Sylter Welles logo

Freizeitbad Sylter Welle

Foto: © ISTS/Jockumsen

Du er her

En badedag til hele familien

Vidste du, at man på Sild kan komme ud i bølgerne uden at få sand mellem tæerne? I badelandet Sylter Welle er der bølger i bølgebadet, nervepirren i badets tre kæmperutsjebaner og wellness i saunalandskabet. Og selvfølgelig kan du også bare svømme et par baner i sportbassinnet.

Forlystelsesbadet Sylter Welle ligger i øens hovedby Vesterland (Westerland) lige udenfor centrum direkte ved stranden ud til Vesterhavet. Badet har åbent året rundt og inviterer på varme sommerdage til en dejlig afkøling for dem, der måske synes at havet alligevel er en smule for koldt og for barskt. Og når vejret ikke inviterer til udendørsaktiviteter, så kan et besøg i badet altid redde en ellers kedelig feriedag.

Forskellige bassiner til store og små og et sportsbassin med springbrætter i forskellig højde

Sylter Welle byder på aktiviteter for både store og små. Der er forskellige varmt-vands-bassiner og boblebade med massagedyser for dem, der gerne vil slappe af. Hvis du foretrækker at røre dig i vandet, så kan du glæde dig til badets forholdsvis nye sportsbassin med 5 25-meters-baner med 1 meters og et 3 meters springbrætter. Vær opmærksom på, at der er saltvand fra havet i sportsbassinet og at afdelingen kan være spærret til tider, hvor de lokale foreninger bruger bassinet. Informationer om spærretider kan indhentes ved udbyderen.

Prøv kræfter med det barske Vesterhav i bølgebassinet

Hvis du vil ud at lege i bølgerne, så behøver du ikke at vove dig ud i det kolde hav i stormvejr. I badelandets bølgebassin er der bølger to gange i timen. Og i pauserne sørger blandt andet forskellige gejsere og modstrømsanlæg for, at vandet aldrig falder helt til ro.

Tre op til 120 m lange rutsjebaner - både til vovehalse og børnefamilier

Et hit i forlystelsesbadet er de tre store rutsjebaner. Rutsjebanen Black Hole er 120 m lang og der er helt mørkt indeni, hvis man ser bort fra de sjove lys- og lydeffekter under rutsjeturen. Man kan også rutsje om kap, da en tidsmåler registrerer, hvor hurtig i har været. Turborutsjebanen er derimod kun 45 m lang, men til gengæld går det næsten lodret nedad en del af strækningen, hvilket sørger for en ordentlig omgang nervepirren. Derudover er der en 110 meter lang, men lidt mere afslappet bane, som benyttes med store baderinge hvor maks. 3 personer kan rutsje sammen. En fin aktivitet til hele familien og til dem, som måske er en smule bange for at rutsje alene.

Børnebassin til de helt små og fødselsdagsfest i badelandet

For de helt små er der også et børnebassin med en lille rutsjebane og et strandet piratskib ved randen af bassinet. Og hvis børnene skulle være trætte af at være i vandet, så kan de skifte over i boldebadet, hvor man kan have det sjovt uden at blive våd.

Hvis i har et fødselsdagsbarn med, så er der mulighed for at fejre dagen i badelandet. Badelandet har særlige tilbud i denne sammenhæng og personalet hjælper gerne med planlægningen.

Wellness-afdeling med forskellige saunaer og dampbade

Badelandet har også en separat wellness-afdeling med fem forskellige saunaer og to dampbade. Saunaerne har forskellige temperaturer og klimaer sådan at også nybegyndere har mulighed for at komme i gang langsomt. Der tilbydes regelmæssigt saunagus med forskellige aromaer. En high-light i wellness-afdelingen er vikingesaunaen, som ligner den klassiske finske sauna med høj temperatur og lav luftfugtighed. Det særlige er dog, at saunaen delvis ligger under jorden og at den kolde jord sørger for et mildt klima på trods af de høje temperaturer.

Stort termalbad og indendørs og udendørs hvileareal med udsigt over havet

Wellness-afdelingen byder derudover på en whirlpool, et saltvands-termalbad og et koldt bassin til afkøling efter din saunatur. Et stort hvileareal med liggestole inviterer til at slappe af og du kan derudover glæde dig til saunahaven, et udeareal med strandkurve og barfodstier, hvor du kan nyde den dejlige havluft. Fra wellness-afdelingen har du derudover en flot udsigt over vesterhavet.

Vær opmærksom på, at saunaerne i Tyskland kun må benyttes uden badetøj og at det drejer sig om en fællessauna, hvor begge køn færdes sammen i alle arealer i saunaafdelingen. Der tilbydes dog en damesaunaaften på onsdage mellem kl. 18:00 og 22:00, hvor en del af wellness-arealet er forbeholdt kvinder.

I badelandet har du derudover mulighed for at træne i stedets fitness-lokaler og der er også et solarium.

Generel information

Sted Freizeitbad Sylter Welle
Strandstraße 32, 25980 Sylt, Tyskland
Aktivitetstype Leg og bevægelse, Vær aktiv, idræt og fitness
Målgruppe Familier, Lærere / skoler, Voksengrupper, Voksne / par, Ældre
Pris Se priser her
Telefonnummer +49 4651 998 111
E-mail info@sylterwelle.de
Betjening på dansk Nej
Foregår begivenheden på dansk? Ikke relevant
Åbningstider
Forlystelsesbadet
Mandag - Søndag:
10:00-22:00
Saunaafdelingen
Mandag - Søndag:
10:00-22:00
Damesauna
Onsdag:
18:00-22:00
Tidlig svømning (1.4. - 31.10.)
Tirsdag:
07:00-10:00
Torsdag:
07:00-10:00
Lørdag:
07:00-10:00
Tidlig svømning (1.11. - 31.03.)
Tirsdag:
08:00-10:00
Torsdag:
08:00-10:00
Lørdag:
08:00-10:00
Varighed ca. 4 timer
Er aktiviteten egnet til kørestolsbrugere? Nej
Anbefalet mindstealder 0 år
Forplejning Ja
Mulighed for at indtage medbragt mad / madpakker Nej
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt
Er tilmelding/booking på forhånd påkrævet? Nej
Er aktiviteten afhængig af vejret? Nej
Er aktiviteten sæsonafhængig? Nej

Service og faciliteter

Adgang til offentlig transport
Handicapvenligt
Parkering

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre aktiviteter i nærheden

Overnatningsmuligheder i nærheden

Begivenheder i nærheden

Spisesteder i nærheden

Seværdigheder i nærheden