Alt

Koncert: Concerto Copenhagen

Foto: Mathias Lovgreen

Du er her

Internationalt efterspurgte musikere kommer til Deutsches Haus i Flensborg

Den 21. januar har du mulighed for at opleve Danmarks barokorkester Concerto Copenhagen på Deutsches Haus i Flensborg. Samarbejdet mellem orkestret og sin kunstneriske leder Lars Ulrik Mortensen har ført til en spændende musikalsk rejse, som er blevet rost af kritikere verden over.

Danmarks barokorkester Concerto Copenhagen spillede sine første koncerter i 1991 og har siden udviklet sig til Skandinaviens førende ensemble inden for tidlig musik og et af de mest spændende og innovative barokorkestre i verden. Originale fortolkninger og en stærk evne til at kommunikere med publikum er blandt Concerto Copenhagens kendetegn - musikken gøres vital, relevant og nutidig.

En spændende kunstnerisk og musikalsk rejse

Siden 1999 har samarbejdet mellem Concerto Copenhagen og Lars Ulrik Mortensen ført til en spændende kunstnerisk og musikalsk rejse, værdsat og rost af publikum og kritikere verden over, der kombinerer et repertoire bestående af velkendt europæisk musik med mindre kendte værker af skandinavisk oprindelse samt helt nyskreven musik. 

Lars Ulrik Mortensen har været kloden rundt

Lars Ulrik Mortensen arbejder i stor udstrækning som solist og kammermusiker i Europa, USA, Mexico, Sydamerika, Kina, Japan og Australien. Han har i de seneste 25 år også været aktiv som dirigent, og i 2003 besluttede han at arbejde udelukkende med periodeinstrument-ensembler. Siden 1999 er han blandt andet kunstnerisk leder af Concerto Copenhagen. 
Desuden er han musikalsk leder af European Union Baroque Orchestra (EUBO), og han arbejder i stigende grad med adskillige fremtrædende udenlandske ensembler som Holland Baroque Society, Irish Baroque Orchestra, Nederlandse Bachvereiniging og Collegium 1704. 

Jakob Bloch er en efterspurgt koncertsanger over hele Europa

Basbaryton Jakob Bloch Jespersen er en efterspurgt koncertsanger over hele Europa med et repertoire, der strækker sig fra det 17. til det 21. århundrede. Især har han beskæftiget sig med den tyske barokmusik - og J.S. Bachs musik i særdeleshed. Han har samarbejdet med talrige kendte ensembler og han kan høres på en række indspilninger, bl.a. som Jesus i Heinrich Schütz’s fire passioner med Ars Nova og Paul Hillier, i en serie med musik af Buxtehude og hans kreds med Theatre of Voices for Dacapo records.


Billetter: ssf-billetten.de, +49 461 14408 125, SSFs sekretariater, Aktivitetshuset, sh:z Ticketcenter, Nikolaistr. 7 FL, Reisebüro Peelwatt, Marie-Curie-Ring 39 FL og ved indgangen
Arrangør: Sydslesvigsk Forening & Sydslesvigs danske Ungdomsforeninger
 

Medorganisator(er)
  • Alt

Informationer om begivenheden

Foregår begivenheden på dansk? Ikke relevant
Forplejning Kun drikkevarer
Må der indtages medbragt mad? Nej
Foregår begivenheden udendørs? Nej
Er tilmelding/booking på forhånd påkrævet? Nej

Informationer om stedet

Sted Deutsches Haus
Adresse
Berliner Platz 1
24937 Flensburg
Tyskland
Telefonnummer +49 461 31 80 21 10
E-mail info@deutscheshaus-fl.de
Betjening på dansk Nej

Hvor og hvornår?

Dato 21. januar 2022
Tid 19:30
Sted Deutsches Haus
Berliner Platz 1, 24937 Flensburg, Tyskland
Priser Se priser her
Begivenhedstype Koncerter
Booking URL Køb billetter her
Målgruppe Studerende, Unge, Voksengrupper, Voksne / par, Ældre

Udbyderens kontaktoplysninger

Stillet til rådighed af Sydslesvigsk Forening
Adresse Dansk Generalsekretariat
Norderstr. 76
24939 Flensburg
Tyskland
Telefonnummer +49 461 1440 8100
E-mail info@syfo.de

Andre begivenheder i nærheden

Overnatningsmuligheder i nærheden

Aktiviteter i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Spisesteder i nærheden