Strandhotel Glücksburg logo

Strandhotel Glücksburg

Foto: Strandhotel Glücksburg

Du er her

Det hvide slot ved havet

Er I på udkig efter et eksklusivt og hyggeligt overnatningssted direkte til vandet? Så er Strandhotel Glücksburg et perfekt valg. Hotellet har en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord, spændende kulinariske tilbud og spektakulære solnedgange. Og der er ikke langt til Flensborg med shopping og spændende seværdigheder.

Strandhotel Glücksburg ligger i Flensborgs naboby Lyksborg (Glücksburg), som ligger på halvøen Holnis, der strækker sig ud i Flensborg Fjord. Hotellet ligger direkte til stranden i bydelen Sandvig (Sandwig). Stranden og anløbsbroen, hvorfra der afgår fjordbåde til Flensborg om sommeren, ligger lige udenfor hotellet. Derudover er hotellet et godt udgangspunkt til spadsereture eller cykelture langs vandet, i skovene omkring slotssøen eller helt ud til de flotte naturområder på halvøen Holnis med den markante Holnis Klint, som kan ses langvejs fra. Fra hotellet har man udsigt udover Flensborg Fjord og til den danske kyst på modsatte side.

Flotte værelser og suiter i skandinavisk stil

Hotellet indeholder 33 værelser i to forskellige kategorier og tre suiter. Alle værelserne fremtræder lyse og indbydende med indretning i skandinavisk landstil, som komplementerer bygningens spændende arkitektur. Alle værelserne har deres individuelle særpræg, f.eks. med en elegant terrasse, en smuk tagbalkon, arkader i middelhavsstil eller hyggelige skråvægge. Mange af værelserne har en flot udsigt til fjorden. For dem der ønsker en helt særlig oplevelse i løbet af opholdet, er hotellets tre suiter måske et spændende bud. Suiterne er indrettet med en kærlig hånd og de inviterer til både hygge, romantik eller ligefrem et kongeligt ophold. Alle suiter har selvfølgelig udsigt til fjorden.

Hotellets ferielejligheder er et godt alternativ for længerevarende ophold i Lyksborg

Hvis I er på en længere ferie i området, så er hotellets ferielejligheder måske et passende alternativ til et klassisk hotel-ophold. Hotellets ferielejligheder ligger kun få meter fra hovedbygningen. Lejlighederne byder ligesom hotelværelserne på en lys og moderne indretning i skandinavisk stil og er ellers indrettet med blandt andet et fuldt udstyret køkken. Hvis I ikke har lyst til at lave mad selv eller ønsker at komme i wellness, så er det altid muligt at benytte hotellets tilbud mod et mindre gebyr. 

Gastronomi på højt niveau i restaurant "Felix"

Hotellets egen restaurant "Felix" er åben næsten døgnet rundt. Her sørges der for alle måltider på hotellet, lige fra morgenmad, henover frokost og eftermiddagskaffe til aftensmad. Hotellet byder på et spændende og varieret menukort med mad på højt niveau, samtidig med, at man som gæst møder en hyggelig og afslappet atmosfære. Restauranten følger hotellets helhedskoncept med sin indbydende skandinaviske indretning i lyse farver. Der lægges vægt på, at indgredienserne til retterne stammer fra regionen, hvor det er muligt.

Strandbistroen "Sandwig" og hotellets bar inviterer til hyggelige timer om dagen og spektakulære solnedgange om aftenen

Udover restaurant "Felix" er der mulighed for at hygge i bistroen "Sandwig", som ligger på stranden. Her venter der en afslappet atmosfære med kaffe og lækre og enkle retter, der lige passer til en sommerdag på stranden. Derudover har hotellet selvfølgelig også en bar, hvor man kan hygge med en cocktail om aftenen og nyde en af de flotte solnedgange over den danske kyst.

Wellness på Strandhotel Glücksburg

Hotellet har en wellness-afdeling med forskellige saunaer, et dampbad og fitnessfaciliteter. Der tilbydes forskellige wellnessbehandlinger fra klassiske massager til forskellige kosmetiske behandlinger.

Catering og faciliteter til private fester og virksomheder

Hvis I planlægger et større arrangement, så har Strandhotel Glücksburg de passende faciliteter. Især for familiefester som bryllupper og jubilæer danner hotellet en flot ramme og den smukke hovedbygning samt fjorden, stranden og, hvis vejret holder, de smukke solnedgange byder på motiver til enestående billeder til familiealbummet. Virksomheder kan glæde sig til professionelle konferencefaciliteter med moderne præsentationsudstyr. Lyksborg og omgivelserne byder på en bred vifte af oplevelser og aktiviteter, som kan danne grundlaget for et spændende rammeprogram for jeres event. Hotellet hjælper gerne med planlægningen og selvfølgelig kan der leveres catering til alle former for events. Kontakt hotellet, for at høre nærmere om mulighederne.

Gå på opdagelse i naturen i og omkring Lyksborg

Lyksborg og halvøen Holnis danner et af de nordligste punkter på det tyske fastland. Byen er især kendt for sine smukke naturområder. Store dele af halvøen er dækket af smukke skove og den nordlige del er et smukt naturområde, som inviterer til lange vandre- og cykelture langs Flensborg Fjord - med udsigt til fædrelandet på den anden side af fjorden.

Tag en tur forbi Lyksborg Slot

For kulturinteresserede er Lyksborg Slot en spændende seværdighed. Slottet siges at være et af de smukkeste vandslotte i Tyskland og ligger i midtbyen kun en halv times travetur fra hotellet. Gåturen fører gennem skoven langs slotssøen, hvor man har en flot udsigt til slottet fra forskellige vinkler. Der tilbydes rundvisninger på slottet, som har spillet en ikke ubetydelig rolle i det danske monarkis historie.

Flensborgs seværdigheder ligger kun 10 minutters kørsel fra Lyksborg

Lyksborg ligger ikke langt fra Flensborg. Om sommeren sejler fjordbåden til nabobyen flere gange om dagen direkte fra anløbsbroen udenfor hotellet. Udover gode muligheder for shopping og et stort udvalg og gode spisesteder, har fjordbyen også et stort udbud af kulturelle seværdigheder. Byens maritime historie som dansk handels- og havneby får man indblik i på skibsfartsmuseet (Flensburger Schifffahrtsmuseum) ved vesthavnen. Derudover er der flotte kunst- og kulturhistoriske udstillinger i bymuseet på Museumsberg. Hvis I har børnene med, så er det oplagt at kigge forbi videnskabscentret Phänomenta i Nørregade, hvor børnene har mulighed for at gå på opdagelse i forskellige naturfænomener og der er masser af ting, som man må prøve selv eller røre ved.

Det danske mindretal byder på helt egne kulturelle oplevelser på dansk

Hovedorganisationerne i det danske mindretal i Sydslesvig har deres hovedsæder i Flensborg. Dette betyder, at der er mange kulturelle tilbud på dansk. Udover turistkontoret i Flensborg tilbyder Danske Centralbibliotek for Sydslesvig byvandringer og forskellige foredrag med fokus på byens danske historie. Det er også værd at kigge forbi Flensborghus og det danske bibliotek i Nørregade, og se om der er spændende koncerter eller børnearrangementer i kalenderen, mens I er i byen.

Besøg Gottorp Slot og UNESCO Verdensarvsstederne i Slesvig

Hvis I er friske på at drage længere ud i regionen, så kan det anbefales at kigge forbi museerne på Gottorp Slot i Slesvig og UNESCO verdensarvsstederne Danevirke og Vikingemuseet Hedeby (Haithabu). Nogle af højdepunkterne er Valdemarsmuren ved Danevirke, moseligene på Gottorp Slot og vikingehusene i Hedeby. Fra Lyksborg tager det ca. 45 minutter at køre til Slesvig i bil.

Sådan rejser du til Lyksborg i bil eller med tog

Lyksborg ligger kun ca. 12 km fra midtbyen i Flensborg. Fra grænseovergangen i Kruså tager turen i bil ca. en halv time, da man lige skal rundt om eller igennem Flensborg og rundt omkring Flensborg Fjord. Hvis I rejser med tog, kan i glæde jer over direkte forbindelser med intercity-tog fra DSB hele vejen til Flensborg hver anden time fra Fredericia. Flensborg banegård ligger lidt udenfor midtbyen, så hvis I vil tage bussen til Lyksborg, skal I lige et smut ned til den store busstation i Flensborg med bybussen fra banegården. Busserne til Lyksborg kører ca. en gang i timen. Alternativt er omkostningerne for en taxa fra banegården til Lyksborg overkommelige. Bemærk, at der ikke er nogen rejsekort-terminal på Flensborg banegård, hvilket i praksis fører til, at man ikke kan bruge rejsekortet, da man ikke kan tjekke ind og ud i Flensborg.

Generel information

Sted Strandhotel Glücksburg
Kirstenstr. 6, 24960 Glücksburg, Tyskland
Overnatningstype Hotel
Målgruppe Familier, Virksomhedsledere / firmaer, Voksengrupper, Voksne / par, Ældre
Telefonnummer +49 4631 61 41 0
E-mail info@strandhotel-gluecksburg.de
Betjening på dansk Nej
Check in tidligst 15:00
Check ud senest 11:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Booking URL Book her!
Antal værelser 36
Antal twin-værelser 15
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 72
Antallet af stjerner

Service og faciliteter

Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Adgang til offentlig transport
Parkering
Wi-fi
Eget badeværelse
Ekstra senge (tillægsgebyr)
Fitnessfaciliteter
Halvpension
Have
Morgenmad
Opladning til elbiler
Præsentationsudstyr ved leje af lokaler
Restaurant med bar / lounge
Spa-faciliteter

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre vigtige informationer
  • Hunde er tilladt efter forudgående aftale og mod gebyr.

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden