Logo af Hotel ConventGarten i Rendsborg

Hotel ConventGarten

Foto: Hotel ConventGarten

Du er her

Bo direkte ved Sydslesvigs Canal Grande

Bo med direkte udsigt til snesevis af forbipasserende skibe. På Hotel ConventGarten bor du direkte ved byens mest populære seværdighed - Kielerkanalen.

Rendsborg ligger ved Kielerkanalen, som sammen med floden Ejderen (Eider) danner Sydslesvigs sydlige grænse. Byen er kendt for at have været den vigtigste garnisonsby - næstefter København - for det danske monarki i 1800-tallet. Og mange seværdigheder vidner om denne spændende periode i byens historie. Byen er et vigtigt centrum for områdets befolkning og der er gode muligheder for sightseeing og shopping i midtbyen. Udover de mange museer og udstillinger byder byen med Kielerkanalen på en spændende og meget udsædvanlig seværdighed med over 100 skibe, der dagligt passerer byen. På trods af, at Rendsborg udfra en sydslesvigsk synsvinkel ligger i udkanten af landsdelen, danner byen det geografiske centrum i den tyske delstat Slesvig-Holsten. Dette gør, at man nemt kan gennemføre dagture til større byer og andre seværdigheder i Sydslesvig og det sydlige Slesvig-Holsten.

Et hotel, hvor store skibe fra nær og fjern glider stille gennem forhaven

Hvis du er lidt af en skibs-nørd og på udkig efter et spændende overnatningssted, hvorfra du har udsigt til byens mest markante seværdighed, så er Hotel ConventGarten et must. Hotellet har eksisteret siden 1874. I 1895 åbnede den kunstigt anlagte Kielerkanal, som i dag bogstavelig talt løber gennem hotellets forhave. Dette betyder, at du i modsætning til mange andre turister ikke behøver at bevæge dig udendørs for at nyde synet af de mange store skibe fra nær og fjern, der glider forbi. Du kan blot nyde det fascinerende syn fra dit hotelværelse eller fra hotellets restaurant.

Gode, moderne værelser med spændende beliggenhed til en fornuftig pris

Hotellet har 80 værelser, som udgør forskellige kategorier fra forholdsvis enkle standardværelser til store suiter og familieværelser. Værelsernes indretning er forholdsvis enkel og moderne og de større værelser har direkte udsigt til kanalen. Hunde må gerne medbringes, men kun efter forudgående aftale og der opkræves et særskilt gebyr.

Traditionelle slesvig-holstenske retter med moderne twist og spændende sæsontilbud

Hotellets restaurant tilbyder retter á-la-carte, som tager udgangspunkt i det traditionelle slesvig-holstenske køkken, men med et moderne twist. Hotellet tilbyder derudover særlige retter og menuer, der skifter månedsvis og indeholder sæsonens og regionens fødevarer. I starten af hver måned er der stor søndagsbrunch. Kontakt evt. hotellets personale, for at høre mere og for at bestille et bord.

Wellness efter en lang sightseeing-dag

Hotellet har en lille wellness-afdeling med almindelig sauna og infrarød sauna (skånsom sauna). Derudover forskellige brusebade, en isrende, hvor man kan køle af efter saunaturene, og et lille hvileområde.

Store kapaciteter til dit firma-arrangement med kanal-flair

Hvis du søger et sted med et særligt twist til dit næste firma-arrangement, så byder hotellet på i alt seks sale og lokaler, som egner sig til både seminarer, foredrag, workshops, receptioner og andre større arrangementer. Hotellet har i denne sammenhæng kapacitet til maks. 320 gæster, hvoraf 200 kan være i en af de to største festsale. Alle lokaler er udrustet med moderne præsentationsudstyr og hotellets personale er selvfølgelig behjælpelig med at tilrettelægge arrangementet og gerne også rammeprogram, hvor det er oplagt at inddrage byens seværdigheder og den smukke natur i regionen.

Hold dit bryllup eller anden familiefest foran en maritim kulisse

Hotellets festsale kan selvfølgelig også bookes til privatfester som f.eks. bryllupper, hvor kanalen med sine skibe og den historiske højbro danner en romantisk kulisse for den vigtigste dag i livet. Hotellets restaurant tilbyder forskellige menu- og buffet-forslag og der er særlige bryllupstilbud, der selvfølgelig tager højde for brudeparrets særlige ønsker på den store dag.

Stort udvalg af spændende museer og udstillinger i Rendsborg. 

Rendsborg er med sine knap 30.000 indbyggere en af de største byer i Sydslesvig og danner et vigtigt centrum for områdets befolkning. Gågaden i den historiske midtby byder på gode shopping-muligheder og der er mange kulturelle seværdigheder, som man kan tage hul på. Museerne i kulturcentret (Museen im Kulturzentrum) fortæller om byens (danske) historie, mens det Jødiske Museum (Jüdisches Museum Rendsburg) giver indblik i de slesvig-holstenske jøders historie

Besøg NordArt, en af de største kunstudstillinger i Europa indenfor samtidskunst

I nabobyen Bydelstorp (Büdelsdorf) venter jer et ægte kulturelt high-light, hvis I interesserer jer for kunst. Kunstudstillingen NordArt er en af de største udstillinger af samtidskunst i Europa og finder sted på Kunstwerk Carlshütte hver sommer. Carlshütte var et stort jernstøberi og de gamle, imponerende fabrikshaller huser i dag udstillingen og er i sig selv en spændende seværdighed. Man kan derudover høre og se mere om byens fortid som industricentrum i Museet for Støbejernskunst i Bydelstorp (Eisenkunstguss Museum Büdelsdorf), hvor 180 udstillingsgenstande vidner om denne spændende blomstringstid i regionen.

Noget til halsen i Whiskymuseet i Holtbunge

Hvis du efter den megen kultur skulle være blevet tør i halsen, er et besøg på Whiskymuseet i Holtbunge (Holzbunge) alle pengene værd. Her venter der en udstilling af over 7.000 whiskyflasker og der er selvfølgelig mulighed for prøvesmagning og køb af nye Whiskyforsyninger til lageret derhjemme.

Tag en cykeltur langs Kielerkanalen fra Vadehav til Østersøen

Tusindvis af turister tiltrækkes hvert år af Kielerkanalen, som løber som et vandret bånd gennem det bakkede, sydslesvigske landskab. Det flade terræn langs kanalen er oplagt til opdagelse på cykel langs kanalen. Du kan vælge mellem to cykelruter, som begge fører dig fra sluseanlægget ved Elbens udmunding ud i Vadehavet/Nordsøen til sluseanlægget i Kiel, hvor kanalen munder ud i Kiel Fjord. Den ene, ekspressruten, følger stort set kanalen og store dele af rutens forløb går direkte langs vandet. Her har du mulighed for at møde op til 100 skibe dagligt og ruten går direkte forbi Hotel Convent Garten. Den anden rute, NOK-Route (NOK er afkortelsen for Nord-Ostsee-Kanal), er noget længere, da den også indeholder spændende seværdigheder og smukke byer i baglandet.

Tag på dagsture til andre spændende seværdigheder i Sydslesvig og det sydlige Slesvig-Holsten

Rendsborgs centrale beliggenhed i delstaten gør, at man nemt kan foretage dagsture til spændende seværdigheder i regionen. Slesvig med f.eks. verdensarven Vikingebyen Hedeby (Haithabu) og Danevirke ligger kun en halv times kørsel fra Rendsborg. Derudover kan man tage et smut til Vadehavet, til rombyen Flensborg, den slesvig-holstenske hovedby Kiel og endda til storbyen Hamborg.

Tag fra Danmark til Rendsborg. Gode forbindelser hveranden time

Rendsborg ligger ca. 60 km syd for den dansk-tyske grænse i Padborg. Turen fra grænsen tager ca. 45 minutter og der er motorvej hele vejen til Rendsborg.
Hvis du ikke vil køre selv, kan du med fordel tage toget fra Danmark hele vejen til Rendsborg, da byen ligger på hovedstrækningen mellem Fredericia, Flensborg og Hamborg. DSB kører med InterCity-tog hele vejen til Flensborg, hvor du skal skifte til toget mod Hamborg hhv. Neumünster, som også stopper i Rendsborg. Der er også enkelte direkte forbindelser fra Fredericia. Ellers skal du regne med et skift i Flensborg. Rejsen fra Fredericia tager ca. to timer.
Fra banegården er der ca. 1,6 km til hotellet, hvilket svarer til omtrent 20 minutter til fods.

Generel information

Sted Hotel ConventGarten
Hindenburgstraße 38-42, 24768 Rendsburg, Tyskland
Overnatningstype Hotel
Målgruppe Voksengrupper, Voksne / par, Virksomhedsledere / firmaer, Ældre
Telefonnummer +49 4331 59 05 0
E-mail info@conventgarten.de
Betjening på dansk Nej
Check in tidligst 15:00
Check ud senest 11:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Booking URL Book her!
Antal værelser 80
Antal twin-værelser 80
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 160
Antallet af stjerner

Service og faciliteter

Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Adgang til offentlig transport
Busparkering
Handicapvenligt
Parkering
Wi-fi
Cykeludlejning eller cykler til rådighed
Eget badeværelse
Ekstra senge (tillægsgebyr)
Halvpension
Helpension
Morgenmad
Restaurant med bar / lounge
Terrasse
Udlejning af lokaler / konferencerum

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre vigtige informationer
  • Udsigt til Kielerkanalen (Nord-Ostsee-Kanal), som er en af verdens mest benyttede kunstige vandveje
  • Hunde tilladt efter forudgående aftale - mod ekstra gebyr.
Andre særlige tilbud
  • Sauna

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden