Dorfhotel Sylt logo

Dorfhotel Sylt

Foto: Dorfhotel Sylt

Du er her

På øerne, færdig, løb!

Nyd en børnevenlig badeferie, hvor både du og børnene får mulighed for at udfolde jer sammen og hver for sig. Mens de voksne nyder wellness, et restaurantbesøg eller slapper af, kan børnene blive passet og underholdt. Dorfhotel Sylt på ferieøen Sild har det hele.

Den lange ø Sild (Sylt) i Vadehavet hører til de mest populære feriedestinationer i Tyskland. Gæsterne kommer især på grund af den over 40 km lange sandstrand ud til det åbne Vesterhav og den smukke natur, der udfolder sig i smukke klitlandskaber, som bærer spor af det barske vesterhavsklima på vestsiden og det mere beskyttede Vadehav på østsiden. Som kendt feriedestination har øen en veludviklet turist-infrastruktur, som byder på mange ferieoplevelser både indenfor shopping, sightseeing, naturoplevelser og selvfølgelig vandsport. Derudover er øen stor nok til, at man altid har mulighed for at undgå de værste turistfælder og finde et fredeligt hjørne, hvor man kan nyde naturen og være for sig selv.

Ferielejligheder med fin komfort og service

Hvis du er på udkig efter et overnatningssted, hvor du kan være uafhængig uden at skulle give afkald på et hotelopholds bekvemmeligheder, så er Dorfhotel Sylt et godt forslag. Hotellet byder på 159 værelser, som er indrettet som ferielejligheder. Værelserne har blandt andet hyggelige sofagrupper og opholdsfaciliteter, der gør det rart (også) at opholde sig på værelserne henover dagen. Udover de klassiske faciliteter på et 4-stjernet hotelværelse, er der et veludstyret køkken med blandt andet et moderne komfur, mikrobølgeovn, køleskab, kaffe- og opvaskemaskine. Så der er mulighed for at lave mad selv og hygge sammen, hvis man en dag ikke skulle have lyst til at gå på restaurant. Nogle af lejlighederne har en flot udsigt henover naturområdet og vadehavet på østsiden af øen. Håndklæder, sengetøj og viskestykker er sammen med slut-rengøringen for en uge ad gangen som standard med i overnatningsprisen. Det er muligt at booke ekstra rengøring og skift af sengetøj/håndklæder.

Børnevenlige buffet-restauranter, à la carte eller mad til værelset

Hvis I ikke har lyst til at lave mad selv, kan I besøge en af hotellets restauranter. I kan vælge mellem en buffetrestaurant, som også har særlig lave tag-selv-borde og et legerum til børn, eller en italiensk à la carte restaurant, som blandt andet tilbyder lækre stenovns pizzaer. Derudover er der en hyggelig bar, hvor der udover et stort udvalg af cocktails og andre alkoholiske og alkoholfrie drikke, serveres et udvalg af små retter. Alt efter jeres behov og ønsker, er det selvfølgelig muligt at booke forskellige pakker i forhold til forplejning. I kan f.eks. vælge kun at få morgenmad på hotellet eller fx. at indtage aftensmaden i en af restauranterne. Det er også muligt at få et udvalg af retter, drikkevarer samt morgenbrød leveret til lejlighederne. Bemærk, at hunde af hygiejniske årsager ikke har adgang til restauranterne. 

Spa, fitness og pool med børnebassin

Du kan glæde dig til hotellets spa-afdeling, hvor der tilbydes et stort udvalg af massager, kosmetiske behandlinger og forskellige wellness-tilbud. Der er flere saunaer, et dampbad og store indendørs og udendørs hvileområder. Derudover er der en stor pool, et børnebassin og en poolterrasse. Fra wellness-afdelingen er der en smuk udsigt over naturområdet og vadehavet mod øst.

Der er mulighed for at fortsætte din motion under opholdet eller at prøve kræfter med en ny sportsgren. Udover fitnessprogrammer som f.eks. Aqua Fitness, er der et fitnessrum med forskellige træningsredskaber og mulighed for at spille fodbold, basketball og beachvolleyball. Et særligt tilbud er en indendørs klatrehal, hvor du kan prøve kræfter med en syv meter høj klatrevæg.

Et paradis for børn, unge og deres trætte forældre

Hvis du har familien og børnene med, kan du glæde dig til et stort udvalg af tilbud til børnefamilier. Lejlighederne er indrettet med henblik på børnefamiliers særlige behov og de fleste ydelser til babyer, børn og unge er inkluderet i prisen for overnatningen. Hvis I rejser med baby er der også mulighed for at få babyudstyr i lejligheden, såfremt I gør opmærksom på jeres behov i løbet af bookingen.

I hotellets fællesområder er der forskellige legerum, børne-bassinet i wellness-afdelingen og et varieret underholdningsprogram til børn og unge. For de lidt større børn er der mulighed for at spille bordtennis, billard, bordfodbold og at komme ud og klatre i hotellets klatrehal. Hvis jeres ophold også skal indeholde lidt ferie fra jeres pligter som forældre, så er der mulighed for at få børnene passet. Der er forskellige pasnings-tilbud  og børne- og ungdomsklubber til alle aldersgrupper. Og hvis du har et helt lille barn med, så er der mulighed for at aflevere småbørn fra 8 måneder i kravlegården, hvor der er professionelle og kærlige pædagoger, der tager sig af jeres børn mens I har et par timer for jer selv.

Seminarer og konferencer

Hotellet byder på konference-faciliteter til op til 170 gæster. Der er forskellige lokaler, der egner sig til forskellige events fra mindre seminarer til store foredrag og receptioner. Alle lokaler er udstyret med moderne præsentationsudstyr og hotellet sørger selvfølgelig også for catering og drikkevarer. Hvis der er brug for mere kapacitet, så samarbejder hotellet med andre udbydere på øen, sådan at der kan skaffes mere plads. Hotellets personale er gerne behjælpelige med at tilrettelægge et passende rammeprogram, som kan tage udgangspunkt i de mange tilbud, som øen har at byde på.

Naturoplevelser, vandsport, sightseeing og kultur

Sild byder på aktiviteter til alle alders- og målgrupper. Hovedbyen Vesterland er attraktiv m.h.t. shopping. Der er mange butikker, spændende spisesteder og et livligt natteliv. Og det hele foregår kun et par stenkast fra byens dejlige strand.

Den over 40 km lange strand på vestsiden af øen lægger selvfølgelig op til den klassiske badeferie og gå- og løbeture ved stranden. Sild er også det eneste sted i Tyskland, hvor der er rigitg gode forhold til klassisk surfing. Så hvis du har mod på at komme ud i bølgerne, er det oplagt at prøve et af de mange kursustilbud, som de lokale surfskoler tilbyder. Derudover kan man selvfølgelig også komme ud og kitesurfe, windsurfe eller prøve stand-up-paddling.

Oplev Vadehavet og et par alternativer til dårligt vejr

Hvis du vil opleve Vadehavet, er der mulighed for at tage med på vadehavsvandringer på østsiden af øen. Dette er den bedste mulighed for at opleve den unikke vadehavsnatur og det anbefales, at man tilslutter sig en af de mange guidede ture. Derudover er det oplagt at opleve Vadehavet fra en af de mange bådture, der tilbydes fra forskellige havne på Sild. Herfra kan man fx. komme ud til halligerne, naboøen Amrum eller til sandbankerne i Vadehavet, hvor man kan iagttage sæler i deres naturlige omgivelser.

Hvis det er dårligt vejr, kan man tage i forlystelsesbadet Sylter Welle eller oplevelsescentret "Erlebniszentrum Naturgewalten", hvor man kan lære alt om, hvordan beboerne på Sild og vestkysten i det hele taget takler de udfordringer, som storme, stormfloder og klimaforandringer fører med sig.

Sådan rejser du til Sild i bil og med færgen

I Silds tilfælde er der hovedsagelig to muligheder for at komme ud til øen. Den ene er færgeforbindelsen mellem Havneby på Rømø i Danmark og List på Sild. Det er muligt at få bilen med på færgen og det anbefales at man booker tidligt og reserverer plads, da der kan være lange ventetider især i ferieperioderne.

Sådan rejser du til Sild i bil og med biltoget

Den anden mulighed er at tage biltoget fra Nibøl (Niebüll) i Tyskland. Biltogene kører til øen via dæmningen gennem Vadehavet, og der er ingen kørevej på dæmningen. Efter ankomst i bilterminalen i Nibøl kører man på toget med bilen og bliver siddende i bilen under overfarten. Overfarten tager lidt over en halv time. Der kan købes billetter i terminalen. Der er to udbydere på strækningen, Deutsche Bahn og Autozug Sylt. Kun Autozug Sylt tilbyder en pladsbestilling i forvejen og det kan gøres på nettet på udbyderens hjemmeside (på tysk).

Sådan rejser du til Sild med toget hele vejen fra Danmark

Det er også muligt at rejse med tog hele vejen fra Danmark til Sild. Fra Fredericia rejser du via Bramming, Tønder og Nibøl. Der er tre skift og rejsen tager lidt under 3,5 timer. Det er også muligt at tage bilen til en af de store parkeringspladser i f.eks. Klangsbøl (Klanxbüll), hvor man kan parkere og så tage toget til øen. Når man ankommer til Vesterland kan man tage bussen (linje 2) mod Hørnum (Hörnum) til stoppestedet Rantum Nord (Syltquelle). Derfra er der fem minutter til fods og man skal bare følge skiltene mod "Dorfhotel Sylt".

Generel information

Sted Dorfhotel Sylt
Hafenstr. 1a, 25980 Sylt OT Rantum, Tyskland
Overnatningstype Hotel
Målgruppe Familier, Virksomhedsledere / firmaer, Voksengrupper, Voksne / par, Ældre
Telefonnummer +49 4651 46 09 0
E-mail info@dorfhotel-sylt.com
Betjening på dansk Nej
Check in tidligst 15:00
Check ud senest 10:00
Betalingsmuligheder
Alt Alt Alt Alt Alt Alt
Booking URL Book her!
Antal værelser 159
Antal twin-værelser 159
Tager imod grupper Ja
Maksimal gruppestørrelse 550
Antallet af stjerner

Service og faciliteter

Adgang med hunde indendørs
Adgang med hunde udendørs
Adgang til offentlig transport
Busparkering
Legeplads på stedet
Parkering
Wi-fi
Cykeludlejning eller cykler til rådighed
Eget badeværelse
Fitnessfaciliteter
Halvpension
Have
Helpension
Morgenmad
Opladning til elbiler
Pool
Præsentationsudstyr ved leje af lokaler

Særlige informationer

Mindretalsorganisation: Nej

Andre vigtige informationer
  • Hunde tilladt efter forudgående aftale (ekstra gebyrer kan forekomme)
Andre særlige tilbud
  • Børnepasning
  • Mulighed for selv-forplejning eller alternativt at besøge hotellets restaurant og bar. Der er en lille butik, hvor man kan få de mest nødvendige dagligvarer.

Andre overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Begivenheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden