Dorfhotel Sylt

Foto: Dorfhotel Sylt

Du er her

På øerne, færdig, løb!

Leder i efter et rejsemål til en fed badeferie, hvor børnene bliver underholdt eller passet, mens forældrene nyder wellness, et restaurantbesøg eller bare slapper af? Så er Dorfhotel på Sydslesvigs ferieø Sild måske det rigtige overnatningssted til jer.

Øen Sild (Sylt) i det Sydslesvigske vadehav hører til de mest populære feriedestinationer i Tyskland. Gæsterne kommer især på grund af den over 40 km lange sandstrand ud til det åbne Vesterhav og den smukke natur, der udformer sig i smukke klitlandskaber, som bærer spor af det barske vesterhavsklima på vestsiden og det mere beskyttede vadehav på østsiden. Som kendt feriedestination har øen en veludviklet turistisk infrastruktur, som byder på mange ferieoplevelser både indenfor shopping, sightseeing, naturoplevelser og selvfølgelig vandsport. Derudover er øen stor nok til, at man altid har mulighed for at undgå de turistiske hot-spots og finde et fredeligt hjørne, hvor man kan nyde naturen og være for sig selv.

Ferielejligheder med al den komfort og service, som man forventer fra et godt hotelophold

Hvis du er på udkig efter et overnatningssted, hvor du kan være uafhængig uden at skulle give afkald på et hotelopholds bekvemmeligheder, så er Dorfhotel Sylt måske det rigtige overnatningssted til jer. Hotellet byder på 159 værelser, som er fuldt indrettet som ferielejligheder. Værelserne har blandt andet hyggelige siddehjørner, som gør, at det også er sjovt at opholde sig på værelserne henover dagen. Udover de klassiske faciliteter på et 4-stjernet hotelværelse er der et fuldt indrettet køkken med blandt andet et moderne komfur, mikrobølgeovn, køleskab, kaffe- og opvaskemaskine. Så der er mulighed for at lave mad selv og hygge sammen, hvis man en dag ikke skulle have lyst til at gå på restaurant. Nogle af lejlighederne har en flot udsigt henover naturområdet og vadehavet på østsiden af øen. Håndklæder, sengetøj og viskestykker er sammen med slut-rengøringen for en uge ad gangen som standard med i overnatningsprisen. Det er muligt at booke ekstra rengøring og skift af sengetøj/håndklæder.

Børnevenlige tag-selv-restauranter, á-la-carte eller menu eller også levering til værelserne

Hvis i ikke skulle have lyst til at lave mad selv, har i mulighed for at besøge et af hotellets restauranter. I kan vælge mellem en buffetrestaurant, som også har særlig lave tag-selv-borde og et legerum til børn, eller en italiensk á-la-carte restaurant, som blandt andet tilbyder pizzaer som er bagt på hotellets stenovn. Derudover er der en hyggelig bar, hvor der udover et stort udvalg af cocktails og andre alkoholiske og alkoholfrie drikke, serveres et udvalg af små retter. Alt efter jeres behov og ønsker er det selvfølgelig muligt at booke forskellige pakker i forhold til forplejning under jeres ophold. I kan f.eks. vælge kun at få morgenmad på hotellet eller derudover at indtage aftensmaden i en af restauranterne, enten som tag-selv eller som tre-retters-menu inkl. drikkevarer. Derudover er det også muligt at få et udvalg af retter og drikkevarer leveret til lejlighederne og som særlig service kan man bestille rundstykker om morgenen og ligeledes få dem leveret. Bemærk, at hunde af hygiejniske årsager ikke har adgang til restauranterne. 

Spa, fitness og pool med børnebassin

Derudover kan du glæde dig til hotellets spa-afdeling, hvor der tilbydes et stort udvalg af massager, kosmetiske behandlinger og forskellige wellness-tilbud til hele kroppen. Der er flere saunaer, et dampbad og store indendørs og udendørs hvilearealer. Derudover er der en stor pool, et børnebassin og en poolterrase. Fra wellness-afdelingen er der en smuk udsigt over naturområdet og vadehavet mod øst.

Der er også mulighed for at fortsætte træningen under opholdet eller at prøve kræfter med en ny sportsgren. Udover fitnessprogrammer som f.eks. Aqua Fitness er der et fitnessrum med forskellige træningsredskaber og mulighed for at spille fodbold, basketbold og beachvolleybold. Et særligt tilbud er indendørs klatrehallen, hvor du kan prøve kræfter med en op til 7 m høj klatrevæg.

Et paradis til børn, unge og deres trætte forældre

Hvis du har familien og børnene med, kan du glæde dig til et stort udvalg af tilbud til børnefamilier. Lejlighederne er indrettet med henblik på børnefamiliers særlige behov og de fleste ydelser til babyer, børn og unge er allerede med i prisen for overnatningen. Hvis i rejser med baby er der også mulighed for at sørge for, at der er babyudstyr i lejligheden, såfremt i gør opmærksom på jeres behov under bookingen.

I hotellets offentlige områder kan i glæde jer til forskellige legerum, børne-bassinet i wellness-afdelingen og et varieret underholdningsprogram til børn og unge. For de lidt større børn er der mulighed for at spille bordtennis, billard, bordfodbold og at komme ud og klatre i hotellets klatrehal. Hvis jeres ophold også skal indeholde lidt ferie fra jeres pligter som forældre, så er der mulighed for at få børnene passet. Der er forskellige pasnings-tilbud  og børne- og ungdomsklubber til alle aldersgrupper. Og hvis du har et helt lille barn med, så er der mulighed for at aflevere småbørn fra 8 måneder i kravlegården, hvor der er professionelle og kærlige pædagoger, der tager sig af jeres børn, sådan at i kan få et par timer for jer selv.

Seminarer og konferencer: Afhold dit næste firma-arrangement på Dorfhotel Sylt

Hvis du er på udkig efter en spændende destination til dit næste firma-arrangement, så har Dorfhotel Sylt måske det rigtige tilbud til dig. Hotellet byder på konference-faciliteter til op til 170 gæster. Der er forskellige lokaler der egner sig til forskellige events fra mindre seminarer til store foredrag og receptioner. Alle lokaler er udrustet med moderne præsentationsudstyr og hotellet sørger selvfølgelig også for catering og drikkevarer. Hvis i har brug for mere kapacitet, så samarbejder hotellet med andre udbydere på øen, sådan at der kan skaffes mere plads til jer. Hotellets personale er derudover gerne behjælpelig med at tilrettelægge et passende rammeprogram, som kan tage udgangspunkt i de mange tilbud, som øen har at byde på.

En bred vifte af aktiviteter indenfor naturoplevelser, vandsport, sightseeing og kultur

Sild byder på aktiviteter til alle alders- og målgrupper. Hovedbyen Vesterland er en fed indkøbsby med mange butikker, spændende spisesteder og et livligt natteliv. Og det hele foregår altid kun et par stenkast fra byens dejlige strand.

Den over 40 km strand på vestsiden af øen lægger selvfølgelig op til den klassiske badeferie og udstrakte gå- og løbeture ved stranden. Sild er også det eneste sted i Tyskland, hvor der er brugbare forhold for klassisk surfing. Så hvis du har mod på at komme ud i bølgerne, er det oplagt at prøve et af de mange kursustilbud, som de lokale surfskoler tilbyder. Derudover kan man selvfølgelig også komme ud og kitesurfe, windsurfe eller prøve stand-up-paddling.

Oplev vadehavet og et par alternativer til dårligt vejr

Når i vil ud og opleve vadehavet, er der mulighed for at komme ud på vadehavsvandringer på østsiden af øen. Dette er den bedste mulighed for at opleve den unikke vadehavsnatur og det anbefales, at man tilslutter sig en af de mange guidede ture. Derudover er det oplagt at opleve vadehavet fra en af de mange bådture der tilbydes fra forskellige havne på Sild og hvor man f.eks. kan komme ud til halligerne, naboøen Amrum eller til sandbankerne i vadehavet, hvor man kan iagttage sæler i deres naturlige omgivelser.

Hvis i på grund af vejrforholdene ikke skulle have lyst til at opholde jer udendørs, kunne det måske være en idé at tage ud i forlystelsesbadet Sylter Welle eller at kigge forbi oplevelsescentret "Erlebniszentrum Naturgewalten", hvor man kan lære alt om, hvordan beboerne på Sild og vestkysten i det hele taget takler de udfordringer, som storme, stormfloder og klimaforandringer fører med sig.

Sådan rejser du til Sild i bil og med færgen

Sild er en ø, hvilket indebærer, at rejsen skal planlægges en smule nøjere, for at undgå at man bliver overrasket, når man vil forlade fastlandet. I Silds tilfælde er der stort set to muligheder for at komme ud til øen.

Den ene er færgeforbindelsen mellem Havneby på Rømø i Danmark og List på Sild. Det er muligt at få bilen med på færgen og det anbefales at man booker tidligt og reserverer plads, da der kan være lange ventetider især i ferieperioderne.

Sådan rejser du til Sild i bil og med biltoget

Den anden mulighed er at tage biltoget fra Nibøl (Niebüll) i Tyskland. Biltogene kører til øen via dæmningen gennem vadehavet, men der er ingen vej på dæmningen, hvor man kunne køre selv. Efter ankomst i bilterminalen i Nibøl kører man på toget med bilen og bliver siddende i bilen under overfarten. Overfarten tager lidt over en halv time. Der kan købes biletter direkte i terminalen. Der er to udbydere på strækningen, Deutsche Bahn og Autozug Sylt. Kun Autozug Sylt tilbyder en pladsbestilling i forvejen og det kan gøres på nettet på udbyderens hjemmeside (på tysk).

Sådan rejser du til Sild med toget hele vejen fra Danmark

Det er også muligt at rejse hele vejen til Sild med toget fra Danmark. Fra Fredericia rejser du via Bramming, Tønder og Nibøl. I skal skifte 3 gange og rejsen tager lidt under 3,5 timer. Det er også muligt at tage bilen til en af de store parkeringspladser i f.eks. Klangsbøl (Klanxbüll), hvor man kan parkere og så tage toget til øen. Når man ankommer til Vesterland kan man tage bussen (linje 2) mod Hørnum (Hörnum) til stoppestedet Rantum Nord (Syltquelle). Derfra er der 5 minutter til fods og man skal bare følge skiltene mod "Dorfhotel Sylt".

Generel information

Sted Dorfhotel Sylt
Hafenstr. 1a, 25980 Sylt OT Rantum, Tyskland
Overnatningstype Hotel
Målgruppe Voksengrupper, Voksne / par, Virksomhedsledere / virksomheder, Ældre, Familier
Telefonnummer +49 4651 46 09 0
E-mail info@dorfhotel-sylt.com
Betjening på dansk Nej
Check in tidligst 15:00
Check ud senest 10:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Booking URL Book her!
Antal værelser 159
Antal twin-værelser 159
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 550
Antallet af stjerner

Service og faciliteter

Adgang til offentlig transport
Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Busparkering
Parkeringspladser
Legeplads på stedet
Wi-fi
Cykeludlejning eller cykler til rådighed
Morgenmad
Opladning til elbiler
Fitnessfaciliteter
Helpension
Have
Halvpension
Pool
Præsentationsudstyr ved leje af lokaler
Eget badeværelse

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Tematisk forbindelse til mindretallet: Nej

Andre vigtige informationer
  • Hunde tilladt efter foregående tilmelding (ekstra gebyrer kan forekomme)
Andre særlige tilbud
  • Pasning af børn
  • Mulighed for selv-forplejning eller alternativt at besøge hotellets restaurant og bar. Der er en lille butik, hvor man kan få de mest nødvendige dagligvarer.

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden