Logo af Onno Hotel by Norman i Rendsborg

ONNO Hotel by Norman

Foto: Pernille Nygård

Du er her

Lifestyle-boutique-hotel i kanalbyen

Flot design til en fair pris. ONNO Hotel by Norman midt i Rendsburg har det hele.

Byen Rendsborg (Rendsburg) ligger ved Kielerkanalen, som sammen med floden Ejderen (Eider) danner Sydslesvigs sydlige grænse. Og kanalen, som betegnes for værende den mest trafikerede kunstige vandvej i verden, er da også en af de vigtigste seværdigheder i byen. Store skibe, som via kanalen undgår at skulle hele vejen omkring Jylland for at komme fra Vesterhavet til Østersøen og omvendt, passerer dagligt forbi i snesevis. Derudover er byen kendt for den internationalt kendte kunstudstilling NordArt, forskellige museer i byen og byens højbro, som er en jernbanebro i stål fra 1913.

Spændende designværelser, lejligheder og lodges i boutique-stil

ONNO Hotel by Norman ligger midt i den gamle by mellem kanalen og Ejderen og byder på 50 værelser i forskellige kategorier fra enkle dobbeltværelser til store lejligheder og lodges. Alle værelser og lejlighederne er individuelt indrettede og har alle sammen et fint kunstnerisk twist. Der er mange spændende designelementer og overalt i hotellet møder man kunstværker, som er blevet skabt specielt til hotellet. Lejlighederne er delvis udstyret med køkken og der er også særlig indrettede familielejligheder. Et særligt tilbud er hotellets lodge, som er et rækkehus med egen have og som er indrettet i boutique-stil med blandt andet et whirlpool-badekar.
Hotellet har ikke egen restaurant, men der er en stor og varieret morgenmadsbuffet, så man kan få en god start på dagen.

Særlige tilbud til cyklister

Sydslesvig har et veludbygget net af cykelruter og især vejene omkring Kielerkanalen er populære blandt cyklisterne. På ekspressruten langs kanalen undgår man bakker og ud over de mange store skibe er der mange spændende seværdigheder langs ruten. Hotellet tager derfor særlig hensyn til cyklister, der vælger at overnatte på ONNO. Der er blandt andet mulighed for at få madpakker med til næste etape. Man kan vaske og tørre tøj samt udstyr på hotellet og der tilbydes reparationskits, hvis man skulle have brug for at lappe et dæk.

Gode sightseeing- og shoppingmuligheder i Rendsborg. I bymuseerne kan du fordybe dig i byens historie

Rendsborg er med knap 30.000 indbyggere en af de største byer i Sydslesvig og et vigtigt centrum for indbyggerne i regionen. Byen har et smukt centrum med mange historiske bygninger og gode shopping-muligheder. Der er mange spændende kulturelle seværdigheder som f.eks. Museen im Kulturzentrum, hvor man kan lære alt om byens og regionens (danske) historie, og det Jødiske Museum (Jüdisches Museum Rendsburg), hvor man får indblik i jødernes historie i Slesvig-Holsten.

Whisky...og en af Europas største udstillinger om samtidskunst.

Hvis I interesserer jer for kunst, så er der med den internationalt anerkendte kunstudstilling NordArt et ægte high-light i Bydelstorp (Büdelsdorf) i sommermånederne. NordArt er en af de største udstillinger af samtidskunst i Europa og selve udstillingsarealet, Kunstwerk Carlshütte, som er et nedlagt jernstøberi, er en spændende seværdighed i sig selv. På grund af stedets historie indenfor jernstøberi ligger Eisenkunstguss Museum Büdelsdorf (Bydelstorp Museum for Støbejernskunst) lige i nærheden, hvor man kan beundre 180 historiske udstillingsgenstande indenfor faget. Og hvis I interesserer jer for Whisky, kan I tage et smut til Holtbunge (Holzbunge) 10 km udenfor Rendsborg, hvor Whiskymuseet byder på en samling af over 7.000 Whisky-flasker med mulighed for at prøvesmage og at købe nye forsyninger til lageret derhjemme.

Cykl langs Kielerkanalen hele vejen fra Østersøen til Vesterhavet - eller omvendt

Kielerkanalen er et smukt område for cyklister. Der er to cykelruter, der fører langs kanalen: Ekspresruten følger kanalen stort set hele vejen fra Vesterhavet til Østersøen og man cykler det meste af vejen langs vandet. NOK-ruten (NOK = Nord-Ostsee-Kanal) er noget længere, da ruten ofte fører væk fra kanalen for at inddrage spændende seværdigheder og smukke naturområder i baglandet. Kanalen besejles af over 100 skibe hver dag. Så hvis man begejstres over hvordan op til 250 m lange skibe skærer sig igennem det smukke sydslesvigske landskab, så er der virkelig noget at glæde sig til.

Rendsborg ligger meget centralt i forhold til andre seværdigheder i Sydslesvig og resten af Slesvig-Holsten

Rendsborg ligger tæt på det geografiske centrum i delstaten Slesvig-Holsten. Dette gør, at der ikke er langt til de spændende historiske seværdigheder i Slesvig som f.eks. UNESCO verdensarven Hedeby (Haithabu) og Danevirke, til rombyen Flensborg, til Vadehavet og til Slesvig-Holstens hovedby Kiel. Derudover kan man nemt tage et smut til storbyen Hamborg en af dagene, som ligger godt og vel en time i bil fra Rendsborg.

Gode togforbindelser fra Danmark til Rendsborg

Rendsborg ligger ca. 60 km syd for grænsen ved Padborg og turen fra grænsen tager ca. 45 minutter i bil. Der er motorvej hele vejen.

Rendsborg ligger derudover ved togstrækningen mellem Fredericia, Flensborg og Hamborg. DSB kører hele vejen til Flensborg med InterCity-tog. Her skal I skifte til toget mod Hamborg hhv. Neumünster, som kommer igennem Rendsborg. Turen fra Fredericia til Rendsborg tager ca. 2 timer. Der er endda enkelte direkte forbindelser. Ellers skal i regne med det ene skift i Flensborg. Fra banegården i Rendsborg er der ca. 750 m hhv. 10 minutter til fods til hotellet.

Generel information

Sted ONNO Hotel by Norman
Königstraße 4, 24768 Rendsburg, Tyskland
Overnatningstype Hotel
Målgruppe Voksengrupper, Voksne / par, Virksomhedsledere / firmaer, Ældre, Familier, Studerende, Lærere / skoler
Telefonnummer +49 4331 58 910
E-mail info@onnohotel.com
Betjening på dansk Ja
Receptionens åbningstider Mandag - Søndag:
06:00-22:00
Check in tidligst 12:00
Check ud senest 11:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Booking URL Book her!
Antal værelser 50
Antal twin-værelser 10
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 120
Antallet af stjerner

Service og faciliteter

Adgang til offentlig transport
Busparkering
Handicapvenligt
Parkering
Wi-fi
Cykeludlejning eller cykler til rådighed
Eget badeværelse
Ekstra senge (tillægsgebyr)
Have
Morgenmad
Opladning til elbiler
Terrasse

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre vigtige informationer
  • Ankomst efter kl 22:00 og afrejse efter kl. 11:00 skal aftales med receptionen på forhånd.
  • Hotellets parkeringspladser skal reserveres på forhånd og koster 12 € per dag.

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden