Ostsee Resort Damps logo

Ostsee Resort Damp

Foto: Ingolf Schmidt

Du er her

Feriepark på Sydslesvigs østkyst

Spændende familieferie ved havet til en fornuftig pris? I Ostsee Resort Damp kan du nyde wellness eller nogle hyggelige timer på restaurant, mens børnene bliver passet og nyder de mange spændende aktiviteter.

Østersøbadet Damp (Ostseebad Damp) ligger på halvøen Svans (Schwansen) direkte ved østersøkysten mellem byerne Kappel (Kappeln) og Egernførde (Eckernförde). Området er kendt for sit smukke, bakkede landskab mellem fjorden Slien og Egernførde Fjord og de mange hyggelige landsbyer og herregårde, der især ligger spredt ud langs kysterne.

Den lille by Damp er et kendt feriested med lystbådehavn, hyggelige caféer og spisesteder og lange, fine strande. Ostsee Resort Damp, som er et stort feriecenter, byder på alt hvad der skal til, når man både vil slappe af og opleve noget. Feriestedet er særlig egnet til børnefamilier og der er mange tilbud til de små gæster og pasningsordninger, hvis forældrene skulle trænge til at nyde lidt voksentid.

Stort, familievenligt feriecenter med over 400 hotelværelser og et udvalg af sommerhuse

Feriecentret har 400 hotelværelser i forskellige kategorier. Lige fra enkle standardværelser på 25 kvadratmeter til store suiter og familieværelser, som kan være indrettet som en stue med to soverum eller to hotelværelser, der ligger ved siden af hinanden, og som er forbundet med en dør. Prisniveaet er meget rimeligt og indretningen er moderne, enkel og meget familievenlig. Mange af værelserne har egen balkon og en pragtfuld udsigt over havet.

Hvis I ikke vil bo på hotel, så tilbyder Ostsee Resort Damp også et udvalg af sommerhuse med eget køkken. Der er både tilbud i premiumklassen og lidt enklere, men mindst lige så hyggelige blokhuse og A-huse med stejle tage, som går helt ned til jorden og som bevirker en spændende indretning.

Spændende restauranter med fokus på familiers behov og spændende gastronomiske oplevelser à la carte

Der er restauranter og barer for enhver smag og behag. Der er to buffet-restauranter, hvoraf det ene er lidt finere og retter sig overvejende mod et voksent publikum. Den anden buffet-restaurant er kendeegnet ved en afslappet atmosfære og er primært indrettet til børnefamilier. Der er et legehjørne og et stort udvalg af børneretter, således, at de små gæster også under måltiderne kan have det sjovt sammen.

Er I til et lidt mere spændende og individuelt gastronomisk udvalg, så kan I spise i á la carte restauranten Isfjord, som har et væld af kulinariske oplevelser, der til et omfattende vinkort og en flot udsigt over lystbådehavnen. Hvis I er på stranden, er der ingen grund til at gå hele vejen tilbage til hotellet. Vin's Diner ligger direkte ved stranden og både indretningen og retterne, som går på burger, caesar salad, cheesecake og lignende ting, tilføjer lidt amerikansk strandkultur til din badeferie. Udover hotellets egne tilbud, er der mange andre spændende barer og spisesteder rundt omkring havnen. Bemærk, at hunde er velkomne på hotellet, men at disse af hygiejniske årsager ikke må komme med på restauranterne. Dog er dyr velkomne på restauranternes terrasser.

Spa og wellness på 4.000 kvadratmeter med fitnesscenter

Hvis du for alvor trænger til at slappe af, så kan du glæde dig til den 4.000 kvadratmeter store wellness- og spa-afdeling. Du kan vælge mellem otte forskellige saunaer, som er arrangeret i smukke og stemningsfulde omgivelser. Hvis du ønsker at røre dig før eller efter saunaen, kan du tage en svømmetur i det opvarmede saltvandsbad, hvor du igen møder en pragtfuld udsigt over havet. Derudover er der et stort udvalg af individuelle wellnesstilbud og behandlinger, som. f.eks. peelings og massager, kosmetiske behandlinger, ayurveda, særlige individuelle karbade og meget andet. Hvis du får lyst til at træne, så er der også et fitnesscenter, hvor du kan træne på moderne redskaber med udsigt henover havnen, stranden og promenaden.

Forlystelsesbad med op til 100 meter lange rutsjebaner

Et high-light - især for børnene - er forlystelsesbadet Entdeckerbad med to op til 100 meter lange rutsjebaner, børne-bassin og selvfølgelig også muligheden for at få noget godt at spise. Som alternativ til den klassiske sauna, som jo i Tyskland kun må benyttes uden badetøj, har Entdeckerbad nogle saunahytter, som tillader badetøj.

Mange indendørs- og udendørsaktiviteter og mulighed for at få passet børnene

Især børnefamilierne kan glæde dig til et stort udvalg af aktiviteter, hvoraf mange tilbydes indendørs og derfor er et godt alternativ, når vejret ikke er til udendørs aktiviteter. Udover forlystelsesbadet er der et indendørs legeland, som er egnet til lidt større børn. For de mindre børn er der børneklubben (Kids Club), hvis du som forælder har brug for lidt voksentid i wellnessafdelingen eller et godt restaurantbesøg. Derudover er der også en bowlingbane og et stort udvalg af outdoor-aktiviteter i nærheden, f.eks. ridning, vandski og wakeboard, udlån af motorbåde og meget mere.

Firma-events i Ostsee Resort Damp

Hotellet tilbyder lokaler og faciliteter til seminarer og andre firmaarrangementer til op til 500 personer. Hotellets størrelse, gør det muligt at gæsterne kan bo på hotellet og der er mange muligheder for at tilrettelægge et spændende rammeprogram, der inddrager omgivelserne og hotellets tilbud. Alle lokaler er udstyret med moderne præsentationsudstyr. Kontakt venligst hotellet, for at høre mere om mulighederne.

Bryllup i Ostsee Resort Damp med romantisk vielse på stranden

I Ostsee Resort Damp kan du blive gift direkte på stranden og hotellet hjælper gerne med at organisere vielsen. Derudover kan I holde jeres bryllup på hotellet og selvfølgelig er der mulighed for at overnatte på stedet, hvis man ikke vil tage hjem sent om aftenen efter festen. 

Tag en tur med damptoget i Kappel eller besøg smukke Egernførde

Der er der ikke langt til byerne Kappel og Egernførde. Begge byer har smukke, gamle fiskerkvarterer med historiske huse, hyggelige gyder og smukke havne og der er gode indkøbsmuligheder og spisesteder. I Kappel kan du komme ud at køre med Damptoget Angelner Dampfeisenbahn, som kører til Sønderbrarup. Turen kan også kombineres med en bådtur på Slien mellem Kappel og Lindånæs (Lindaunis). Derudover er den lille havneby Arnæs (Arnis) et besøg værd. Byen er med sine 300 indbyggere nemlig den mindste by i hele Tyskland og en aldeles hyggelig havneby ved Slien.

Besøg UNESCO verdensarvsstederne i Slesvig eller det danske mindretal i Flensborg

Ønsker I et lidt mere omfangsrigt kulturprogram, så er det værd at tage turen til Slesvig, hvor man kan besøge UNESCO Verdensarvsstedet Danevirke og Vikingemuseet Hedeby (Haithabu) samt Gottorp Slot. En anden dagstur kunne gå til Flensborg, som har rigelige shopping- og sightseeing-muligheder og som især i Norderstrasse på det danske centralbibliotek og på Flensborghus byder på koncerter og andre danske kulturarrangementer.

I bil til Ostseebad Damp

Hvis i rejser i bil, er den nemmeste måde at køre på motorvejen E 45 (A 7 i Tyskland) hele vejen til Slesvig og derfra på landevejen via Egernførde. Fra grænsen tager turen lidt over en time. Turen via Kappel eller ad de små veje henover halvøen Angel, som nogle navigationsanlæg anbefaler, kan kun anbefales, hvis i er indstellet på mange sving og smalle, bakkede veje. Disse ruter er dog meget smukkere end motorvejen og de store landeveje.

Med tog og bus til Damp

Damp ligger langt væk fra de nærmeste banegårde i f.eks. Egernførde eller Flensborg. Det er muligt at rejse med tog og bus fra Danmark til Damp, men det er lidt omstændeligt. Der er enkelte gode forbindelser via Flensborg. DSB kører med InterCity-tog hele vejen til Flensborg, hvor I skal skifte til bybussen til Flensborgs busstation ZOB. Her skiftes til bussen mod Kappel og fra Kappel er der en bus, der kører direkte til hotellet i Damp. Der er også forbindelser via Flensborg og Egernførde, hvor man kan tage toget til Egernførde, hvorefter man skal tage bussen. Rejsen indebærer kun to skift, men opholdet i Egernførde er tidskrævende. Rejsen fra Fredericia tager alt efter forbindelse mellem lidt over tre til lidt over fire timer. Forbindelserne kan ikke ses på DSB-Udlands hjemmeside, men indtast jeres startbanegård i Danmark og hotellets adresse på Deutsche Bahns hjemmeside (på tysk), hvorefter forbindelserne vises.

Generel information

Sted Ostsee Resort Damp
Seeuferweg 10, 24351 Damp, Tyskland
Overnatningstype Hotel
Målgruppe Familier, Lærere / skoler, Virksomhedsledere / firmaer, Voksengrupper, Voksne / par, Ældre
Telefonnummer +49 4352 80 66 6
E-mail ostsee-resort@damp.de
Betjening på dansk Ja
Check in tidligst 17:00
Check ud senest 11:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Booking URL Book her!
Antal værelser 400
Antal twin-værelser 96
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 2000

Service og faciliteter

Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Adgang til offentlig transport
Busparkering
Legeplads på stedet
Parkering
Wi-fi
Cykeludlejning eller cykler til rådighed
Eget badeværelse
Ekstra senge (tillægsgebyr)
Fitnessfaciliteter
Halvpension
Helpension
Legeplads på stedet
Morgenmad
Pool
Præsentationsudstyr ved leje af lokaler

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre vigtige informationer
  • Wifi tilgængelig i nogle af værelserne
  • Hunde tilladt efter forudgående aftale (ekstra gebyr kan forekomme)
Andre særlige tilbud
  • Ostsee Resort Damp er et stort feriecenter, der udover hotelværelser, tilbyder 207 feriehuse og ferielejligheder.

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden