Alt

Dorint Söl'ring Hof

Foto: Dorint Söl'ring Hof

Du er her

Luksusferie på 5-stjernet niveau

Silds svar på "Badehotellet" - men i 5-stjernet kategori. Strand lige foran hotellet, 15 værelser med egen strandkurv og 2-stjernet Michelin-restaurant. På Söl'ring Hof ved man, hvordan man skaber uforglemmelige oplevelser. Det her er indbegrebet af et luksuriøst hotelophold på en af Tysklands smukkeste øer,

Øen Sild (Sylt) ligger ude i Vadehavet ud for den sydslesvigske og sønderjyske vestkyst. Øen er en af de mest populære feriedestinationer i Tyskland, men er i særlig grad kendt for tilholdssted for Tysklands prominente jet-set. Derfor undrer det ikke, at øen byder på nogle af de mest luksuriøse overnatningssteder i Nordtyskland.

Luksushotel med familiær atmosfære

Det 5-stjernede hotel Söl'ring Hof ligger i udkanten af den lille by Rantum midt i klitterne og direkte til stranden. Hotellet er i særlig grad kendt for sin restaurant med den tyske kok og køkkenchef Jan-Philipp Berner i spidsen og som blev tildelt to stjerner af MICHELIN guiden. Hotellet byder på alt, hvad et luksuriøst ferieophold ved stranden har brug for: Flotte værelser, en enestående service, wellness og direkte adgang til stranden, havet og Silds enestående natur. Samtidig lægger hotellet vægt på en familiær atmosfære og, at der er en afslappet tilgang til gæsterne. Med sine kun 15 værelser er hotellet den absolutte modsætning til de mere klassiske hotel tilbud.

Tre værelseskategorier fra små, intime dobbeltværelser til luksuriøse suiter

Hotelbygningen er et smukt og stort stråtækt hus i frisisk stil med en flot udsigt over havet. De 15 værelser strækker sig over tre kategorier, fra små dobbeltværelser over rummelige maisonette-lejligheder over to etager til store og særlig luksuriøse suiter. Dobbeltværelserne har en eksklusiv indretning og udsigt over henholdsvis Vadehavet, klitterne eller det åbne hav. Det store klitværelse (Dünenzimmer) byder som et særligt highlight på en stor terrasse med egen, opvarmet strandkurv, der også gør det til en nydelse at sidde udenfor på en kølig sommeraften. Begge Maisonette-lejligheder byder på en flot udsigt over strand og hav fra stuen og en attraktiv rumopdeling på to plan, hvoraf soveværelset altid ligger på øverste plan lige under stråtaget. Også fra badekarret kan man nyde udsigten over det til tider oprørte hav. De to suiter på 60 hhv. 70 kvadratmeter byder på yderligere luksus og komfort i form af store rum med højt til loftet. Soveområdet befinder sig på anden plan i et åbent galleri. Stuerne er indrettet med kamin samt en indbydende indretning med mange siddemuligheder og et separat gæstetoilet.

Alle værelser er indrettet individuelt med en særlig kærlig hånd og der venter en privat strandkurv på stranden i sommermånederne.

Stjernerestauranten byder på kulinariske oplevelser på højeste niveau

Den 2-stjernede Michelin-restaurant byder på enestående kulinariske oplevelser. De kendte tyske kokke Jan-Philipp Berner (køkkenchef) og Johannes King (vært) sørger for mad og vin på højeste niveau. Der lægges vægt på de gode råvarer fra regionen. En særlig, lokal specialitet er de såkaldte "Sylter Royal", østers opdrættet i Vadehavet ud for Sild, som bliver købt hos lokale producenter på øen. Restauranten har derudover et stort udvalg af primært europæiske vine og champagner og er kendt for sit store udvalg af portvin og madeiras. Flere informationer om restauranten finder i her.

Wellness-afdeling med sauna, dampbad, fitness og massage

Hotellet har en lille, men særdeles fin wellness-afdeling. I kan glæde jer til en klassisk finsk sauna og den lidt køligere dampsauna, som er særlig egnet til nybegyndere. Derudover er der mulighed for at slappe af i et hvileområde med liggestole og marmorbænke. Der kan bookes forskellige massager og hvis man har lyst til at træne, kan man enten bruge hotellets fitnessfaciliteter eller, hvis man foretrækker udendørsaktiviteter, stranden og de smukke omgivelser. Der er mulighed for at booke en tid med hotellets personlige træner, som kan tilrettelægge et individuelt træningsprogram, og som gerne understøtter jer under træningen.

Lån en el-cykel og tag på opdagelse i Silds smukke natur

Hvis I overhovedet skulle få lyst til at forlade hotellet, er det oplagt at gå på opdagelse i øens smukke natur på cykel. Der er mulighed for at låne el-cykler på hotellet, som gør din cykeltur til en fornøjelse på trods af den til tider stride blæst på kysten.

Sådan kommer du til Sild med biltoget eller færgen fra Danmark

Der er hovedsageligt to måder, hvordan man kan kommer til rejsemålet. Bilfærgen fra Havneby på Rømø i Danmark bringer dig direkte til List. Derudover er der via Hindenburgdæmningen en togforbindelse mellem Nibøl (Niebüll) på fastlandet og Vesterland på Sild. Biltogene er ud over færgen fra Rømø den eneste mulighed for at få bilen med over på øen. Man kører selv op på togene i terminalen i Nibøl og bliver siddende i bilen under overfarten. Billetter kan købes direkte ved terminalen. Ved den ene af udbyderne, Autozug Sylt, er det muligt at reservere en plads i forvejen. Der kan være lange ventetider især i højsæsonen og på de store rejsedage. For at undgå ventetider, kan det være en god idé at benytte togene i morgen- eller aftentimerne.

Generel information

Sted Dorint Söl'ring Hof
Am Sandwall 1, 25980 Rantum/Sylt, Tyskland
Overnatningstype Hotel
Målgruppe Voksne / par
Telefonnummer +49 4651 83 62 00
E-mail info.soelringhof@dorint.com
Betjening på dansk Nej
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt
Booking URL Book her!
Antal værelser 15
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 30
Antallet af stjerner

Service og faciliteter

Adgang til offentlig transport
Parkering
Wi-fi
Cykeludlejning eller cykler til rådighed
Eget badeværelse
Ekstra senge (tillægsgebyr)
Fitnessfaciliteter
Helpension
Morgenmad
Opladning til elbiler
Præsentationsudstyr ved leje af lokaler
Restaurant med bar / lounge
Spa-faciliteter

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden