Spices - by Tim Raue

Foto: A-ROSA Resorts, Michael Magulski

Du er her

Den perfekte blanding af asiatisk mad og kreativitet

Selvom Sild ikke ligefrem er kendt for sit tropiske klima, er der mulighed for at krydre opholdet med smagsoplevelser fra de fjerne lande. Restauranten Spices - by Tim Raue byder på spændende, nye smagskombinationer på højt niveau fra flere asiatiske køkkener i en afslappet atmosfære.

Helt oppe i Tysklands nordligste hjørne, hvor odden Albuen (Ellenbogen) strækker sig ud mod danske farvande, kan i tage ud på en kulinarisk rejse til de asiatiske lande. Restauranten Spices - by Tim Raue er et af tilbuddene i den femstjernede ferieresort A-ROSA på øen Sild og selvfølgelig tages der også imod gæster, som ikke bor på hotellet.

Tim Raue er en kendt, tysk stjernekok fra Berlin og grundlægger af restauranten

Restaurantens grundlægger er den i Tyskland kendte stjernekok Tim Raue, som allerede siden han var 23 arbejdede som køkkenchef for foskellige restauranter. Han har indenfor de sidste år åbnet en del restauranter, de fleste af dem i Berlin, hvor han oprindelig kommer fra. Et gennemgående emne i hans virke er det asiatiske køkken, hans søgen efter spændende nye aromaer og smagskombinationer og at viderudvikle den måde, hvordan gæsterne oplever stjernegastronomien. Hans første stjerne i MICHELIN-guiden fik han tildelt under sit virke på restauranten på Swissôtel Berlin i 2007. I samme år blev han, ligeledes fra MICHELIN-guiden, præmieret med titlen "Årets kok".

Gastronomi på højt niveau uden slips og jakkesæt

Restauranten Spices i List bærer uden tvivl kokkens håndskrift. Restauranten byder bevidst på en afslappet, asiatisk atmosfære. Gæsterne skal have mulighed for at nyde spændende og avancerede retter, uden at have slips og jakkesæt på. Netop derfor har man valgt at lade de hvide duger forblive i skuffen.

Fokus på intensive aromaer og spændende smagskombinationer

Restauranten byder på retter, der forbinder det japanske, det kinesiske og det thailandske køkken. Det altafgørende fokus ligger på at kreere intensive aromaer, som i særlig grad skal efterlade gæsterne med en spændende oplevelse efter en hyggelig aften på restauranten. Derudover beskæftiger kokken sig også med det særlige område, som restauranten ligger i. Således vil man også møde råvarer på kortet, som er typiske for øen Sild, men som fremstår i et lidt anderledes gevandt, end man normalt er vandt til.

Selvom restauranten bærer på stjernekokkens navn, så er Tim Raue som regel ikke selv til stede i køkkenet. Konceptet går ud på, at kokken lægger konceptet til restauranten og menukortet og uddanner personalet, hvilket fører til, at der er flere steder i Tyskland, hvor man kan opleve Tim Raues køkken.

Hvis i samtidig er på udkig efter et flot overnatningssted, som ligger lidt udenfor de turistiske hotspots på øen, så er det også værd at kigge på selve ferieresorten A-ROSA. I kan læse mere om hotellet her.

Generel information

Sted Spices - by Tim Raue
Listlandstraße 11, 25992 List/Sylt, Tyskland
Type Restaurant
Køkkener Asisk, Sushi
Særlige kostkrav Glutenfri retter, Vegetariske retter
Måltider Aftensmad
Målgruppe Familier, Virksomhedsledere / firmaer, Voksne / par, Ældre
Telefonnummer +49 4651 96 75 08 34
E-mail spices.sylt@a-rosa.de
Betjening på dansk Nej
Åbningstider Mandag - Tirsdag:
Lukket
Onsdag - Søndag:
18:00-24:00
Info til åbningstider Restaurantens lukketid er fleksibel og retter sig efter gæsternes behov.
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Antal pladser indendørs 60 pladser
Bordreservation Ja
Prisniveau Højt prisniveau
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 60 personer

Service og faciliteter

Adgang til offentlig transport
Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Handicapvenligt
Parkering
Wi-fi
Opladning til elbiler
Præsentationsudstyr ved leje af lokaler
Puslerum
Toiletter
Udlejning af lokaler / konferencerum

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre spisesteder i nærheden

Overnatningsmuligheder i nærheden

Begivenheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Seværdigheder i nærheden