Alt

Rundflyvninger i vandfly over Flensborg Fjord

Foto: Fly & Sail, Flensburg

Du er her

Oplev Sydslesvig fra fugleperspektiv

Sydslesvig er kendt for sit smukke, bakkede landskab på østkysten. Her har i mulighed for at opleve landsdelen fra et helt nyt perspektiv, nemlig fra luften. Og i stedet for at skulle tage omvejen til Flensborgs flyveplads, letter vandflyet direkte fra Flensborg Fjord.

Sydslesvig er udover sin særlige kultur og historie især kendt for sit smukke landskab. Beliggenheden mellem Østersøen og Vadehavet gør, at der er et utal af fjorde, bugter og strande. Derudover er der et hav af smukke naturområder, hvor man kan opleve det flotte landskab.

Oplev regionen omkring Flensborg Fjord fra et helt nyt perspektiv

Hvis i derimod trænger til et helt nyt perspektiv, så er der i Flensborg mulighed for at få en rundtflyvning over Flensborg Fjord. Fugleperspektivet giver jer en helt nyt syn på de lokale seværdigheder og hvis solen skinner vil I opleve, at der også findes karibiske fotomotiver indenfor vores breddegrader. Og da rundflyvningen foregår i vandfly, får I endda serveret en helt særlig flyverisk oplevelse, når flyet helt uden landingsbane letter og lander direkte på Flensborg Fjord

Rundflyvning over Flensborg og forbi Lyksborg Slot, Holnæs og Okseøerne

Rundflyvningen starter på vandflystationen i den nyudviklede bydel Sonwik i Flensborg. Arealet har indtil udgangen af den kolde krig været en vigtig marinebasis for den tyske flåde og det var også helt i nærheden, hvor i de sidste dage under 2. verdenskrig den sidste, provisoriske nazi-regering under Karl Dönitz havde sit sæde. Den imponerende historiske bygning af den stadigvæk aktive marineskole er således den første seværdighed, som I møder på ruten. Derefter går turen videre til Lyksborg, hvor I kan nyde udsigten til de smukke badestrande, det flotte Strandhotel og selvfølgelig Lyksborg Slot, som ellers ligger godt gemt i de smukke, lyksborgske skove.

Flyet følger derefter den tyske kystlinje langs Tysklands nordligste halvø Holnis, med sit flotte naturområde og den 20 meter høje Holnis Klint. På den danske side af fjorden kan I nyde udsigten over halvøen Broagerland med Broagers hvide kirke, som også kan ses langvejs fra, når man ikke lige befinder sig i luften. På turen tilbage kommer i så forbi de ikoniske Okseøer, som kun ligger et stenkast fra landegrænsen midt i fjorden.

Rundflyvningen afsluttes juridisk som en bådtur på fjorden

Før landingen udfor Sonwik er der så mulighed for at nyde udsigten over Flensborg Havn og de indre bydele. Landingen foregår atter på vandet, hvorefter flyet juridisk bliver til en motorbåd. Så resten af turen til havnen foregår som bådtur på fjorden.

Maks. to voksne og et barn på samlet 180 kg

Vandflyet har som udgangspunkt plads til 2 voksne passagerer, som tilsammen maks. må veje 180 kg. Hvis de to voksne vejer tilstrækkelig mindre end de 180 kg, er det muligt at tage et barn med på turen. Den samlede vægt må dog stadig ikke overstige 180 kg.

Introduktionsflyvninger på vandflyet til piloter

Hvis du skulle være pilot og interessere dig for vandflyvning, så er der mulighed for at booke en introduktionsflyvning på pilotsædet. Her får du mulighed for at opleve, hvad det kræver af dig at flyve og især lande og lette med et vandfly. Det er selvfølgelig et must, at du i forvejen er i besiddelse af et privatpilot-certifikat. Kontakt venligst udbyderen for at høre mere om mulighederne.

Udbyderen tilbyder også udlejning af motorbåde, sejlbåde og flyboard-kurser

Udover rundflyvninger med vandflyet tilbyder Fly & Sails også andre ydelser som f.eks. udlejning af sejl- og motorbåde og flyboard-kurser. I kan vælge mellem forskellige motorbåds- og sejlbådstyper, som oftest også må sejles uden kørekort. I kan læse mere på udbyderens hjemmeside (på tysk) eller kontakte udbyderen direkte, for at høre nærmere.

På udbyderens tyske hjemmeside er der mulighed for at booke online. Selve bookingsystemet er på dansk. Det er som regel også muligt at købe et gavekort for ydelserne. 

 

Generel information

Sted Fly & Sail
Fördepromenade 1a, 24944 Flensburg / Sonwik, Tyskland
Aktivitetstype Ture på hjul, til vands eller i luften
Målgruppe Familier, Studerende, Virksomhedsledere / firmaer, Voksengrupper, Voksne / par, Ældre
Priser

Priser for rundflyvningerne
Rundflyvning over Flensborg Fjord (35 min.)
199,00 €
Introduktionsflyvning på piliotsædet af vandflyet til piloter (80 min.)
390,00 €
Der er også mulighed for at købe værdikuponer som fødselsdagsgaver el.l.
Telefonnummer +49 461 15 05 50
E-mail info@flysail.de
Betjening på dansk Nej
Foregår begivenheden på dansk? Ikke relevant
Varighed 1 time
Check-in? 30 minutter før
Er aktiviteten egnet til kørestolsbrugere? Nej
Minimum antal deltagere / pladser 1 personer
Maksimum antal deltagere / pladser 2 personer
Anbefalet mindstealder 12 år
Forplejning I begrænset omfang
Mulighed for at indtage medbragt mad / madpakker Nej
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Er tilmelding/booking på forhånd påkrævet? Ja
Booking URL Online tilmelding / booking
Er aktiviteten afhængig af vejret? Ja
Er aktiviteten sæsonafhængig? Nej

Service og faciliteter

Adgang til offentlig transport
Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Busparkering
Parkering

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre vigtige informationer
  • Der kan maksimalt medtages to passagerer, som ikke må overskride vægtgrænsen på 180 kg. Hvis de to voksne vejer mindre end 180 kg, kan der medtages et barn, sålænge vægten af alle passagerer ikke overskrider 180 kg.
Andre særlige tilbud
  • Udlejning af motorbåde
  • Udlejning af sejlbåde (folkebåde)
  • Flyboard-kurser
  • Introduktionsflyvninger på pilotsædet til piloter

Andre aktiviteter i nærheden

Overnatningsmuligheder i nærheden

Begivenheder i nærheden

Spisesteder i nærheden

Seværdigheder i nærheden