Alt

Beach Motel - Hotel St. Peter-Ording

Foto: Andrea Flak

Du er her

Hang loose -  but not too loose!

Amerikansk øst-kyst stil på den sydslesvigske vestkyst? På Beach Motel kan du holde ferie i bedste surferstil uden at gå på kompromis med kvalitet og magelighed. Lækkert uden fine fornemmelser.

Sankt Peter-Ording ligger på næsetippen af halvøen Ejdersted, som ligger i Sydslesvigs sydvestlige hjørne og som strækker sig ud i Vadehavet syd for Husum. Feriebyen er i særlig grad kendt for sin ca. 12 km lange - og op til 2 km brede sandstrand. Stedet er et mekka for alle mulige former for vandsport og verdensmesterskaberne i kitesurfing bliver regelmæssigt afholdt på hovedstranden.

Surfkultur mixet med fedt design og en smule luksus

Hvis surfkulturen og enkle omgangsformer lige er dig, men du foretrækker en fornuftig dosis luksus frem for at skulle overnatte i bilen på stranden, så er Beach Motel i Sankt Peter-Ording lige noget for dig. Du behøver ikke at være surfer for at bo på hotellet, men hvis du har dit grej med, vil du finde optimale betingelser for at kombinere din sport med lidt wellness, god mad og lækre drinks. Hotellet ligger direkte ved digeoverkørslen til stranden. Det er en stor strand, så hvis du vil ud at bade eller surfe, er der stadigvæk en lang gåtur, inden du får våde fødder. Men heldigvis må man køre op på stranden mod et mindre gebyr og hvis vejrforholdene tillader det. 

Alt fra enkle værelser til luksus-suiter og store familieværelser

Hotellet har 103 værelser. Der er alt fra enkle værelser med udsigt mod land til store deluxe-værelser med udsigt over stranden og havet, balkon og fritstående badekar. Derudover er der værelser på to etager, som især er egnet til familier (der er også familieværelser uden trappe). Hvis det må være lidt ud over det sædvanlige, så kan du også booke et af hotellets suiter. Mange af dem er tema-suiter, hvor hotellets partner-virksomheder har været med til at designe indretningen. Både værelserne og suiterne indeholder mange spændende design-elementer, fra små, fine billeder og installationer på væggen til store vægmalerier og endda en kæmpe, næsten loftshøj tøjdyrshare. Alle værelserne er moderne indrettet. Lyse, naturlige materialer dominerer og store vinduer inviterer til at nyde udsigten og det flotte landskab.

Gastronomiske tilbud henover hele dagen: day-lounge, restaurant og bar

Hotellet har forskellige gastronomiske tilbud henover dagen. Hotellets Beach Lounge er en hyggelig snack-bar, hvor man kan slappe af eller hygge sammen. Der er forskellige snacks, søde sager og et udvalg af kolde og varme drikke. Mellem kl. 7 og 12 serveres morgenmaden til gæsterne. Efter morgenmaden kan du rykke over i hotellets afslappede restaurant dii:ke, hvor du langsomt kan få sparket dagen i gang med en caffe latte på solterrasen med udsigt til diget. Ved middagstid åbner køkkenet, som bl.a. serverer pizzaer, forskellige tapas og andre lækre retter. Fra kl. 18 er der så åbent i hotellets bar, som serverer et stort udvalg af cocktails, craft beer og andre spændende drikkevarer. Restauranten serverer mad til kl. 22, hvis du skulle blive sulten lidt senere på aftenen.

Wellnessområde med sækkestole og hængekøjer

Efter en lang dag på stranden kan du passende slappe af i hotellets moderne wellness-område. Her finder du et udvalg af forskellige saunaer, et indendørs og udendørs hvileområde med hængekøjer og sækkestole og forskellige brusebade. Derudover er der forskellige wellness-tilbud som f.eks. ansigts- og kropsbehandlinger, massager, peelings og wellness-bade.

Hold bryllup eller familiefest på Beach Motel i Sankt Peter-Ording

Hvis I er på udkig efter et sted til en familiefest, som skal være lidt anderledes og finere, men på den afslappede måde, så er hotellet et godt bud. For max 80 gæster kan hotellet hjælpe jer med at planlægge bryllupper, fødselsdage og andre arrangementer. 

Faciliteter til seminarer og andre firma-arrangementer - kreativ og afslappet arbejdsatmosfære

Hotellet har fine faciliteter til firmaseminar og andre faglige møder til maks. 80 deltagere. Lokalerne er indrettet på en afslappet måde med meget dagslys, som lægger op til kreativt arbejde i en uformel atmosfære med mulighed for at holde pauser eller dele af jeres workshop på stranden. Alle rum er udstyret med moderne præsentationsudstyr. 

Kæmpe strand til din badeferie og optimale forhold til kitesurfing, windsurfing og kitebuggying

Hotellet ligger som direkte ved Sankt Peter-Ordings berømte, brede og lange sandstrand. Selve byen og omgivelserne er indbegrebet af en god bade- eller vandsportsferie. Hvis du har dit surfudstyr med, så har du mulighed for at køre henover diget og parkere direkte på stranden (mod gebyr), hvilket mange steder og især for vindsurfere varmt anbefales, da der især ved lavvande kan være langt til vandkanten. Hvis du har brug for hjælp med at komme i gang, så er der forskellige udbydere af kitesurfing- og windsurfing-kurser. Den brede strand er også et populært område for strandsejlere og kitebuggying. 
Derudover lægger området selvfølgelig op til naturoplevelser. Den brede strand inviterer til lange gå- eller løbeture og halvøen Ejdersted byder derudover på mange fine cykelruter.

Kulturelle og naturoplevelser i Sankt Peter-Ording og omegn

I selve byen er der gode shopping muligheder og hvis vejret ikke skulle være til udendørsaktiviteter, så er badelandet Dünentherme et velkomment alternativ. Hvis I vil ud og se omegnen, kan I også tage til byerne Tønning (Tönning), hvor I kan opleve udstillinger om Vadehavet i Multimar Wattforum. I Tønning tilbydes der også forskellige bådture ud i Vadehavet til f.eks. sælsafari til sandbankerne. Derudover er der ikke langt til de hyggelige byer Husum og Frederiksstad med deres kulturelle seværdigheder.

Halvanden time i bil fra grænsen - eller tag toget til Sankt Peter-Ording

En biltur tager ca. halvanden time fra grænsen ved Flensborg og stort set hele turen går ad store, veludbyggede landeveje via Husum og forbi Tønning. Derudover har byen en togstation og det er muligt at rejse hele vejen fra Danmark i tog via Flensborg, Jydbæk (Jübeck) og Husum. Rejsen tager lidt over halvanden time fra Fredericia og man skal skifte 3 gange. Bemærk at der er ca. 30 minutters ophold i Jydbæk og at det drejer sig om en lille station på landet uden nævneværdige faciliteter. Fra stationen Bad St Peter-Ording er der ca. 2 km til hotellet. Stationen findes ikke på DSB Udlands hjemmeside. Men du kan indtaste din forbindelse på Deutsche Bahns hjemmeside (på tysk). Husk at indtaste "Bad St Peter-Ording" som til-station, da den ellers ikke dukker op i søgningen.

Generel information

Sted Beach Motel - Hotel St. Peter-Ording
Am Deich 31, 25826 St. Peter-Ording, Tyskland
Overnatningstype Hotel
Målgruppe Familier, Studerende, Voksengrupper, Voksne / par
Telefonnummer +49 4863 90 80 0
E-mail spo@beachmotels.de
Betjening på dansk Nej
Check in tidligst 15:00
Check ud senest 11:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Booking URL Book her!
Antal værelser 103
Antal twin-værelser 11
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 100
Antallet af stjerner

Service og faciliteter

Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Adgang til offentlig transport
Handicapvenligt
Parkering
Wi-fi
Cykeludlejning eller cykler til rådighed
Eget badeværelse
Ekstra senge (tillægsgebyr)
Morgenmad
Præsentationsudstyr ved leje af lokaler
Restaurant med bar / lounge
Spa-faciliteter
Terrasse
Udlejning af lokaler / konferencerum

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre vigtige informationer
  • Gratis parkering
  • Ekstra gebyr for adgang til wellnessområde

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden