Logo af Campingplatz Fördeblick i Westerholz

Campingplatz "Fördeblick" i Westerholz

Foto: Campingplatz "Fördeblick" Westerholz

Du er her

Kommer

Er I på udkig efter en enkel, men hyggelig familiecampingplads ved vandet? Omgivet af smuk natur, gode strande og en hyggelig havn med spisesteder og isbutikker byder pladsen på en god balance mellem afslappet ferie og lidt afveksling. Og hvis I alligevel skulle begynde at kede jer, så er der kun en lille halv times kørsel til Flensborg.

Campingpladsen "Fördeblick" i Vesterskov (Westerholz) ligger direkte ved yderfjorden ved Flensborg Fjord. Vesterskov er kendt for sit smukke landskab og sin markante klintkyst. Udover den forholdsvis smalle strand direkte ved campingpladsen er der mulighed for at gå langs vandet til nabobyen Langballeå (Langballigau), hvor der er en stor strand, en hyggelig lystbådehavn ved udmundingen af Langballeå (Langballigau) og en god infrastruktur i forhold til spisesteder og indkøbsmuligheder. Her er der også en stor legeplads og en lille fitnesspark.

150 standpladser, gode sanitærindretninger og Wifi i begrænset omfang

Campingpladsen ligger i den østlige del af ådalen. Pladsen er en enkel, men hyggelig familiecampingplads med 150 standpladser, hvoraf 30 er reserveret til besøgende turister. Standpladserne er udrustet med strømudtag og der er centrale vandstationer fordelt på hele pladsen. For campingbiler er der et separat areal med plads til 35 biler lige udenfor campingpladsen. Sanitærbygningen er forholdsvis ny og byder på toiletter og brusefaciliteter, et vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler, kogemulighed, et handicaptoilet samt et familiebadeværelse. Der er Wifi på pladsen, dog kun i områderne omkring selve receptionen. Campingpladsen har derudover en egen, lille kiosk, hvor man kan købe tidsskrifter, et udvalg af drikkevarer og rundstykker om morgenen.

Gode muligheder for at dyrke vandsport

Området er meget populær blandt vandsportsentusiaster som f.eks. surfere og sejlere. Medbragte både kan lægges for anker ud for campingpladsen og der er endda bøjer, som kan bruges til fortøjning af bådene. Lystbådehavnen i Langballeå ligger ca. 600 m fra campingpladsen. Badestranden er indenfor den Slesvig-Holstenske sommerferie overvåget af livreddere fra den tyske redningssvømmertjeneste DLRG.

Ådalen som følger Langballeå byder på et af de smukkeste naturområder i egnen

Udover strandene og det hos dagturister populære havn i Langballeå er området kendt for sin smukke natur i baglandet. Åen Langballeå og den omkringliggende dal danner et af de smukkeste naturområder i egnen. Dalen er en typisk tunneldal, som blev skabt ved udgangen af den sidste istid. Der er et udvalg af vandrestier i området, hvor man kan gå på opdagelse i naturen og opleve det forholdsvis oprindelige dyr- og planteliv.

Besøg friluftsmuseet i Unevad (Unewatt)

Åen flyder også igennem den historiske landsby Unevad (Unewatt), som i dag er et stort friluftsmuseum. Her kan i opleve, hvordan beboerne i området levede i gamle dage. Turen kan sagtens klares til fods fra campingpladsen og tager ca. en time.

Cykelture til naturområderne på Holnæs og ud til Lyksborg Slot

Flensborg Fjord byder på mange flotte naturoplevelser og man får helt klart mest ud af landskabet, hvis man tager på opdagelse på cykel. Halvøen Holnæs (Holnis), som strækker sig ud i fjorden nord for Lyksborg (Glücksburg), er kendt for sin smukke natur, de udstrakte skove i og omkring Lyksborg samt cykelruterne langs fjorden både på øst- og vestsiden af halvøen. Den mest spændende, kulturelle seværdighed i området er Lyksborg Slot (Schloss Glücksburg), som er et ægte vandslot og som er kendt for at være vuggen for det danske kongehus og mange andre europæiske monarkier.

Flensborg lokker med shopping, sightseeing og hyggelige spisesteder i historiske omgivelser

Flensborg med sine mange historiske seværdigheder ligger en lille halv times kørsel fra Vesterskov. I Sydslesvigs underforståede hovedby er der gode indkøbsmuligheder, et stort udvalg af spisesteder og mulighed for at gå i byen om aftenen. Mange tilbud som rundvisninger, byture og andre aktiviteter kan foregå på dansk, ikke mindst fordi det danske mindretal står stærkt i byen med mange egne tilbud på f.eks. Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig.

Besøg UNESCO-verdensarvsstederne Danevirke og Vikingemuseet Hedeby samt Gottorp Slot i Slesvig

Sydslesvigs store, historiske seværdigheder ligger i Slesvig, som kræver en lille times kørsel. Her kan I glæde jer til et besøg på blandt andet UNESCO-verdensarvsstederne Vikingemuseet Hedeby og Danevirke samt museerne på Gottorp Slot. Den mest direkte vej fører jer tværs henover den smukke halvø Angel med sine små, krogede landeveje. Vi anbefaler stærkt at bruge et navigationsanlæg, hvis I ikke tager omvejen via Flensborg og motorvejen, da selv mange lokale har tendens til at køre forkert, når de forlader de store forbundsveje uden hjælpemidler.

Sådan rejser I til Vesterskov

Fra grænsen i Kruså tager turen til Vesterskov lidt over en halv time. Det kan varmt anbefales at bruge grænseovergangen ved Kruså, da i direkte lander på omfartsvejen, der fører jer hele vejen rundt omkring Flensborg og ud mod Kappel. I skal blot følge skiltene for B 199 mod Kappel og huske at dreje til venstre, når i kommer til Langballe (Langballig).

Generel information

Sted Campingplatz "Fördeblick" Westerholz
Kummle 1, 24977 Westerholz, Tyskland
Overnatningstype Campingplads
Målgruppe Ældre, Familier
Telefonnummer +49 4638 80 83 20 2
E-mail info@campingplatz-westerholz.de
Betjening på dansk Ja
Receptionens åbningstider
1. April - 30. September
Mandag - Søndag:
08:00-19:00
Check in tidligst 8:00
Check ud senest 12:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt
Antal standpladser 150
Tager imod grupper Nej

Service og faciliteter

Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Parkeringspladser
Legeplads på stedet
Wi-fi
Kogemulighed
Faciliteter til campingbiler (toilettømning, vandpåfyldning m.m.)
Vaskerum med vaskemaskine / tørretumbler
Puslerum
Legeplads på stedet
Strøm
Brusefaciliteter
Toiletter
Vand

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Tematisk forbindelse til mindretallet: Nej

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden