Alt

Teater: Joyous & 4 Horsemen

Du er her

To danseforestillinger- samme aften!

Joyous og 4 Horsemen er de to forestillinger, som Next Zone præsenterer denne aften. Next Zone fokuserer på at udfordre og skabe nye opfattelser af, hvad dans som kunstart kan.

JOYOUS er en kraftfuld, sanselig og humoristisk danseforestilling, der fusionerer urban dans og nycirkus. En fejring af optimismen, en hyldest til håbet, glæden og menneskets vilje og evne til at skabe positiv balance i verden. JOYOUS er en sprudlende forestilling, der portrætterer glæden i al sin skønhed og kompleksitet - via kroppens sprog bevæger glæden sig gennem danserne påvirket af åndedræt og kredsløb, hjerte, vener, blodkar, blod og lymfer.

4 HORSEMEN er inspireret af fortællingen om de fire dommedagsryttere fra apokalypsen, der repræsenterer Sygdom, Død, Krig og Hungersnød. Modsat JOYOUS skildrer forestillingen den mørke side af menneskehedens historie i fire eksperimenterende og intense urbane soli på syv minutter hver. I de fire soli undersøger danserne skulpturelle koreografiske kropsudtryk indenfor forskellige street-dansestilarter som elektrodans, popping, breakdance, butoh dance og powermoves.

Next Zone er et dansk dansekompagni, som turnerer med professionelle og medrivende forestillinger på både nationale og internationale scener. Next Zone fokuserer på at udfordre og skabe nye opfattelser af, hvad dans som kunstart kan. Deres koreografiske univers skubber til grænserne for, hvad der er kropsligt muligt og giver samtidig publikum unikke og tankevækkende scenekunstneriske oplevelser.

Billetter

www.ssf-billetten.de, tlf. +49 461 14 40 81 25, SSFs sekretariater (https://syfo.de/regional), Aktivitetshuset, Norderstr. 49, Flensborg, sh:z Ticketcenter, Nikolaistr. 7, Flensborg, Reisebüro Peelwatt, Marie-Curie-Ring 39, Flensborg, og ved indgangen.

Informationer om begivenheden

Foregår begivenheden på dansk? Ikke relevant
Må der indtages medbragt mad? Nej
Foregår begivenheden udendørs? Nej
Er tilmelding/booking på forhånd påkrævet? Nej

Informationer om stedet

Sted Husumhus
Adresse
Neustadt 81
25813 Husum
Tyskland
Telefonnummer +49 4841 2612
E-mail husum@syfo.de
Betjening på dansk Ja

Hvor og hvornår?

Dato
25. april 2024
Tid
19:30 - 20:45
Sted Husumhus
Neustadt 81, 25813 Husum, Tyskland
Priser Se priser her
Begivenhedstype Teater
Booking URL Køb billetter her!
Målgruppe Studerende, Unge, Voksengrupper, Voksne / par, Ældre

Udbyderens kontaktoplysninger

Stillet til rådighed af Sydslesvigsk Forening
Adresse Dansk Generalsekretariat
Norderstr. 76
24939 Flensburg
Tyskland
Telefonnummer +49 461 1440 8100
E-mail info@syfo.de

Andre begivenheder i nærheden

Overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden