Beach Motel - Hotel St. Peter-Ording

Foto: Andrea Flak

Du er her

Hang loose -  but not too loose!

Vidste du, at der findes et hotel i Sydslesvig, hvor man kan overnatte i surferstil uden at skulle skamme sig for at gå på wellness og spise i fine omgivelser? Hvis du er på udkig efter et sted med en smule luksus uden for meget "fint-skal-det-være", så er dette måske det rigtige overnatningssted til jer.

Sankt Peter-Ording ligger på halvøen Ejdersted, som danner Sydslesvigs sydvestlige hjørne og som strækker sig ud i vadehavet syd for Husum. Feriebyen er i særlig grad kendt for sin ca. 12 km lange og op til 2 km brede sandstrand. Stedet er et mekka for alle mulige former for vandsport og verdensmesterskaberne i kitesurfing bliver regelmæssigt gennemført på hovedstranden.

Beach Motel i Sankt Peter-Ording: Surfkultur parret med fedt design og en smule luksus

Hvis surfkulturen og enkle omgangsformer er lige dig, men du foretrækker en fornuftig dosis luksus frem for at skulle overnatte i bilen på stranden, så er Beach Motel i Sankt Peter-Ording måske det rette overnatningssted til dig. Du behøver ikke at være surfer, for at få adgang til hotellet, men hvis du har dit grej med, vil du finde optimale betingelser for at kombinere din elskede sport med lidt wellness, god mad og lækre drinks. Hotellet ligger direkte ved digeoverkørslen til stranden. Det er en stor strand, så hvis du vil ud at bade eller surfe, er det stadigvæk en lang gåtur, inden du får våde fødder. Men heldigvis må man køre op på stranden mod et mindre gebyr og hvis vejrforholdene tillader det. 

Alt fra enkle værelser til luksus-suiter og store familieværelser

Hotellet har 103 værelser og du kan selv vælge, hvor mange penge du vil bruge på dit ophold. Der er alt fra enkle værelser med udsigt mod land til store deluxe-værelser med udsigt over stranden og havet, balkon og fritstående badekar. Derudover er der loft-værelser på to etager, som også i særlig grad er egnet til familier (der er også familieværelser uden trappe, hvis du er bange for, at din barn skulle komme til skade). Hvis det må være lidt ud over det sædvanlige, så kan du også booke dig ind på et af hotellets suiter. Mange af dem er tema-suiter, hvor hotellets partner-virksomheder har været med til at designe indretningen. Både værelserne og suiterne indeholder mange spændende design-elementer, fra små, fine billeder og installationer på væggen til store vægmalerier og endda en kæmpe, næsten loftshøj tøjdyrshare. Alle værelserne er moderne indrettet. Lyse, naturlige materialer dominerer og store vinduer inviterer til at nyde udsigten og det flotte landskab.

Gastronomiske tilbud henover hele dagen: day-lounge, restaurant og bar

Hotellet har forskellige gastronomiske tilbud henover dagen. Hotellets Beach Lounge er en hyggelig snack-bar, hvor man kan slappe af eller hygge sammen henover dagen. Der er forskellige snacks, søde ting og sager og et udvalg af kolde og varme drikke. Mellem kl. 7 og 12 serveres morgenmaden til gæsterne her. Efter morgenmaden kan du rykke over i hotellets afslappede restaurant dii:ke, hvor du langsomt kan få sparket dagen i gang med en caffe latte på solterrasen med udsigt hen mod diget. Ved middagstiden åbner køkkenet, som serverer lækre pizzaer, forskellige tapas og andre lækre retter. Fra kl. 18 har du så mulighed for at rykke over i hotellets bar, som serverer et stort udvalg af cocktails, craft beer og andre spændende drikke. Og der serveres mad til kl. 22, hvis du skulle blive sulten lidt senere på aftenen.

En lidt anderledes wellness-afdeling med sækkestole og hængekøjer

Efter en lang dag på stranden kan du passende slappe af på hotellets moderne wellness-afdeling. Her finder du et udvalg af forskellige saunaer, et indendørs og udendørs hvileareal med hængekøjer og sækkestole og forskellige oplevelsesbrusebade. Derudover er der forskellige wellness-tilbud som f.eks. ansigts- og kropsbehandlinger, massager, peelings og wellness-bade.

Hold dit bryllup eller familiefest på Beach Motel i Sankt Peter-Ording

Hvis i er på udkig efter et sted til jeres næste familiefest, som skal være lidt finere på den afslappede måde, så er hotellet måske det rigtige sted for jer. For op til 80 gæster kan hotellet hjælpe jer med at planlægge bryllupper, fødselsdage og andre arrangementer. Kontakt venligst udbyderen, for at høre mere om mulighederne.

Faciliteter til seminarer og andre firma-arrangementer - kreativ og afslappet arbejdsatmosfære

Derudover har hotellet fine faciliteter til dit firmaseminar eller andre faglige møder til maks. 80 deltagere. Lokalerne er, som hotellet i det hele taget, indrettet på en afslappet måde med meget dagslys, som lægger op til kreativt arbejde i en uformel atmosfære med mulighed for at holde pauser eller dele af jeres workshop direkte på stranden. Alle rummene er udstyret med moderne præsentationsudstyr. Kontakt venligst også her udbyderen, for at høre nærmere.

Kæmpe strand til din badeferie og optimale forhold til kitesurfing, windsurfing og kite buggying

Hotellet ligger som sagt direkte ved Sankt Peter-Ordings berømte, brede og lange sandstrand. Selve byen og omgivelser har alt, hvad der hører med når det drejer sig om en god bade- eller vandsportsferie. Hvis du har dit surfudstyr med, så har du mulighed for at køre henover diget og parkere direkte på stranden (mod gebyr), hvilket mange steder og især for vindsurfere varmt anbefales, da der især ved lavvande kan være langt til vandkanten. Hvis du har brug for hjælp med at komme i gang, så er der forskellige udbydere af kitesurfing- og windsurfing-kurser. Den brede strand er også et populært område for strandsejlere og kite buggying. 

Derudover lægger området selvfølgelig op til at bevæge sig i naturen. Den brede strand inviterer til lange gåture eller udstrakte løbeture og halvøen Ejdersted byder derudover på et fint netværk af cykelruter, via hvilke man kan gå på opdagelse i regionen.

Kulturelle og naturoplevelser i Sankt Peter-Ording og omegn

I selve byen er der gode shoppingmuligheder og hvis vejret ikke skulle være til udendørsaktiviteter, så er termalbadet Dünentherme måske et velkommen alternativ. Hvis i vil ud og se regionen, kan i også tage til byerne Tønning (Tönning), hvor i kan lære alt om vadehavet i udstillingen i Multimar Wattforum. I Tønning tilbydes der også forskellige bådture ud i vadehavet til f.eks. sandbankerne, hvor i kan iagttage sæler. Derudover er der ikke langt til Husum og Frederiksstad med alle deres kulturelle seværdigheder.

Halvanden time i bil fra grænsen. Derudover kan man tage toget til Sankt Peter-Ording fra Danmark

Hvis i rejser til Sankt Peter-Ording i bil, så er der ca. halvanden time fra grænsen ved Flensborg og stort set hele turen går ad store, veludbyggede landeveje via Husum og forbi Tønning. Derudover har byen en togstation og det er muligt at rejse hele vejen fra Danmark i tog via Flensborg, Jydbæk (Jübeck) og Husum. Rejsen tager lidt over halvanden time fra Fredericia og man skal skifte 3 gange. Bemærk at der er ca. 30 minutters ophold i Jydbæk og at det drejer sig om en lille station på landet uden nævneværdige faciliteter. Fra stationen Bad St Peter-Ording er der ca. 2 km til hotellet. Stationen findes ikke på DSB Udlands hjemmeside. Men du kan indtaste din forbindelse på Deutsche Bahns hjemmeside (på tysk). Husk at indtaste "Bad St Peter-Ording" som til-station, da den ellers ikke dukker op i søgningen.

Generel information

Sted Beach Motel - Hotel St. Peter-Ording
Am Deich 31, 25826 St. Peter-Ording, Tyskland
Overnatningstype Hotel
Målgruppe Voksengrupper, Voksne / par, Familier, Studerende
Telefonnummer +49 4863 90 80 0
E-mail spo@beachmotels.de
Betjening på dansk Nej
Check in tidligst 15:00
Check ud senest 11:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Booking URL Book her!
Antal værelser 103
Antal twin-værelser 11
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 100
Antallet af stjerner

Service og faciliteter

Adgang til offentlig transport
Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Handicapvenligt
Parkeringspladser
Wi-fi
Cykeludlejning eller cykler til rådighed
Morgenmad
Ekstra senge (tillægsgebyr)
Præsentationsudstyr ved leje af lokaler
Eget badeværelse
Restaurant med bar / lounge
Udlejning af lokaler / konferencerum
Spa-faciliteter
Terrasse

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Tematisk forbindelse til mindretallet: Nej

Andre vigtige informationer
  • Gratis parkering
  • Ekstra gebyrer for adgang til wellness center

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden