Logo af Campingplatz Seehof i Pommerby ved Gelting

Campingplatz Seehof

Foto: Andreas Große

Du er her

Camping, ferielejligheder og gæsteværelser direkte til havet

Er I på udkig efter en campingplads med gode muligheder for at nyde havet og naturen? Campingplatz Seehof ligger direkte til en dejlig strand og der er gode muligheder for lange cykel- og vandreture. Og hvis I lyst til kultur, shopping og lidt natteliv, så kan I nå til Flensborg eller Slesvig på under en time.

Mens strandene omkring turistbyer som Flensborg, Damp og Egernførde hurtigt kan blive lidt overfyldte på en smuk sommerdag, så er der til gengæld masser af plads når man kommer lidt længere ud på landet. Det er også derfor, at mange af de lokale fra f.eks. Flensborg gerne kører 10 - 20 min længere, når de skal til stranden eller på en udflugt i det grønne.

Campingplads med fin strand direkte ved Østersøen

Campingpladsen Seehof ligger ved det markante fyrtårn Falshoved (Falshöft) i nærheden af Gelting mellem Flensborg og Kappel. Her er Flensborg Fjord allerede gået over i det åbne hav, således at man fra stranden i klart vejr kan se hele vejen over til Ærø og Als. Stranden ligger kun et stenkast fra Campingpladsen og er derfor er pladsen oplagt for alle dem, der går efter naturoplevelser lidt uden for de turistede hotspots.

Gode faciliteter og mulighed for at købe rundstykker om morgenen

Pladsen har i alt 150 pladser, af hvilke 40 er forbeholdt feriegæster. Pladserne for gæsterne ligger på landsiden af campingpladsen. Det er dog muligt for gæster at reservere to pladser tæt på vandet i nærheden af indkørslen og hovedbygningen. Gæstepladserne er parcelleret og ca. 100 kvadratmeter store. Der er sat strømkasser op i midten af rækkerne på 5 pladser hver, hvilket betyder, at I skal medbringe en ledning på mindst 30 m længde. Pladserne er ikke udstyret med egen tilslutning til vand og kloak, men der er faciliteter til påfyldning af vand og udtømning af kloaktanke på pladsen. Der er to sanitetsbygninger, en i nærheden af gæstepladserne og en ved hovedindkørslen til campingpladsen. Her er der også en lille kiosk, hvor man kan købe rundstykker, is, tidsskrifter og et lille udvalg af de vigtigste dagligvarer. Hunde er velkomne, men de skal altid føres i snor.

Campingpladsudbyderen tilbyder også ferielejligheder og gæsteværelser

Hvis I skulle foretrække at bo under et fast tag, så har campingpladsen også fire ferielejligheder samt et udvalg af gæsteværelser. De hyggelige ferielejligheder ligger i hovedbygningen på selve campingpladsen. Hver ferielejlighed har to soveværelser, et lille køkken og et stort opholdsrum samt en flot udsigt over havet. Gæsteværelserne befinder sig på et gårdanlæg ca. 100 m. fra stranden. Bygningen har et fælleskøkken, badeværelser og opholdsstuer, som gæsterne bruger i fællesskab under opholdet. Huset kan også lejes ud alene til f.eks. en gruppe eller en familiesammenkomst. I kan læse mere om mulighederne på udbyderens hjemmeside (på tysk) eller kontakte udbyderen direkte, for at høre nærmere.

Tip til naturelskere: før og efter hovedsæsonen bliver der stille på Campingplatz Seehof

Campingpladsen er også en spændende destination i lavsæsonen for dem, der vil nyde ensomheden på landet. Her er der gode chancer for, at have hele græsarealet for sig selv.

Geltinger Birk er det største fredede naturområde i regionen

Hovedattraktionen i området er nok naturområdet Geltinger Birk, som er en fredet halvø, der markerer grænsen mellem Flensborgs yderfjord og den åbne Østersø. Naturområdet er 773 hektar stor og dermed det største naturområde i regionen. Halvøen inviterer til vandreture og er et must for dem, der interesserer sig for fugle - især når rejserne for trækfuglene er i gang og der er mange flyvende gæster andre steder fra.

Dagsture til seværdighederne i Flensborg og Slesvig 

Pladsens smukke beliggenhed ude på landet medfører selvfølgelig, at der skal regnes med en lidt længere køretur til mange af Sydslesvigs seværdigheder. Den hyggelige, lille fiskerby Kappel med sit historiske fiskerkvarter og damptoget "Angelner Dampfeisenbahn" kan nås på en lille halv time i bil. For at komme til Flensborg med museer, gode shopping-muligheder og et godt udvalg af barer og spisesteder skal man regne en lille times køretid. Det samme gælder Slesvig med museerne på Gottorp Slot, Vikingemuseet Hedeby og Danevirke Museum.

Tag i forlystelsesparken med hele familien eller på cykeltur langs Flensborg Fjord

For familier med børn er især Barfusspark Schwackendorf (et kvarters køretid) og forlystelsesparken Tolkschau (45 minutters køretid) et besøg værd.

Derudover byder nærområdet på gode muligheder for at gå på opdagelse i landskabet på cykel. Østersøruten er f.eks. en skiltet cykelsti på 430 km mellem Flensborg og Lübeck, som følger kysten langs Østersøen. I denne sammenhæng byder især afsnittet langs Flensborgs yderfjord på en smuk natur og et flot landskab og nogle af afsnittene går endda direkte langs vandet.

Generel information

Sted Campingplatz Seehof
Gammeldamm 5, 24395 Pommerby, Tyskland
Overnatningstype Campingplads
Målgruppe Familier, Voksne / par, Ældre
Telefonnummer +49 4643 69 3
E-mail info@camping-seehof.de
Betjening på dansk Nej
Receptionens åbningstider
1. April - 31. Oktober
Mandag - Søndag:
08:00-13:00
15:00-18:00
Check in tidligst 11:00
Check ud senest 12:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt
Booking URL Book her!
Antal standpladser 40
Tager imod grupper Nej

Service og faciliteter

Parkering
Wi-fi
Brusefaciliteter
Faciliteter til campingbiler (toilettømning, vandpåfyldning m.m.)
Strøm
Toiletter
Vaskerum med vaskemaskine / tørretumbler

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre vigtige informationer
  • Ferielejligheder og gæsteværelser udlejes året rundt, dog med særlige check-ind og check-ud tider.
Andre særlige tilbud
  • Udlejning af ferielejligheder og gæsteværelser

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden