Flensbed Hostel & Boardinghouse logo

Flensbed Hostel & Boardinghouse

Foto: Udo Fischer

Du er her

Et hotel med lige så mange stjerner, du synes det fortjener

Leder du efter et billigt og praktisk overnatningssted? Har du lyst til at komme i kontakt med andre rejsende og udveksle erfaringer? Eller planlægger du en lejrskole eller grupperejse til området? Så er Flensbed Hostel & Boardinghouse måske det rette sted for dig.

Flensbed Hostel & Boardinghouse ligger i midtbyen i Flensborg omtrent halvvejs mellem centrum og banegården. Der er fem minutters gang til søndertorv, som er startpunktet på den centrale indkøbsgade Holmen. Hvis man er godt til fods, kan byens vigtigste seværdigheder nås, uden at der skal bruges penge på busbiletter eller en taxa. Der er heller ikke langt til nattelivet, så man når desværre ikke at blive ædru på gåturen hjem. 

Billig overnatning og hyggeligt samvær med andre

Hostellet har forholdsvis simple værelser med en moderne indretning. Der er forskellige overnatningskategorier, der rummer alt fra en seng i et flersengsværelse til en lejlighed med eget bad/toilet samt et lille køkken.

Når man bor på hostel ligger merværdien som regel i kombinationen af en billig overnatningsmulighed samtidig med, at man løber ind i andre rejsende for at udveksle erfaringer. Stedet giver rig mulighed for at falde i snak med andre. Der er f.eks. fælleslokaler, hvor man kan hygge i sofaerne eller se tv sammen, og en fin terasse, hvor man kan nyde en sodavand eller en øl sammen.

I fælleskøkkenet har man mulighed for at tilberede måltider eller smøre madpakker. Så man behøver ikke nødvendigvis at spise dyrt i byen for at få stillet sulten efter en lang dag med oplevelser og sightseeing i grænsebyen.

Med morgenmad og egnet til lejrskoler og familier

Om morgenen behøver man heller ikke at starte sin bytur eller videre rejse på tom mave. Flensbed byder på et godt og samtidigt billigt morgenmadsbuffet, som skulle sætte en god start på dagen. Hvis du har brug for at vaske tøj, kan du bruge hostellets faciliteter med vaskemaskine og tørretumbler.

Hostellet er indrettet til og indstillet på alle målgrupper, også familier med børn og lejrskolegrupper. Hvis du planlægger et længerevarende ophold i byen, kan hostellets medarbejdere også formidle fuldt indrettede lejligheder, som kan lejes i længerevarende perioder ad gangen.

Mulighed for at bestille catering for grupper

Hvis i kommer med en gruppe på 10 personer eller derover, så kan hostellet gerne organisere catering til jer, sådan at i både kan få frokost og aftensmad på selve overnatningsstedet. Kontakt venligst stedets personale, for at høre nærmere om mulighederne.

Der tales som regel dansk

Hvis du planlægger et besøg med en gruppe, er der en tilmeldingsformular på hjemmesiden, som du kan bruge for at få et særligt gruppetilbud. Hvis du har spørgsmål eller vil høre nærmere, kan du også besøge hjemmesiden, som også er på dansk. Der er som regel også dansktalende personale tilstede, hvis du skulle ønske at henvende dig telefonisk.

Tag toget fra Danmark til Flensborg

DSBs intercity-tog kører hele vejen til Flensborg fra Fredericia og delvis direkte fra Århus. Hvis i kommer fra København og øerne, skal i skifte i Fredericia. Turen fra hovedstaden tager lidt over 3 timer, fra Aarhus lidt under 3 timer og fra Fredericia lidt under halvanden time. Banegården ligger ca. 5-10 minutters gang fra banegården.

Generel information

Sted Flensbed Hostel & Boardinghouse
Bahnhofstraße 28, 24937 Flensburg, Tyskland
Overnatningstype Hostel/Vandrehjem
Målgruppe Familier, Lærere / skoler, Studerende, Virksomhedsledere / firmaer, Voksengrupper, Voksne / par
Telefonnummer +49 461 80 72 85 10
E-mail info@flensbed.de
Betjening på dansk Ja
Receptionens åbningstider Mandag - Søndag:
08:00-18:00
Check in tidligst 15:00
Check ud senest 10:30
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Booking URL Book her!
Antal sengepladser 65
Antal værelser 30
Antal twin-værelser 20
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 65

Service og faciliteter

Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Adgang til offentlig transport
Parkering
Wi-fi
Barneseng
Barnestol
Cykeludlejning eller cykler til rådighed
Eget badeværelse i nogle af værelserne
Ekstra senge (tillægsgebyr)
Fælleskøkken
Have
Morgenmad
Terrasse
Tørretumbler

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre vigtige informationer
  • Hunde skal tilmeldes på forhånd. Ekstra gebyr kan forekomme.
  • Der er mulighed for at parkere på gaden på byens offentlige parkeringspladser mod gebyr. Alternativt er der parkeringspladser 3 minutter fra hostellet, som koster 6 Euro per dag og som kan reserveres. Nøgler udleveres ved check-in.
Andre særlige tilbud
  • For grupper fra 10 personer og opefter er der mulighed for at booke aftensmad.
  • Hvis gæsterne er villige til at dele dobbeltsenge, så kan belægningen forhøjes over det nævnte maksimum.

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden