Alt

Mads Langer

Du er her

Twenty-Twenty Tour

Utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende plader, og over 100 millioner streams. Den 12. februar kan I opleve den danske singer/songwirter Mads Langer i Flensborg.

Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Også i udlandet bliver han ved med at markere sig. Senest har han haft stor succes uden for de danske grænser med singlen Me Without You, der også herhjemme er blandt de allerstørste hits i 2019.

"Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved"

I skrivende stund ligger den #1 på den danske airplaychart. Det er ingen tilfældighed, at singer/songwriteren har den markante position. Han kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere. “Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved fra jeg vågner til jeg går i seng. Sådan har det været så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktsik lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet”

"Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften"

Og publikum kan godt glæde sig til den forstående turné, for Langer kommer direkte fra studiet i LA & London, hvor han har indspillet et helt nyt album med Eg White og Evan Bogart, der begge står bag nogle af de allerstørste kunstnere som Adele, Beyoncé, Sam Smith og mange flere. “Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers, men folk kan også glæde sig til mit 8 mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“

Vi glæder os til at være i selskab med en kunstner, der til stadighed leverer sange, der er blevet en del af vores livs soundtrack.

Medorganisator(er)
  • Alt
  • Alt

Informationer om begivenheden

Foregår begivenheden på dansk? Ikke relevant
Forplejning Kun drikkevarer
Må der indtages medbragt mad? Nej
Foregår begivenheden udendørs? Nej
Er tilmelding/booking på forhånd påkrævet? Nej

Informationer om stedet

Sted max. Veranstaltungszentrum
Adresse
Schiffbrücke 50
24939 Flensburg
Tyskland
Telefonnummer +49 (0)4 61 4 93 53 00
E-mail info@max-flensburg.de
Betjening på dansk Nej
Betalingsmuligheder
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt

Hvor og hvornår?

Dato 12. februar 2021
Tid 18:30
Sted max. Veranstaltungszentrum
Schiffbrücke 50, 24939 Flensburg, Tyskland
Pris 31,45 €
Begivenhedstype Rock / Pop, Musik
Booking URL Find billetter her!
Målgruppe Unge, Voksne / par
Emne Kunst og kultur

Udbyderens kontaktoplysninger

Stillet til rådighed af Mittendrin Veranstaltungs GmbH
Adresse Mittendrin Veranstaltungs GmbH
Schiffbrücke 50A
24939 Flensburg
Tyskland
Telefonnummer +49 (0)461 97 88 81 60
E-mail post@mittendrin-gmbh.de

Andre begivenheder i nærheden

Overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden