Logo af Mystery House Flensborg

Mystery House Flensborg

Foto: MYSTERY-HOUSE.de

Du er her

Løs spændende mysterier i Flensborg

Elsker i at løse spændende gåder og mysterier og leder i samtidig efter en lidt anderledes aktivitet end det sædvanlige? Så tag et kig forbi Mystery House i Flensborg, hvor i kan bryde ud af hverdagen ved at rydde bomber, flygte fra fængsler og opklare mord i realistiske omgivelser.

Mystery House ligger i Flensborg i bydelen Vestlige Højde (Westliche Höhe) ikke langt fra byens vestlige omfartsvej. Hvis i elsker at løse gåder og mysterier i fællesskab med andre i omgivelser, der sætter jer i den rigtige stemning, så er denne aktivitet den helt rigtige til jer.

Escape Game, der kræver godt teamwork og en skarp hjerne

Mystery House byder på forskellige versioner af de fortiden så populære Escape Games. Helt kort fortalt drejer det sig om, at man i små grupper bliver låst inde i et rum, hvor man skal løse nogle opgaver indenfor et bestemt tidsrum, for at komme ud igen. Spillene kræver, at i, alt efter hvilket spil i vælger, skal finde jeres indre Sherlock Holmes, James Bond eller Joe Dalton frem. Det kræver godt holdsamarbejde, kreativitet og nogle skarpe hjerner for at løse opgaven før tiden er omme. Til gengæld kan i glæde jer til en fed oplevelse med spænding og nervepirren og, hvis i kommer med flere hold, en god, gammeldags konkurrence, der styrker sammenholdet i jeres gruppe.

5 forskellige spil der spilles i grupper på op til 6 personer

Der tilbydes fem forskellige spil, hvoraf i frit kan vælge et. Hvert spil kan spilles med maks. 6 personer. Hvis i er flere i gruppen, deles i op i forskellige hold som fordeles på de forskellige spil.

Spillene omhandler forskellige emner, som kunne være taget fra en god gammeldags krimi-roman eller en nervepirrende gyser. Men målet er ikke, at i bliver lammet af skræk, men at i under tidspræs kognitivt yder alt det i kan, for at løse de mysterier, i bliver præsenteret for. 

Spillene - fra opklaringen af et mord til flugten fra en horrorklinik

Gerningsstedet

Her indtager i rollen som politibetjent, som en morgen bliver ringet op af en kollega. Der er blevet fundet en død person. For at finde ud af, hvad der er sket, skal i samle og sikre sporene og finde ud af, hvilken historie de fortæller. Men i skal skynde jer. Morderen er ude efter at slette sine spor og hvis i ikke løser opgaven rettidig, vil i aldrig finde ud af, hvem morderen er.

The Prison Escape

I dette spil sidder i i fængsel og vil selvfølgelig gerne ud derfra. Vagten har fjernet sig fra celledøren og i ved, at han først vender tilbage om en time. Inden for dette tidsrum skal i finde ud af, hvordan i kommer ud.

The Robbery

Her drejer det sig om, at stjæle nogle værdifulde smykker. Og opgaven er svær. Derfor har du taget hele dit team med. I har en time til at finde smykkerne og komme væk igen. Det hele står og falder med, hvor godt jeres hold arbejder sammen og om i knækker under tidspresset og faren for at blive opdaget.

The Bomb

I dette spil er i et hold bomberyddere, der bliver tilkaldt til et gerningssted, hvor en gerningsmand har plantet en bombe i en bygning. Bygningen er allerede blevet evakueret. I har en time, inden tiden løber ud og forinden hvilken i skal have løst gerningsmandens mysterium.

Horrorklinikken

I dette spil er i blevet slået ned på vej hjem fra arbejde. I vågner efter nogle timer i en klinik, der tilhører en psykopat. Klinikken er kendt i medierne ved navnet horrorklinikken. Politiet leder allerede efter ham og hele byen er i angst over hans forbrydelser. Der er kun en vej ud: I har en time til at løse psykopatens gåder, inden i indgår i hans væmmelige legetøjssamling, som ingen hidtil er sluppet ud af i live.

Spillene foregår på dansk og i skal booke i forvejen

Spillene er af forskellig sværhedsgrad. Alt efter alder og personlige ambitioner kan i vælge et spil, der passer godt til jer. Spillene tilbydes på dansk. Husk, at det ikke er muligt bare at dukke op, da der kun er personale på stedet, når der er spil i gang. Der er mulighed for at booke online på udbyderens hjemmeside (på engelsk og delvis på dansk).

Oplagt aktivitet til private fester, firma-arrangementer og teambuilding-events

Spillene er gruppeaktiviteter og derfor i særlig grad egnet til både private og professionelle sammenkomster som f.eks. julefrokoster, fødselsdage, polterabender og meget mere.

Da opgaverne som regel kun kan løses indenfor nedtællingen hvis holdet arbejder godt sammen, er aktiviteten særlig egnet som teambuilding-event. Udbyderen har i denne sammenhæng særlige tilbud, både for professionelle teambuilding-events, men også til firma-arrangementer, hvor det bare drejer sig om at have det sjovt sammen. Kontakt venligst udbyderen, hvis du vil høre mere om tilbuddene.

Generel information

Sted Mystery House Flensborg
Marienallee 70, 24937 Flensburg, Tyskland
Aktivitetstype Teambuilding, Skattejagt, Prøv selv, iagttag & lær
Målgruppe Voksengrupper, Voksne / par, Virksomhedsledere / firmaer, Familier, Studerende, Lærere / skoler
Priser

Spilledage Søndag - Torsdag
2 personer
50,00 €
3 personer
69,00 €
4 personer
84,00 €
5 personer
95,00 €
6 personer
114,00 €
Yderligere personer
19,00 €
Spilledage Fredag og Lørdag
2 personer
58,00 €
3 personer
81,00 €
4 personer
100,00 €
5 personer
115,00 €
6 personer
138,00 €
Yderligere personer
23,00 €
For grupper over 15 personer og skoleklasser kan der ydes yderligere rabatter. Kontakt venligst udbyderen på vertrieb@mystery-house.de.
E-mail info@mystery-house.de
Betjening på dansk Ja
Foregår begivenheden på dansk? Ja
Varighed 1,5 - 2 timer
Check-in? 15 minutter før
Er aktiviteten egnet til kørestolsbrugere? Nej
Minimum antal deltagere / pladser 2 personer
Maksimum antal deltagere / pladser 32 personer
Anbefalet mindstealder 10 år
Forplejning Kun drikkevarer
Mulighed for at indtage medbragt mad / madpakker Ja
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt
Er tilmelding/booking på forhånd påkrævet? Ja
Booking URL Online tilmelding / booking
Er aktiviteten afhængig af vejret? Nej
Er aktiviteten sæsonafhængig? Nej

Service og faciliteter

Adgang til offentlig transport
Parkering

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre vigtige informationer
  • Personer med bestemte sygdomme eller andre kropslige begrænsninger kan være udelukket fra deltagelse
  • Stedet ligger lidt gemt væk for enden af en lille indkørsel fra Marienallee. I skal køre ind ad den lille vej til venstre for biofødevarebutikken skråt over for shell-tankstationen. For enden af vejen ligger Mystery House lige til venstre.
Andre særlige tilbud
  • Særlige tilbud til store grupper, firma- og teambuilding-events samt julefrokoster/firmafester

Andre aktiviteter i nærheden

Overnatningsmuligheder i nærheden

Begivenheder i nærheden

Spisesteder i nærheden

Seværdigheder i nærheden