Logo af Campingplatz Seehof i Pommerby ved Gelting

Campingplatz Seehof

Foto: Andreas Große

Du er her

Camping, ferielejligheder og gæsteværelser direkte ved havet

Er i på udkig efter en campingplads med gode muligheder for at nyde havet og naturen? Campingplatz Seehof byder på en flot naturstrand og gode muligheder for udstrakte cykel- og vandreture. Og hvis I alligevel for lyst til kultur, shopping og lidt natteliv, så kan i nå til Flensborg eller Slesvig på under en time.

Mens strandene omkring turistbyer som Flensborg, Damp og Egernførde hurtigt kan blive lidt overfyldte på en smuk sommerdag, så er der til gengæld masser af plads når man kommer lidt længere ud på landet. Det er også derfor, at mange af de lokale fra f.eks. Flensborg kører en 10 - 20 min længere, når de skal til stranden eller på en udflugt ud i det grønne.

Campingplads med flot naturstrand direkte ved Østersøen

Campingpladsen Seehof ligger netop på et af disse steder lige ved det markante fyrtårn Falshoved (Falshöft) i nærheden af Gelting mellem Flensborg og Kappel. Her er Flensborg Fjord allerede gået over til det åbne hav, således at man fra stranden i klart vejr kan se hele vejen over til Ærø og Als. Naturstranden ligger kun et stenkast fra Campingpladsen og er derfor en oplagt destination for alle dem, der går efter naturoplevelser lidt uden for de turistiske hotspots.

Gode faciliteter og mulighed for at købe rundstykker om morgenen

Pladsen har i alt 150 pladser, af hvilke 40 er forbeholdt feriegæster. Pladserne for gæsterne ligger på landsiden af campingpladsen. Det er dog muligt for gæster at reservere to pladser tæt på vandet i nærheden af indkørslen og hovedbygningen. Gæstepladserne er parcelleret og ca. 100 kvadratmeter store. Der er strømkasser sat op i midten af rækkerne på 5 pladser hver, hvilket betyder, at i skal medbringe en ledning på mindst 30 m længde. Pladserne er ikke udstyret med egen tilslutning til vand og kloak, men der er faciliteter til påfyldning af vand og udtømning af kloaktanke på pladsen. Der er to sanitærbygninger, en i nærheden af gæstepladserne og en ved hovedindkørslen til campingpladsen. Her er der også en lille kiosk, hvor man kan købe rundstykker, is, tidsskrifter og et lille udvalg af de vigtigste dagligvarer. Hunde er velkomne, men de skal føres i snor til en hver tid.

Campingpladsudbyderen tilbyder også ferielejligheder og gæsteværelser

Hvis I skulle foretrække at bo under et fast tag, så tilbyder campingpladsudbyderen også fire ferielejligheder samt et udvalg af gæsteværelser. De hyggelige ferielejligheder ligger i hovedbygningen på selve campingpladsen. Hver ferielejlighed byder på to soveværelser, et lille køkken og et stort opholdsrum samt en flot udsigt udover havet. Gæsteværelserne befinder sig på et gårdanlæg ca. 100 m. fra stranden. Bygningen byder på et fælleskøkken, badeværelser og opholdsstuer, som gæsterne bruger i fællesskab under opholdet. Huset kan også lejes ud eksklusivt til f.eks. en gruppe eller en familiesammenkomst. I kan læse mere om mulighederne på udbyderens hjemmeside (på tysk) eller kontakte udbyderen direkte, for at høre nærmere.

Tip til naturelskere: før og efter hovedsæsonen bliver der stille på Campingplatz Seehof

Campingpladsen er også en spændende destination før og efter hovedsæsonen for dem, der vil nyde ensomheden på landet. Her er der gode chancer for, at have hele græsarealet for sig selv.

Geltinger Birk er det største naturområde i regionen

Hovedattraktionen i området er nok naturområdet Geltinger Birk, som er en fredet halvø, der markerer grænsen mellem Flensborgs yderfjord og den åbne Østersø. Naturområdet er 773 hektar stor og dermed det største naturområde i regionen. Halvøen inviterer til udstrakte vandreture og er især for dem, der interesserer sig for fugle, en spændende seværdighed, især når rejsetiden for trækfuglene er i gang og der er mange flyvende gæster andre steder fra.

Seværdighederne i Flensborg og Slesvig ligger ikke om hjørnet, men kan nemt klares på en dagtur

Pladsens smukke beliggenhed ude på landet medfører selvfølgelig, at der skal regnes med en lidt længere køretur til mange af Sydslesvigs seværdigheder. Den hyggelige, lille fiskerby Kappel med sit historiske fiskerkvarter og damptoget "Angelner Dampfeisenbahn" kan nås på en lille halv time i bil. For at komme til Flensborg med sine museer, gode shopping-muligheder og et godt udvalg af barer og spisesteder skal i indregne en lille times køretid. Det samme gælder Slesvig med museerne på Gottorp Slot, Vikingemuseet Hedeby og Danevirke Museum.

Tag i forlystelsesparken med hele familien eller på cykeltur langs Flensborg Fjord

For familier med børn er især Barfusspark Schwackendorf (et kvarters køretid) og forlystelsesparken Tolkschau (45 minutters køretid) et besøg værd.

Derudover byder nærområdet på gode muligheder for at gå på opdagelse i landskabet på cykel. Østersøruten er f.eks. en skiltet cykelsti på 430 km mellem Flensborg og Lübeck, som følger kysten langs Østersøen. I denne sammenhæng byder især afsnittet langs Flensborgs yderfjord på en smuk natur og et flot landskab og nogle af afsnittene går endda direkte langs vandet.

Generel information

Sted Campingplatz Seehof
Gammeldamm 5, 24395 Pommerby, Tyskland
Overnatningstype Campingplads
Målgruppe Voksne / par, Ældre, Familier
Telefonnummer +49 4643 69 3
E-mail info@camping-seehof.de
Betjening på dansk Nej
Receptionens åbningstider
1. April - 31. Oktober
Mandag - Søndag:
08:00-18:00
Check in tidligst 11:00
Check ud senest 12:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt
Booking URL Book her!
Antal standpladser 40
Tager imod grupper Nej

Service og faciliteter

Parkeringspladser
Wi-fi
Faciliteter til campingbiler (toilettømning, vandpåfyldning m.m.)
Vaskerum med vaskemaskine / tørretumbler
Strøm
Brusefaciliteter
Toiletter

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Tematisk forbindelse til mindretallet: Nej

Andre vigtige informationer
  • For ferielejligheder og gæsteværelser udlejes året rundt og der gælder særlige check-ind og check-ud tider.
Andre særlige tilbud
  • Udlejning af ferielejligheder og gæsteværelser

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden