Logo af A-ROSA Sylt

A-ROSA Sylt

Foto: A-ROSA Sylt

Du er her

En juvel i klitterne

Hvis Sild er en juvel i Vadehavet, så kan ferieresortet A-ROSA-Sylt med rette betegnes som øens juvel, som ligger midt i klitterne og kun et stenkast fra stranden. Du kan glæde dig til wellness på 3.500 kvadratmeter, kulinariske oplevelser og mange spændende aktiviteter.

For mange er Sild (Sylt) den smukkeste af de nordfrisiske øer i Vadehavet. Mens denne påstand måske kan diskuteres, så er der i hvert fald enighed om, at øen hører til de mest populære feriedestinationer i Tyskland. Grunden til dette er den helt særlige atmosfære, der er fremherskende på Sild. Øen med sin berømte 40 km lange strand byder både på en god turisme infrastruktur med rigtig gode shoppingmuligheder, spændende seværdigheder og aktiviteter, men samtidig også på mange smukke afkroge, hvor man kan slappe af og nyde naturen.

Silds juvel i klitterne

Denne mangfoldighed genspejler sig i ferieresorten A-ROSA Sylt, som ligger midt i klitterne uden for byen List tæt på øens lidt vildere, nordlige spids. Her kan du nyde den frie udsigt over havet og den rene havluft, mens du samtidig kan fylde batterierne op i den gigantiske wellness-afdeling eller gå på opdagelse i det store udbud af aktiviteter på stedet og i de nærliggende omgivelser.

177 værelser med alt fra enkle værelser til luksuriøse suiter

Hotellet har over 147 værelser og 30 suiter, som alle sammen er indrettet således, at man føler sig hjemme med det samme. Udbyderen anbefaler, at booke værelser, der har en balkon, en terrasse eller loggia, således I kan nyde den salte havluft, uden at skulle forlade hotellet. Værelseskategorierne strækker sig fra forholdsvis enkle enkelt- og doppeltværelser til store suiter på op til 90 kvadratmeter, som er indrettet således, at de nærmest kan betragtes som luksuriøse ferielejligheder. Alle værelser har udsigt til havet eller til det smukke landskab.

Gastronomiske tilbud til alle fra buffet til stjernekøkken

A-ROSA-Sylt byder på et fint udvalg af restauranter og barer. I kan vælge mellem buffetrestauranten Dünenrestaurant, hvor især familier kan nyde spændende retter fra skiftende temabuffeter i en afslappet atmosfære, og restauranten Spices - by Tim Raue, som dyrker et asiatisk koncept, der forener Japans, Kinas og Thailands gastronomiske traditioner (I kan læse mere om restauranten her). Derudover er der en Vitalbar med sunde drinks og snacks og to yderligere barer, hvor du kan nyde aftenerne over en dejlig, frisktilberedt cocktail eller longdrink.

Wellness på over 3.500 kvadratmeter med udsigt til havet

Wellness er den store overskrift når det gælder et ophold på A-ROSA-Sylt. Hele 3.500 kvadratmeter er forbeholdt formålet at få tiden til at stå stille og gæsterne til at finde deres indre ro. I hotellets spa-afdeling finder du blandt andet seks forskellige slags saunaer, 18 behandlingsrum med udsigt over havet og en vitalbar med solterrasse. Et high-light er poolen, som består af et stort indendørs bassin og en udendørs pool, som ligger i klitterne uden for bygningen. Poolen er fyldt med frisk havvand, som tappes direkte fra havet via en 300 lang pipeline. Spa-afdelingen byder derudover på et stort udvalg af behandlinger som f.eks. ansigtsbehandlinger, pedicure og manicure, ayurveda og meget mere.

Få børnene passet, mens du nyder den fredfyldte stemning på øen

Hvis du rejser til Sild med din familie og vil nyde de mange wellnesstilbud, kan det være en god idé at få børnene aktiveret med noget mere børnevenligt. De fleste børn synes det er sjovere at være sammen med andre børn og lege end være sammen med far og mor i spa-afdelingen, hvor man ofte skal være stille. Hotellet har forskellige pasningsordninger, hvor børnene er under opsyn af uddannede pædagoger. Der er masser af spændende aktiviteter for børnene, både inhouse i form af kreative spil, billard, klippe-klistre, eventyrlæsning og i form af udflugter ud i naturen. På denne måde kan børnene få en spændende ferie med masser af nye indtryk, mens du som forældre kan læne dig tilbage og nyde freden.

Fitness og andre aktiviteter på øen

Hvis du trænger til at røre dig eller vil nyde Silds unikke natur, så kan du med fordel benytte dig af et af de mange fitness-tilbud, som enten tilbydes direkte på hotellet i form af fitnesscentret eller gennem hotellets samarbejdspartnere på øen. Der er blandt andet flere golfpladser, der på grund af vejrforholdene kan kræve det yderste af dig samtidig med, at øens unikke natur danner en helt særlig ramme for denne dejlige sport. Derudover er der gode betingelser for nordic walking, lange løbe- og cykelture. Der er også mulighed for at spille tennis i Vesterland (Westerland) og du kan komme ud at ride ude i øens smukke natur.

Hvis du altid har drømt om at lære at surfe, så skal det være nu!

Sild er et mekka for alle mulige former for vandsport, og er stort set det eneste sted i Tyskland, hvor der er optimale rammer for at komme ud at surfe i bølgerne. Der er mange kite- og surfskoler, der tilbyder kurser i blandt andet surfing, windsurfing, kitesurfing og stand-up-paddling.

Sådan kommer du til Sild med biltoget eller færgen fra Danmark

Da Sild er en ø ude i det sydslesvigske Vadehav, indebærer rejsen selvfølgelig lidt mere planlægning. Der er hovedsageligt to måder, hvordan man kan nå ud til rejsemålet: bilfærgen fra Havneby på Rømø i Danmark bringer dig direkte til List. Derudover er der via Hindenburgdæmningen en togforbindelse mellem Nibøl (Niebüll) på fastlandet og Vesterland på Sild. Biltogene er ud over færgen fra Rømø den eneste mulighed for at få bilen med over på øen. Man kører selv op på togene i terminalen i Nibøl og bliver siddende i bilen under overfarten. Billetter kan købes direkte ved terminalen. Ved den ene af udbyderne, Autozug Sylt, er det muligt at reservere en plads i forvejen. Der kan være lange ventetider især i højsæsonen og på de store rejsedage. For at undgå ventetider, kan det være en god idé at benytte togene i morgen- eller aftentimerne.

Du kan også taget toget fra Danmark hele vejen til Sild, hvis du ikke vil køre selv

Det er også muligt at tage toget hele vejen til Vesterland på Sild fra Danmark af, hvis du ikke har lyst til at køre selv. Fra Fredericia rejser du via Bramming, Tønder og Nibøl. Rejsen tager 3 til 4 timer fra Fredericia og du skal regne med 3 skift. De sidste 16 km fra banegården i Vesterland til Sild kan enten ske med den offentlige bus, hvor der er gode forbindelser, eller med taxa.

Generel information

Sted A-ROSA Sylt
Listlandstraße 11, 25992 List, Tyskland
Overnatningstype Hotel
Målgruppe Familier, Virksomhedsledere / firmaer, Voksengrupper, Voksne / par
Telefonnummer +49 4651 96 75 07 00
E-mail sylt@a-rosa.de
Betjening på dansk Nej
Check in tidligst 15:00
Check ud senest 11:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Booking URL Book her!
Antal værelser 177
Antal twin-værelser 170
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 200
Antallet af stjerner

Service og faciliteter

Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Adgang til offentlig transport
Legeplads på stedet
Parkering
Wi-fi
Cykeludlejning eller cykler til rådighed
Eget badeværelse
Fitnessfaciliteter
Halvpension
Have
Legeplads på stedet
Morgenmad
Opladning til elbiler
Pool
Præsentationsudstyr ved leje af lokaler

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre vigtige informationer
  • Wifi er tilgængelig på værelserne.
  • Parkering koster alt efter kategori 15 eller 20 Euro per dag.
  • Hunde tilladt efter forudgående aftale (ekstra gebyr kan forekomme)
Andre særlige tilbud
  • Spa-afdeling på 3.500 kvadratmeter

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden