Hotel Hafen Flensburg logo

Hotel Hafen Flensburg

Du er her

I rombyen Flensborgs maritime hjerte

Vidste du, at der er et hotel i Flensborg, der er bygget ind i otte historiske bygninger? Hotel Hafen Flensburg er byens arkitektoniske perle, som forener oprindelige historiske huse og nyt spændende arkitektur i et flot hotelbyggeri direkte til havnen.

Flensborg er i Danmark først og fremmest kendt for grænsehandelen. Men da de fleste grænsebutikker ligger udenfor byen, når mange danske besøgende ikke ind til de mange spændende seværdigheder, som byen har at byde på. For danskerne er byen som rejsedestination i de senere år blevet mere og mere populær. Blandt andet på grund af byens maritime og historiske flair, de gode shoppingmuligheder i midtbyen og de mange hyggelige caféer og barer, som ofte ligger gemt i byens berømte, historiske baggårde.

En arkitektonisk perle direkte ved havnen

Hotel Hafen Flensburg er et eksempel på den spændende udvikling, som byen har gennemgået på turismeområdet inden for de senere år. Hotellet er en sand arkitektonisk perle, som med stor omhu er blevet integreret i otte historiske bygninger, som er en del af den historiske havnefront på vesthavnen. Langt de fleste af de originale historiske facader kunne bevares under nybygningen af hotellet og resultatet er et enestående hotel, der med stor succes kombinerer bevaringen af Flensborgs historie med at skabe nyt liv i et historisk kvarter.

69 unikke værelser med elegant design og flot udsigt henover by og havn

Hotellet byder på 69 værelser, som hver har deres helt særlige design og dermed et eget udtryk. Værelserne er fordelt over de historiske bygninger og et nybyggeri, der befinder sig i hotellets gård bag de historiske facader, som man kan se fra havnen.

Værelserne er individuelt indrettede i lyse farver med elegant design og fine byggematerialer. Hvert værelse er et unikt og byder enten på udsigt over havnen eller en smuk udsigt over hotellets have og de historiske indergårde. Der er fem værelseskategorier, fra enkle, men meget smukke og individuelle værelser til lejligheder med eget lille køkken og den store Kaysers Suite på 103 kvadratmeter med en pragtfuld udsigt over havnen og over hotellets have. Husk at booke i god tid, da hotellet er meget efterspurgt.

Enkle og gedigne retter på Restaurant Columbus med stort udvalg af vin og rom

Hotellets restaurant satser på enkle og gedigne retter, hvor der fokuseres på råvarer af høj kvalitet fra regionen. Også her danner den historiske bygning kombineret med spændende designelementer og en meget individuel indretning de perfekte rammer for den gastronomiske oplevelse. Udover menukortet om aftenen tilbyder restauranten et stort udvalg af snacks og små retter samt et udvalg af søde lækkerier. Hvis du trænger til et godt glas vin eller en cocktail om aftenen, så kan du glæde dig til baren Captains Lounge, som ligger i hotellets bindingsværkshus og som strækker sig over to åbne etager. Der tilbydes blandt andet et stort udvalg af spændende vine fra hotellets vinlager og et stort udvalg af romsorter fra byens romhandlere. Her kan du læse mere om restauranten.

Sauna, massager og fitness i hotellets wellness-afdeling

Hotellet har også en lille wellness-afdeling med sauna og et hvileområde. Der tilbydes blandt andet forskellige massager og kropsbehandlinger. Hotellets gæster har også mulighed for at træne på hotellets løbebånd og crosstrainer.

En spændende location for dit næste firma-arrangement

Hvis i søger efter et spændende sted til jeres næste firmaevent, så tilbyder hotellet fem forskellige seminar- og foredragsrum til op til 150 gæster. Alle lokalerne er udrustet med moderne præsentationsudstyr. Hvis der er behov for mere plads eller et andet setup, så samarbejder hotellet med Flensborghus og Søfartsmuseet, som også tilbyder gode faciliteter. Flensborgs beliggenhed midt i mellem storbyerne Hamborg, København og Århus er i særlig grad egnet, hvis I skal mødes med partnere eller kunder fra Tyskland. Derudover byder byen på mange spændende aktiviteter, som kan inddrages som rammeprogram for jeres arbejdsophold.

Flensborgs spændende kulturelle seværdigheder ligger alle i gåafstand

Flensborg er Sydslesvigs hovedby med gode muligheder for sightseeing og shopping. Udover at gå på opdagelse i byen til fods og udforske de smukke gamle kvarterer med de mange historiske indergårde og smukke gyder, er både Søfartsmuseet (Schiffahrtsmuseum) og de kunst- og kulturhistoriske udstillinger på Museumsberg oplagte seværdigheder, hvor man kan høre mere om byens og regionens maritime historie. Hvis I har børn med, er det oplagt at kigge forbi Phänomenta i Nørregade (Norderstraße) lige i nærheden af hotellet. Phänomenta er et videnskabscenter, hvor børn og unge kan gå på opdagelse i udstillingen og lære mere om forskellige naturfænomener og sammenhænge fra fysikken. Udstillingen er en prøv-selv-udstilling, hvor man kan føle, røre med mere.

Mød det danske mindretal, som tilbyder mange arrangementer og aktiviteter på dansk

I Flensborg har mange organisationer fra det danske mindretal deres hovedsæde, hvilket betyder, at der er mange arrangementer og aktiviteter, der tilbydes på dansk. I Flensborghus og Flensborg Bibliotek er der f.eks. mange koncerter, foredrag og udstillinger og især biblioteket tilbyder også mange arrangementer til børn. En lidt usædvanlig seværdighed er måske Duborg Skolen, som er en af mindretallets to danske gymnasier i Sydslesvig. Det er muligt at få en rundvisning på skolen sammen med en af skolens elevambassadører, som fortæller lidt om selve skolen og det at vokse op i Sydslesvig med både dansk og tysk kultur. Fra skolen er der en pragtfuld udsigt udover havnen og byen. Den kan også nydes ude foran skolen, efter man har kæmpet sig op ad Marietrappen fra Nørregade.

Kom ud at sejle på fjorden og besøg Lyksborg Slot

Hvis I vil gå på opdagelse i regionen, så er det oplagt at tage en tur til Lyksborg (Glücksburg) med fjordbåden. Der er smukt ved stranden derude og man kan gå hele vejen ud til Holnis, som er halvøen ude i Flensborg Fjord og et flot naturområde med udsigt til Danmark på den anden side af fjorden. Fra skibsbroen i Lyksborg kan man gå til Lyksborg Slot. Det er en smuk gåtur gennem skoven og rundt om slotssøen. Slottet er en spændende seværdighed, som også spillede en vigtig rolle i Det danske Kongehus' historie.

Gider du ikke køre selv, kan du tage toget

Flensborg ligger kun få km syd for den dansk-tyske grænse. Det tager kun 10-15 minutter at køre fra grænsen ved Kruså til centrum. Hvis du ikke har lyst til at tage bilen, kan du tage toget fra Danmark hele vejen til Flensborg. DSB kører med InterCity-tog hele vejen til Flensborg banegård, som ligger i gå-afstand fra centrum. Der er gode forbindelser hver anden time og turen fra Fredericia tager lidt under halvanden time. Du behøver som regel ikke at skifte undervejs. Det er måske lidt langt at gå de 20 minutter fra banegården til hotellet. Men du kan også tage en bus til stoppestedet ved Schiffartsmuseum (Søfartsmuseet). Det er nemmest at spørge buschaufføren, hvilken bus du skal skifte til på den centrale busstation (ZOB) i midtbyen, da der er forskellige forbindelser hele tiden.

Generel information

Sted Hotel Hafen Flensburg
Schiffbrücke 33, 24939 Flensburg, Tyskland
Overnatningstype Hotel
Målgruppe Familier, Virksomhedsledere / firmaer, Voksengrupper, Voksne / par, Ældre
Telefonnummer +49 461 16 06 80
E-mail info@hotel-hafen-flensburg.de
Betjening på dansk Nej
Check in tidligst 15:00
Check ud senest 11:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Booking URL Book her!
Antal værelser 69
Antal twin-værelser 69
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 20
Antallet af stjerner

Service og faciliteter

Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Adgang til offentlig transport
Handicapvenligt
Legeplads på stedet
Parkering
Wi-fi
Cykeludlejning eller cykler til rådighed
Eget badeværelse
Ekstra senge (tillægsgebyr)
Halvpension
Have
Legeplads på stedet
Morgenmad
Opladning til elbiler
Præsentationsudstyr ved leje af lokaler
Restaurant med bar / lounge

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre særlige tilbud
  • Teambuilding-events (teamsejlads, tømmerflådebygning, bueskydning og meget mere)
  • Opladning af elbiler (Tesla Supercharger og oplader til andre elbilmærker)
  • Udlejning af cykler/el-cykler

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden