændende kulinarisk oplevelse, hvor man samtidig kan nyde en hyggelig aften ved vandet? Restaurant Felix byder ikke kun på et benådet køkken, men også på den perfekte beliggenhed, der i hvert fald skaber forudsætningerne for en uforglemmelig aften.

Lyksborg er kendt for sin pragtfulde udsigt udover Flensborg Fjord og for sine gode badestrande og sin hyggelige promenade. Mange lokale, især fra Flensborg, besøger byens strandkvarter for at nyde en hyggelig gåtur langs vandet eller gennem de omkringliggende skove. Det centrale mødested for mange er kurpromenaden lige imellem det ikoniske Strandhotel Glücksburg og Intermarhotellet, hvor man kan slappe af, nyde en is eller bare ligge på stranden en varm sommerdag.

En ikonisk bygning, der allerede blev besøgt af en tysk kajser

Hvis man vil kombinere den hyggelige ferieatmosfære tæt på vandet med en spændende kulinarisk oplevelse, så er Restaurant Felix på Strandhotel Glücksburg måske det rigtige valg for jer. Den ikoniske hotelbygningen har en spændende historie, både med henblik på besøget af den tyske kajser Wilhelm II. i 1890 og som recreationshjem for mødre og deres børn i tiden efter 1956. I 2006 overtog en dansk forretningsmand hotellet, hvorefter bygningen gennemgik en omfattende renovering. Et år efter blev hotellet genåbnet som det nuværende Strandhotel Glücksburg.

Gourmetoplevelser med skandinavisk flair

Båndende til Danmark og Skandinavien kan således tydelig mærkes, når man kommer ind på restauranten. Interiøret byder gæsterne velkommen med lyse farver og store vinduespartier med en flot udsigt udover Flensborg Fjord. Der tilbydes et stort udvalg af retter, der passer til alle tidspunkter på dagen. Hvis I er heldige med vejret, er der derudover mulighed for at nyde en spektakulær solnedgang over fjorden om aftenen.

Præmieret med en kokkehue i gastronomiguiden Gault Millau

Menukortet byder på et spændende udvalg af avancerede og spændende retter og der lægges vægt på, at råvarerne stammer fra regionen. Restauranten er præmieret med en kokkehue i gastronomiguiden Gault Millau og dermed det helt rigtige sted, hvis I er ude efter en lidt mere avanceret kulinarisk oplevelse. Og dog: alt efter tidspunktet på dagen serveres der også morgenmad fra tidligt om morgenen af, lette bistro-retter til frokost samt kaffe og kage om eftermiddagen. Det egentlige højdepunkt er dog den klassiske middag om aftenen, hvor menukortet byder på menuforslag med tre, fire eller fem retter eller også retter à la carte.

Husk at bestille bord i forvejen

Det er vigtigt, at i bestiller et bord i forvejen. Hvis I kommer med en gruppe, er der mulighed for at booke salonen "Felix", som har plads til 24 personer ved ét langbord eller op til 36 personer fordelt på flere borde.

 

Generel information

Sted Restaurant Felix på Strandhotel Glücksburg
Kirstenstr. 6, 24960 Glücksburg, Tyskland
Type Restaurant
Køkkener Mediterrant og regionalt køkken
Særlige kostkrav Vegetariske retter
Måltider Morgenmad, Kaffe & kager, Aftensmad, Frokost
Målgruppe Virksomhedsledere / firmaer, Voksengrupper, Voksne / par, Ældre
Telefonnummer +49 4631 61 41 50 0
E-mail info@strandhotel-gluecksburg.de
Betjening på dansk Nej
Åbningstider
Morgenmad
Mandag - Fredag:
06:30-10:30
Lørdag - Søndag:
07:00-11:00
Frokost
Mandag - Søndag:
12:00-14:00
Kaffe & kage
Mandag - Søndag:
14:00-17:00
Aften
Mandag - Søndag:
18:00-21:30
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Antal pladser udendørs 40 pladser
Antal pladser indendørs 100 pladser
Bordreservation Ja
Prisniveau Højt prisniveau
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 100 personer

Service og faciliteter

Adgang til offentlig transport
Parkering
Wi-fi
Præsentationsudstyr ved leje af lokaler
Toiletter
Udlejning af lokaler / konferencerum

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre spisesteder i nærheden

Overnatningsmuligheder i nærheden

Begivenheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Seværdigheder i nærheden